Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIDZEW_ŁÓDŹ GoodGameLeague
Herbapol Tactiek TESTOWA
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.5 gemiddelde waardering 46
slecht Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


1e minuut.
Muraru passt de bal met de wreef. Celan rent richting de bal. Celan probeert naar een medespeler te passen. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - GoodGameLeague 0:1

2e minuut.
Kawka rent richting de bal. Granha rent richting de bal. Granha passt de bal zonder na te denken. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál haalt uit met een fantastische trap. Vereses bokst de bal weg.

4e minuut.
Zila rent richting de bal. Kargılı verovert de bal door een tackle van achteren. Kargılı geeft een hoge lob. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál schiet op doel. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Knežević verovert de bal door een tackle van achteren. Knežević geeft een hoge lob. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál schiet op doel. Vereses probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - GoodGameLeague 0:2

8e minuut.
Mrowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiński probeert naar een medespeler te passen. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál is nu in balbezit. Mihál schiet op doel. Vereses probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Curbelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Curbelo geeft de bal voor. Szałachowski probeert de bal met de borst te controleren. Granha geeft een hoge lob. Kawka krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Waldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldmann geeft een hoge lob. Daar is Kawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereira Sotelo rent richting de bal. Kawka onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - GoodGameLeague 0:3

13e minuut.
Pereira Sotelo probeert naar een medespeler te passen. Mihál rent richting de bal. Mihál passt de bal in één keer door. Kawka heeft problemen om de bal te vangen. Kawka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Knežević rent richting de bal. Knežević geeft de bal voor. Mihál is nu in balbezit. Mihál haalt uit met een fantastische trap. Vereses werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - GoodGameLeague 0:4

16e minuut.
Mihál passt de bal zonder na te denken. Waldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldmann geeft een lange en hoge pass. Mihál is nu in balbezit. Mihál draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Granha passt de bal met de wreef. Mrowiński is nu in balbezit. Mrowiński geeft de bal voor. Mihál maakt een snoekduik en kopt de bal. Vereses maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - GoodGameLeague 0:5

19e minuut.
Antonie rent richting de bal. Antonie passt de bal zonder na te denken. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál schiet op doel. Vereses maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Vereses met een harde bal richting middenveld. Mrowiński kopt de bal weg. Kawka is nu in balbezit. Kawka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - GoodGameLeague 0:6

22e minuut.
Curbelo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Celan verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Waldmann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kawka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - GoodGameLeague 0:7

25e minuut.
Granha geeft de bal voor. Mihál kopt de bal weg. Mayz heeft problemen om de bal te vangen. Kawka rent richting de bal. Kawka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Curbelo verovert de bal door een tackle van achteren. Mrowiński verovert de bal door een tackle van achteren. Mrowiński passt de bal met de wreef. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka haalt uit met een fantastische trap. Vereses verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Granha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mihál maakt een snoekduik en kopt de bal. Vereses probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Klungelig pakt Baždarić de bal. Granha met een sublieme pass. Daar is Waldmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waldmann schiet op doel. Curbelo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ferrari komt het veld opgelopen. Carpentieri komt het veld opgelopen. Waldmann neemt de hoekschop. Kawka maakt een snoekduik en kopt de bal. Vereses maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - GoodGameLeague 0:8

31e minuut.
Pereira Sotelo geeft de bal voor. Granha controleert de bal met de borst. Granha probeert naar een medespeler te passen. Mihál rent richting de bal. Mihál haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Doeltrap. Vereses trapt de bal weg van het doel. Waldmann kopt de bal weg. Mihál is nu in balbezit. Mihál draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vereses kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Baždarić rent richting de bal. Granha onderschept slim de pass. Granha geeft een lange en hoge pass. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - GoodGameLeague 0:9

