Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jagodziańki LKS Niedobczyce
Ultra Deff Tactiek Naprzód 2 - 433
49% Balbezit 51%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
37.9 gemiddelde waardering 51.7
matig Schieten solide
goed Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Klungelig pakt Frankowski de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Winiarski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Başaransoy is nu in balbezit. Başaransoy haalt uit met een fantastische trap. Falzon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - LKS Niedobczyce 0:1

4e minuut.
Fiskerstrand onderschept slim de pass. McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil passt de bal in één keer door. Başaransoy rent richting de bal. Başaransoy haalt uit met een fantastische trap. Falzon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Frankowski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Başaransoy schiet op doel. Falzon met een sublieme pass. Bielecki kopt de bal weg. Skoczke geeft de bal voor. Başaransoy springt en kopt de bal. Falzon bokst de bal weg.

16e minuut.
Campos Cerezo probeert naar een medespeler te passen. Kubisztal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skoczke probeert naar een medespeler te passen. Winiarski rent richting de bal. Winiarski haalt uit met een fantastische trap. Falzon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Winiarski is nu in balbezit. Winiarski geeft een hoge lob. McNeil springt en kopt de bal. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
McNeil geeft een hoge lob. Gacek kopt de bal weg. Kubisztal heeft problemen om de bal te vangen. Winiarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiarski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Bielecki rent richting de bal. Bielecki geeft een lange en hoge pass. Winiarski speelt de bal door. Başaransoy is nu in balbezit. Başaransoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
McNeil passt de bal met de wreef. Skoczke rent richting de bal. Skoczke passt de bal in één keer door. Duijm rent richting de bal. Duijm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Skoczke verovert de bal door een tackle van achteren. Skoczke met een sublieme pass. Duijm is nu in balbezit. Duijm schiet op doel. Falzon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - LKS Niedobczyce 0:2

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roch komt het veld opgelopen. Oros komt het veld opgelopen. Bachem komt het veld opgelopen. Rembrak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagodziańki 76%, LKS Niedobczyce 24%.
Jagodziańki - LKS Niedobczyce 0:2

49e minuut.
Bachem bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachem geeft de bal voor. Klungelig pakt Lízl de bal. Başaransoy is nu in balbezit. Başaransoy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Falzon trapt de bal weg. Roch kopt de bal weg. Bachem bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachem geeft de bal voor. Başaransoy krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Bachem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Winiarski geeft een lange en hoge pass. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm draait met de bal, schiet en ... Falzon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duijm geeft een hoge lob. Daar is Fritsche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Başaransoy onderschept slim de pass. Başaransoy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Roch passt de bal met de wreef. Bachem geeft de bal voor. Daar is Fritsche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McNeil is nu in balbezit. McNeil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - LKS Niedobczyce 0:3

74e minuut.
Oros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oros speelt de bal door. Duijm is nu in balbezit. Başaransoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Başaransoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jagodziańki - LKS Niedobczyce 0:4

79e minuut.
Winiarski heeft problemen om de bal te vangen. Campos Cerezo onderschept slim de pass. Bachem geeft de bal voor. Başaransoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Başaransoy draait met de bal, schiet en ... Falzon bokst de bal weg.

83e minuut.
McNeil rent richting de bal. McNeil geeft een lange en hoge pass. Başaransoy kopt de bal weg. Winiarski rent richting de bal. Winiarski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duijm is nu in balbezit. Duijm haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Falzon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Winiarski geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Gacek kan de bal niet met de borst controleren. Winiarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiarski geeft de bal voor. Başaransoy rent richting de bal. Başaransoy haalt uit met een fantastische trap. Falzon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Roch passt de bal in één keer door. Campos Cerezo met een sublieme pass. Kubisztal rent richting de bal. Bachem geeft een lange en hoge pass. Başaransoy maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jagodziańki 77%, LKS Niedobczyce 23%.
Jagodziańki - LKS Niedobczyce 0:4