Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juventus 1984 Green Army
juve Tactiek FCSznurki
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31 gemiddelde waardering 39.2
matig Schieten goed
matig Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


5e minuut.
Wiater speelt de bal door. Delura rent richting de bal. Met opzet legt Vavřík zijn tegenspeler op de grond. Vavřík krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Kabel is nu in balbezit. Wiater verovert de bal door een tackle van achteren. Wiater passt de bal in één keer door. Sambor rent richting de bal. Sambor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. den Bosscher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus 1984 - Green Army 0:1

37e minuut.
Wiater onderschept slim de pass. Wiater speelt de bal door. Vavřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambor rent richting de bal. Sambor draait met de bal, schiet en ... den Bosscher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventus 1984 63%, Green Army 37%.
juventus 1984 - Green Army 0:1

47e minuut.
Delura speelt de bal door. Środziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøgvad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Środziński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Środziński kan niet meer verder spelen. Tokarski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Omorčin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hruszowiec. Omorčin raakt geblesseerd tijdens het duel. Omorčin met een snel genomen vrije trap. Tokarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøgvad onderschept slim de pass. Bøgvad draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Sambor bereikt de bal nog maar net als eerste. Golias is nu in balbezit. Sambor verovert de bal door een tackle van achteren. Vavřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavřík haalt uit met een fantastische trap. den Bosscher bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus 1984 - Green Army 0:2

62e minuut.
Delura geeft een lange en hoge pass. Piąstka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bøgvad is nu in balbezit. Bøgvad haalt uit met een fantastische trap. Perrot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus 1984 - Green Army 1:2

77e minuut.
Hałuszko met een sublieme pass. Vavřík heeft problemen om de bal te vangen. Popielak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Popielak krijgt een gele kaart. Vavřík is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sambor neemt een korte aanloop naar de penalty stip. den Bosscher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juventus 1984 - Green Army 1:3

79e minuut.
Hruszowiec onderschept slim de pass. Hruszowiec geeft een lange en hoge pass. Vavřík rent richting de bal. Vavřík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juventus 1984 - Green Army 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventus 1984 55%, Green Army 45%.
juventus 1984 - Green Army 1:4