40e minuut.
Waldmann geeft de bal voor. Pereira Sotelo verovert de bal door een tackle van achteren. Kawka rent richting de bal. Kawka draait met de bal, schiet en ... Vereses werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Pereira Sotelo geeft een lange en hoge pass. Ferrari rent richting de bal. Ferrari passt de bal in één keer door. Mihál is nu in balbezit. Mihál schiet op doel. Vereses bokst de bal weg. Kawka rent richting de bal. Kawka draait met de bal, schiet en ... Vereses probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - GoodGameLeague 0:10

42e minuut.
Zila passt de bal zonder na te denken. Inworp. Waldmann met de inworp. Mrowiński rent richting de bal. Mrowiński geeft een lange en hoge pass. Vereses probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kawka de bal. Kawka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - GoodGameLeague 0:11

43e minuut.
Kawka verovert de bal door een tackle van achteren. Kawka passt de bal zonder na te denken. Waldmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldmann geeft een hoge lob. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Waldmann zal de hoekschop nemen. Mihál kopt de bal weg. Vereses probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIDZEW_ŁÓDŹ 78%, GoodGameLeague 22%.
WIDZEW_ŁÓDŹ - GoodGameLeague 0:11

46e minuut.
Dawidowski komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Curbelo onderschept slim de pass. Mihál tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihál krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Szałachowski heeft problemen om de bal te vangen. Stefańczyk rent richting de bal. Stefańczyk geeft een lange en hoge pass. Kawka is nu in balbezit. Kawka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Mayz is nu in balbezit. Mrowiński onderschept slim de pass. Mrowiński speelt de bal door. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - GoodGameLeague 0:12

60e minuut.
Daar is Curbelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrowiński is nu in balbezit. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál haalt uit met een fantastische trap. Vereses werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - GoodGameLeague 0:13

61e minuut.
Celan heeft problemen om de bal te vangen. Mihál is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pereira Sotelo. Pereira Sotelo krijgt een gele kaart. Mihál is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Granha met een snel genomen vrije trap. Kawka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - GoodGameLeague 0:14

71e minuut.
Baždarić rent richting de bal. Granha onderschept slim de pass. Granha passt de bal met de wreef. Mihál is nu in balbezit. Mihál haalt uit met een fantastische trap. Vereses probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Granha passt de bal in één keer door. Dawidowski geeft een lange en hoge pass. Kawka kopt de bal weg. Mihál is nu in balbezit. Mihál draait met de bal, schiet en ... Vereses verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kawka rent richting de bal. Kawka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - GoodGameLeague 0:15

73e minuut.
Wysogląd passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Celan de bal. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - GoodGameLeague 0:16

75e minuut.
Granha is nu in balbezit. Granha passt de bal met de wreef. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál draait met de bal, schiet en ... Vereses maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - GoodGameLeague 0:17

77e minuut.
Klungelig pakt Dawidowski de bal. Dawidowski passt de bal met de wreef. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka draait met de bal, schiet en ... Vereses maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - GoodGameLeague 0:18

78e minuut.
Celan geeft een lange en hoge pass. Granha kopt de bal weg. Mihál heeft problemen om de bal te vangen. Mihál haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - GoodGameLeague 0:19

80e minuut.
Dawidowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Granha rent richting de bal. Granha geeft een lange en hoge pass. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - GoodGameLeague 0:20

82e minuut.
Szałachowski is nu in balbezit. Stefańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Stefańczyk geeft een hoge lob. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kawka heeft problemen om de bal te vangen. Kawka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - GoodGameLeague 0:21

85e minuut.
Mrowiński passt de bal met de wreef. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski passt de bal zonder na te denken. Mihál rent richting de bal. Mihál draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Mrowiński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Granha de bal. Granha speelt de bal door. Daar is Dawidowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawidowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mihál passt de bal zonder na te denken. Daar is Granha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Granha speelt de bal door. Kawka rent richting de bal. Kawka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mrowiński probeert naar een medespeler te passen. Pereira Sotelo heeft problemen om de bal te vangen. Mihál bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihál draait met de bal, schiet en ... Vereses maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - GoodGameLeague 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIDZEW_ŁÓDŹ 79%, GoodGameLeague 21%.
WIDZEW_ŁÓDŹ - GoodGameLeague 0:22