Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS łada Biłgoraj ZKS Warta Zawiercie
ŁADA Tactiek 442
50% Balbezit 50%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
53 gemiddelde waardering 55
solid Schieten formidable
good Passen good
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Vergote controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gamla neemt vlug de vrije trap. Walczak rent richting de bal. Walczak draait met de bal, schiet en ... Jakola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - ZKS Warta Zawiercie 0:1

10e minuut.
Wałdoch probeert naar een medespeler te passen. Cejrowski is nu in balbezit. Cejrowski probeert naar een medespeler te passen. Daramola is nu in balbezit. Daramola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Vergote is nu in balbezit. Rześny onderschept slim de pass. Rześny speelt de bal door. Daramola rent richting de bal. Daramola schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jakola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - ZKS Warta Zawiercie 0:2

12e minuut.
Zrywacz geeft een lange en hoge pass. Vergote controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gamla maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daramola rent richting de bal. Daramola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szczepańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepańczyk geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - ZKS Warta Zawiercie 0:3

16e minuut.
Rześny onderschept slim de pass. Rześny met een sublieme pass. Szczepańczyk met een sublieme pass. Daramola bereikt de bal nog maar net als eerste. Daramola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Szczepańczyk geeft de bal voor. Walczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Daramola bereikt de bal nog maar net als eerste. Daramola draait met de bal, schiet en ... Jakola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - ZKS Warta Zawiercie 0:4

33e minuut.
Crotti heeft problemen om de bal te vangen. Cejrowski rent richting de bal. Cejrowski passt de bal zonder na te denken. Daramola is nu in balbezit. Daramola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Rześny verovert de bal door een tackle van achteren. Rześny geeft een hoge lob. Çorum kopt de bal weg. Daramola heeft problemen om de bal te vangen. Daramola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Pavan met een sublieme pass. Walczak probeert naar een medespeler te passen. Daramola heeft problemen om de bal te vangen. Daramola draait met de bal, schiet en ... Jakola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - ZKS Warta Zawiercie 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS łada Biłgoraj 68%, ZKS Warta Zawiercie 32%.
BKS łada Biłgoraj - ZKS Warta Zawiercie 0:5

49e minuut.
Przekop bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hiệu verovert de bal door een tackle van achteren. Pavan met een sublieme pass. Daramola is nu in balbezit. Daramola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Cejrowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szczepańczyk de bal. Szczepańczyk met een sublieme pass. Walczak rent richting de bal. Walczak schiet op doel. Jakola bokst de bal weg. Daramola is nu in balbezit. Daramola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - ZKS Warta Zawiercie 0:6

61e minuut.
Kociński rent richting de bal. Kociński geeft de bal voor. Inworp. Kotowski met de inworp. Przekop geeft een hoge lob. Jakola bokst de bal weg.

64e minuut.
Wałdoch geeft een hoge lob. Klungelig pakt Walczak de bal. Walczak kopt de bal weg. Daramola bereikt de bal nog maar net als eerste. Daramola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - ZKS Warta Zawiercie 0:7

71e minuut.
Pavan speelt de bal door. Przekop rent richting de bal. Przekop speelt de bal door. Daramola bereikt de bal nog maar net als eerste. Daramola haalt uit met een fantastische trap. Jakola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szczepańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepańczyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - ZKS Warta Zawiercie 0:8

73e minuut.
Daar is Przekop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przekop probeert naar een medespeler te passen. Daramola bereikt de bal nog maar net als eerste. Daramola schiet op doel. Jakola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - ZKS Warta Zawiercie 0:9

75e minuut.
Vergote controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gamla maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Walczak rent richting de bal. Walczak haalt uit met een fantastische trap. Jakola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - ZKS Warta Zawiercie 0:10

78e minuut.
Çorum bereikt de bal nog maar net als eerste. Çorum geeft de bal voor. Crotti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Çorum rent richting de bal. Walczak onderschept slim de pass. Daramola is nu in balbezit. Daramola schiet op doel. Jakola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS łada Biłgoraj - ZKS Warta Zawiercie 0:11

86e minuut.
Cejrowski is nu in balbezit. Crotti rent richting de bal. Cejrowski onderschept slim de pass. Daramola rent richting de bal. Daramola schiet op doel. Jakola bokst de bal weg. Szczepańczyk is nu in balbezit. Szczepańczyk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Szczepańczyk probeert naar een medespeler te passen. Cejrowski is nu in balbezit. Cejrowski probeert naar een medespeler te passen. Daramola bereikt de bal nog maar net als eerste. Daramola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS łada Biłgoraj 85%, ZKS Warta Zawiercie 15%.
BKS łada Biłgoraj - ZKS Warta Zawiercie 0:11