Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Vilanova WKS Wałycz
Cerberus 2.0 Tactiek falek
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 39.9
matig Schieten solide
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


6e minuut.
Rymaszewski passt de bal in één keer door. Cyrulik heeft problemen om de bal te vangen. Rögner is nu in balbezit. Cyrulik rent richting de bal. Cyrulik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Mrzygłód passt de bal in één keer door. Rymaszewski rent richting de bal. Rymaszewski passt de bal met de wreef. Cyrulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrulik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Wojdat probeert naar een medespeler te passen. Elvestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrulik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cyrulik krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Gailiūšis verovert de bal door een tackle van achteren. Gailiūšis geeft de bal voor. Daar is Wojdat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Midzior rent richting de bal. Rymaszewski is nu in balbezit. Rymaszewski passt de bal met de wreef. Cyrulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrulik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Vilanova 60%, WKS Wałycz 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Bull Vilanova - WKS Wałycz 0:0

57e minuut.
Rögner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rögner geeft een lange en hoge pass. Casaccia is nu in balbezit. Casaccia draait met de bal, schiet en ... Bożyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Wojdat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rymaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymaszewski passt de bal met de wreef. Cyrulik rent richting de bal. Cyrulik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Elvestad kopt de bal weg. Bouman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cyrulik. Cyrulik krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

86e minuut.
Gailiūšis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bouman met een snelle inworp. Casaccia is nu in balbezit. Casaccia geeft de bal voor. Paal!

89e minuut.
Depcik geeft een hoge lob. Fournier probeert naar een medespeler te passen. Elvestad is nu in balbezit. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat geeft een hoge lob. Bohus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Vilanova 61%, WKS Wałycz 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Bull Vilanova - WKS Wałycz 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Bouman rent richting de bal. Rymaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rymaszewski passt de bal met de wreef. Świątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świątczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Vilanova 49%, WKS Wałycz 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Bull Vilanova - WKS Wałycz 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Vilanova 37%, WKS Wałycz 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Bull Vilanova - WKS Wałycz 0:0


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Midzior neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Vilanova - WKS Wałycz 0:1
---
Casaccia zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Bull Vilanova - WKS Wałycz 1:1
---
Świątczak kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bohus bokst de bal weg.
---
Cserhalmi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bożyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Wojdat legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
---
Dreizik neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rymaszewski neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Vilanova - WKS Wałycz 1:2
---
Rögner kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Bull Vilanova - WKS Wałycz 2:2
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dośpiał neemt zijn aanloop.
---
Bouman neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bożyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Mrzygłód kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bohus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Vilanova - WKS Wałycz 2:3
---
Zamfirescu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bożyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---