Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brakuje Nam Jednego KS Goal
Eksperyment2 Tactiek goal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 54
matig Schieten uitstekend
goed Passen solide
redelijk Verdedigen goed


6e minuut.
Badowski onderschept slim de pass. Badowski speelt de bal door. Diaconu speelt de bal door. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Raszkiewicz rent richting de bal. Raszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Ejtminowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricard geeft een hoge lob. Vujačić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gnatkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czaplewski bokst de bal weg.

10e minuut.
Daar is Paşazadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricard passt de bal in één keer door. Vujačić rent richting de bal. Vujačić schiet op doel. Czaplewski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bảo Duy speelt de bal door. Ejtminowicz rent richting de bal. Ricard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricard geeft de bal voor. Vujačić springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Gnatkowski geeft een hoge lob. Inworp. Raszkiewicz met een snelle inworp. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski geeft een lange en hoge pass. Czaplewski bokst de bal weg.

25e minuut.
Lobeiras rent richting de bal. Badowski is nu in balbezit. Badowski passt de bal zonder na te denken. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ejtminowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricard rent richting de bal. Ricard passt de bal zonder na te denken. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Brakuje Nam Jednego - KS Goal 0:1

42e minuut.
Raszkiewicz rent richting de bal. Paşazadə speelt de bal door. Bảo Duy met een sublieme pass. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brakuje Nam Jednego 61%, KS Goal 39%.
Brakuje Nam Jednego - KS Goal 0:1

48e minuut.
Bảo Duy probeert naar een medespeler te passen. Ricard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricard passt de bal met de wreef. Ejtminowicz is nu in balbezit. Ejtminowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Ejtminowicz de bal. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricard is nu in balbezit. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić draait met de bal, schiet en ... Czaplewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Badowski passt de bal in één keer door. Ricard rent richting de bal. Ricard passt de bal met de wreef. Vujačić rent richting de bal. Vujačić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Bảo Duy geeft een hoge lob. Gnatkowski kan de bal niet met de borst controleren. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić draait met de bal, schiet en ... Czaplewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brakuje Nam Jednego - KS Goal 0:2

78e minuut.
Ricard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricard passt de bal met de wreef. Ejtminowicz rent richting de bal. Ejtminowicz haalt uit met een fantastische trap. Czaplewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Paşazadə passt de bal met de wreef. Hadaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadaś geeft een lange en hoge pass. Vũ Minh maakt een snoekduik en kopt de bal. Calle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brakuje Nam Jednego 55%, KS Goal 45%.
Brakuje Nam Jednego - KS Goal 0:2