Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mazur 1946 Ełk PSZCZOŁY KOSAKOWO
MAZUR Tactiek moja 442
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 51.6
good Schieten very good
weak Passen solid
weak Verdedigen solid


8e minuut.
Kotowski onderschept slim de pass. Kotowski passt de bal met de wreef. Boski rent richting de bal. Boski geeft een hoge lob. Kotowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Krużycki passt de bal zonder na te denken. Tędzyński rent richting de bal. Tędzyński probeert naar een medespeler te passen. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski haalt uit met een fantastische trap. Diryavka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Mijanović met een sublieme pass. Sainati heeft problemen om de bal te vangen. Sassus bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainati rent richting de bal. Sainati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Torrealva geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tędzyński de bal. Tędzyński geeft de bal voor. Kotowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Sassus rent richting de bal. Sassus passt de bal met de wreef. Mijanović met een sublieme pass. Karayağız rent richting de bal. Karayağız draait met de bal, schiet en ... Grigore bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Tędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tędzyński probeert naar een medespeler te passen. Boski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kotowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Mijanović met een snelle inworp. Dubičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubičić geeft een hoge lob. Sainati is nu in balbezit. Sainati haalt uit met een fantastische trap. Grigore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Krużycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubičić verovert de bal door een tackle van achteren. Dubičić geeft een lange en hoge pass. Sainati is nu in balbezit. Sainati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mazur 1946 Ełk 64%, PSZCZOŁY KOSAKOWO 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Mazur 1946 Ełk - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:0

46e minuut.
Kmiotek komt het veld opgelopen.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molka komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Torrealva kopt de bal weg. Daar is Al Baloushi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotowski is nu in balbezit. Kotowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:1

58e minuut.
Tędzyński geeft een hoge lob. Dubičić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kotowski is nu in balbezit. Kotowski schiet op doel. Diryavka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Torrealva bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealva geeft een hoge lob. Sainati is nu in balbezit. Sainati haalt uit met een fantastische trap. Grigore bokst de bal weg. Kmiotek rent richting de bal. Kmiotek geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sainati de bal onder controle te krijgen. Mijanović geeft een lange en hoge pass. Sainati maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Kotowski rent richting de bal. Tędzyński met een sublieme pass. Torrealva verovert de bal door een tackle van achteren. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Winiarek passt de bal in één keer door. Molka is nu in balbezit. Molka met een sublieme pass. Kotowski heeft problemen om de bal te vangen. Kotowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Molka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kotowski de bal. Al Baloushi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kotowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Blaszkiewicz komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:2

85e minuut.
Tędzyński passt de bal in één keer door. Molka is nu in balbezit. Molka geeft de bal voor. Jelonkowski is nu in balbezit. Jelonkowski draait met de bal, schiet en ... Diryavka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mazur 1946 Ełk 76%, PSZCZOŁY KOSAKOWO 24%.
KS Mazur 1946 Ełk - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:2