Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RRF Green Team FC Carmile
RRF GT Tactiek CATENACCIO3
40% Balbezit 60%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 52.5
average Schieten formidable
average Passen solid
weak Verdedigen very good


3e minuut.
Laco probeert de bal met de borst te controleren. Ciripoi is nu in balbezit. Ciripoi probeert naar een medespeler te passen. Fugui heeft problemen om de bal te vangen. Fugui draait met de bal, schiet en ... Sikirić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Buczacki kopt de bal weg. Daar is Zabielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fugui rent richting de bal. Fugui draait met de bal, schiet en ... Sikirić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Gebert heeft problemen om de bal te vangen. Fugui is nu in balbezit. Fugui draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Fernández Vinagre probeert naar een medespeler te passen. Farías rent richting de bal. Farías speelt de bal door. Ciripoi is nu in balbezit. Ciripoi draait met de bal, schiet en ... Sikirić bokst de bal weg.

11e minuut.
Ciripoi met een sublieme pass. Fugui is nu in balbezit. Zabielski rent richting de bal. Fugui verovert de bal door een tackle van achteren. Fugui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RRF Green Team - FC Carmile 0:1

13e minuut.
Onofraş kopt de bal weg. McNeil is nu in balbezit. McNeil geeft een hoge lob. Fugui is nu in balbezit. Fugui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RRF Green Team - FC Carmile 0:2

14e minuut.
Laco probeert naar een medespeler te passen. Ciripoi rent richting de bal. Ciripoi speelt de bal door. Di Perna bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Perna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lizer onderschept slim de pass. Lizer passt de bal met de wreef. Ciripoi met een sublieme pass. Di Perna is nu in balbezit. Di Perna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Madari rent richting de bal. Madari geeft de bal voor. Fugui controleert de bal met de borst. Fugui schiet op doel. Na een snelle pass probeert Omgiewicz de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Klungelig pakt Laco de bal. Zabielski rent richting de bal. Laco onderschept slim de pass. Laco geeft een hoge lob. Fugui bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ciripoi is nu in balbezit. Ciripoi speelt de bal door. Klungelig pakt Fugui de bal. Fugui schiet op doel. Na een snelle pass probeert Omgiewicz de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madari met de inworp. Laco bereikt de bal nog maar net als eerste. Laco geeft de bal voor. Di Perna springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Fugui geeft een hoge lob. Ciripoi is nu in balbezit. Di Perna is nu in balbezit. Di Perna schiet op doel. Sikirić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RRF Green Team - FC Carmile 0:3

42e minuut.
Inworp. Laco met een snelle inworp. Fugui rent richting de bal. Fugui geeft een hoge lob. Di Perna krijgt zijn hoofd ertegen. Sikirić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
McNeil geeft de bal voor. Laco kopt de bal weg. Ciripoi geeft een hoge lob. Di Perna rent richting de bal. Di Perna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ciripoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciripoi speelt de bal door. Fugui is nu in balbezit. Fugui draait met de bal, schiet en ... Sikirić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RRF Green Team - FC Carmile 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RRF Green Team 83%, FC Carmile 17%.
RRF Green Team - FC Carmile 0:4

46e minuut.
Ciripoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciripoi passt de bal in één keer door. Fugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fugui haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Omgiewicz de bal onder controle te krijgen. Sikirić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Sikirić probeert naar een medespeler te passen. Madari kopt de bal weg. Klungelig pakt Tarek de bal. Di Perna rent richting de bal. Di Perna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Gebert rent richting de bal. Gebert geeft een hoge lob. Laco kopt de bal weg. Fugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fugui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Jędrzejewski geeft een hoge lob. Inworp. Farías met een snelle inworp. Di Perna rent richting de bal. Di Perna draait met de bal, schiet en ... Sikirić bokst de bal weg.

74e minuut.
Laco passt de bal met de wreef. Ciripoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fugui is nu in balbezit. Fugui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RRF Green Team - FC Carmile 0:5

74e minuut.
Laco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matoš komt het veld opgelopen. Grudziński speelt de bal door. Daar is Frągnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fugui verovert de bal door een tackle van achteren. Di Perna is nu in balbezit. Di Perna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Madari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tylka rent richting de bal. Matoš onderschept slim de pass. Matoš geeft een lange en hoge pass. Zabielski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Fugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fugui geeft een lange en hoge pass. Ciripoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Perna is nu in balbezit. Di Perna draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiš met een sublieme pass. Jędrzejewski is nu in balbezit. Di Perna verovert de bal door een tackle van achteren. Di Perna schiet op doel. Sikirić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Matoš probeert naar een medespeler te passen. Ciripoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciripoi passt de bal met de wreef. Di Perna is nu in balbezit. Di Perna schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ciripoi rent richting de bal. Ciripoi passt de bal zonder na te denken. Fugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fugui schiet op doel. Sikirić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Buczacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczacki geeft de bal voor. Gebert heeft problemen om de bal te vangen. Fugui rent richting de bal. Fugui draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RRF Green Team 96%, FC Carmile 4%.
RRF Green Team - FC Carmile 0:5