Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delinki 2021 LZS KS Łukowice Brzeskie
d1 Tactiek check archers
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
39.2 gemiddelde waardering 57.3
redelijk Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Viibus geeft een hoge lob. Paciorkowski kopt de bal weg. Irsanskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Irsanskas draait met de bal, schiet en ... Poživil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - LZS KS Łukowice Brzeskie 0:1

3e minuut.
Sachse met een sublieme pass. Sánchez rent richting de bal. Sánchez geeft een lange en hoge pass. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Delinki 2021 - LZS KS Łukowice Brzeskie 1:1

6e minuut.
Paciorkowski passt de bal zonder na te denken. Manole rent richting de bal. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap. Poživil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - LZS KS Łukowice Brzeskie 1:2

8e minuut.
Pin verovert de bal door een tackle van achteren. Pin geeft een lange en hoge pass. Irsanskas kopt de bal weg. Paciorkowski controleert de bal met de borst. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap. Poživil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Pin bereikt de bal nog maar net als eerste. Roboz begaat een overtreding. Pin raakt geblesseerd tijdens het duel. Pin met een snel genomen vrije trap. Paciorkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Poživil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - LZS KS Łukowice Brzeskie 1:3

13e minuut.
Capota kopt de bal weg. Pin met een sublieme pass. Irsanskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski schiet op doel. Poživil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski probeert naar een medespeler te passen. Irsanskas is nu in balbezit. Irsanskas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Coman met een sublieme pass. Pin geeft een lange en hoge pass. Irsanskas rent richting de bal. Irsanskas schiet op doel. Poživil probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Poživil met een harde bal richting middenveld. Roboz kopt de bal weg. Luna geeft een hoge lob. Irsanskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Irsanskas draait met de bal, schiet en ... Poživil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Jaton rent richting de bal. Manole verovert de bal door een tackle van achteren. Manole met een sublieme pass. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski draait met de bal, schiet en ... Poživil bokst de bal weg. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - LZS KS Łukowice Brzeskie 1:4

33e minuut.
Pin speelt de bal door. Irsanskas is nu in balbezit. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - LZS KS Łukowice Brzeskie 1:5

37e minuut.
Paciorkowski rent richting de bal. Ciemny begaat een overtreding. Paciorkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manole zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paciorkowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delinki 2021 72%, LZS KS Łukowice Brzeskie 28%.
Delinki 2021 - LZS KS Łukowice Brzeskie 1:5

48e minuut.
Manole bereikt de bal nog maar net als eerste. Manole passt de bal in één keer door. Capota is nu in balbezit. Capota geeft een hoge lob. Paciorkowski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Irsanskas is nu in balbezit. Ciemny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Irsanskas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bojan met een snel genomen vrije trap. Irsanskas rent richting de bal. Irsanskas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pin met een sublieme pass. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - LZS KS Łukowice Brzeskie 1:6

57e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota verovert de bal door een tackle van achteren. Capota passt de bal zonder na te denken. Irsanskas is nu in balbezit. Irsanskas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Irsanskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Poživil met een sublieme pass. Manole kopt de bal weg. Paciorkowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - LZS KS Łukowice Brzeskie 1:7

65e minuut.
Jaton is nu in balbezit. Manole onderschept slim de pass. Manole geeft de bal voor. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap. Poživil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Irsanskas is nu in balbezit. Irsanskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - LZS KS Łukowice Brzeskie 1:8

67e minuut.
Capota rent richting de bal. Capota geeft de bal voor. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - LZS KS Łukowice Brzeskie 1:9

70e minuut.
Sánchez passt de bal zonder na te denken. Roboz rent richting de bal. Roboz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Samotny de bal. Samotny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - LZS KS Łukowice Brzeskie 2:9

75e minuut.
Manole passt de bal zonder na te denken. Bojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojan geeft de bal voor. Irsanskas is nu in balbezit. Irsanskas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Luna is nu in balbezit. Manole bereikt de bal nog maar net als eerste. Manole speelt de bal door. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap. Poživil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - LZS KS Łukowice Brzeskie 2:10

78e minuut.
Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Sachse is nu in balbezit. Irsanskas onderschept slim de pass. Irsanskas haalt uit met een fantastische trap. Poživil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - LZS KS Łukowice Brzeskie 2:11

79e minuut.
Roboz speelt de bal door. Sachse heeft problemen om de bal te vangen. Irsanskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Irsanskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - LZS KS Łukowice Brzeskie 2:12

83e minuut.
Korzonek met een sublieme pass. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski passt de bal zonder na te denken. Irsanskas is nu in balbezit. Irsanskas haalt uit met een fantastische trap. Poživil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - LZS KS Łukowice Brzeskie 2:13

89e minuut.
Pin probeert naar een medespeler te passen. Manole is nu in balbezit. Manole passt de bal in één keer door. Irsanskas rent richting de bal. Irsanskas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delinki 2021 68%, LZS KS Łukowice Brzeskie 32%.
Delinki 2021 - LZS KS Łukowice Brzeskie 2:13