Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S Amator Jesionka Czerwona Armia 1910
Attack Tactiek skrzydlo
55% Balbezit 45%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
53.8 gemiddelde waardering 62.5
goed Schieten wonderbaarlijk
goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Ter Malkhasyan rent richting de bal. Kromp speelt de bal door. Stampa heeft problemen om de bal te vangen. Stampa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Czerwona Armia 1910 0:1

6e minuut.
Zawiejski geeft de bal voor. Stampa rent richting de bal. Kryštofík rent richting de bal. Kryštofík schiet op doel. Montava probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Kromp met een sublieme pass. Ter Malkhasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ter Malkhasyan geeft een lange en hoge pass. Stampa is nu in balbezit. Stampa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Bratianu speelt de bal door. Kromp rent richting de bal. Kromp passt de bal in één keer door. Kryštofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryštofík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Maack passt de bal in één keer door. Kromp is nu in balbezit. Met opzet legt Kónya zijn tegenspeler op de grond. Kónya krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Tun is nu in balbezit. Tun passt de bal met de wreef. Della Bella rent richting de bal. Della Bella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S Amator Jesionka - Czerwona Armia 1910 1:1

24e minuut.
Tun met een sublieme pass. Kónya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kónya passt de bal zonder na te denken. Cârlea is nu in balbezit. Cârlea draait met de bal, schiet en ... Stratulat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Stampa passt de bal in één keer door. Kryštofík rent richting de bal. Stampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stampa haalt uit met een fantastische trap. Montava maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Czerwona Armia 1910 1:2

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zawiejski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maack bereikt de bal nog maar net als eerste. Maack geeft een hoge lob. Kryštofík krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Birembaum passt de bal met de wreef. Stampa is nu in balbezit. Kryštofík is nu in balbezit. Kryštofík haalt uit met een fantastische trap. Montava werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maack zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Zawiejski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawiejski geeft een lange en hoge pass. Kryštofík maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stampa is nu in balbezit. Stampa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Amator Jesionka 62%, Czerwona Armia 1910 38%.
K.S Amator Jesionka - Czerwona Armia 1910 1:2

46e minuut.
Jeannin komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Fratini is nu in balbezit. Fratini geeft een hoge lob. Jeannin speelt de bal door. Stampa is nu in balbezit. Stampa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Zawiejski met de inworp. Maack rent richting de bal. Maack geeft een lange en hoge pass. Kryštofík springt en kopt de bal. Montava probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ter Malkhasyan is nu in balbezit. Kónya onderschept slim de pass. Kónya probeert naar een medespeler te passen. Cârlea is nu in balbezit. Cârlea haalt uit met een fantastische trap. Stratulat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Qualizza passt de bal met de wreef. Daar is Glody, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maack. Maack krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Serocki speelt de bal door. Jeannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannin passt de bal met de wreef. Stampa is nu in balbezit. Stampa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Fratini geeft de bal voor. Glody is nu in balbezit. Zawiejski begaat een overtreding. Zawiejski krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Inworp. Dulski komt het veld opgelopen. Morgado komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Zawiejski is nu in balbezit. Zawiejski passt de bal in één keer door. Kryštofík heeft problemen om de bal te vangen. Kryštofík schiet op doel. Montava probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Jeannin is nu in balbezit. Jeannin passt de bal zonder na te denken. Stampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stampa schiet op doel. Montava maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

80e minuut.
Galais bereikt de bal nog maar net als eerste. Galais geeft de bal voor. Daar is Fratini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kryštofík is nu in balbezit. Kryštofík haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Zawiejski is nu in balbezit. Zawiejski geeft de bal voor. Kryštofík is nu in balbezit. Stampa rent richting de bal. Stampa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Stampa is nu in balbezit. Stampa passt de bal in één keer door. Kryštofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryštofík draait met de bal, schiet en ... Montava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Czerwona Armia 1910 1:3

89e minuut.
Serocki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zawiejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiejski passt de bal in één keer door. Kryštofík rent richting de bal. Kryštofík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Amator Jesionka 70%, Czerwona Armia 1910 30%.
K.S Amator Jesionka - Czerwona Armia 1910 1:3