Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wiki team Energetyk ROW
442 Tactiek Wiki
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 55
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Vehkasuo probeert naar een medespeler te passen. Buben kopt de bal weg. Končar is nu in balbezit. Varoš onderschept slim de pass. Varoš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Pietrasiak is nu in balbezit. Pietrasiak passt de bal in één keer door. Varoš is nu in balbezit. Varoš draait met de bal, schiet en ... Agorreta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiki team - Energetyk ROW 0:1

18e minuut.
Daar is Madey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chirmuş is nu in balbezit. Madey onderschept slim de pass. Madey schiet op doel. Vehkasuo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wiki team - Energetyk ROW 1:1

19e minuut.
Varoš probeert naar een medespeler te passen. Buben rent richting de bal. Varoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoš schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
wiki team - Energetyk ROW 1:2

23e minuut.
Jasoň probeert naar een medespeler te passen. Varoš rent richting de bal. Varoš schiet op doel. Na een snelle pass probeert Končar de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Riesner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buben is nu in balbezit. Buben schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wiki team - Energetyk ROW 1:3

25e minuut.
Jasoň onderschept slim de pass. Jasoň passt de bal in één keer door. Varoš probeert naar een medespeler te passen. Buben bereikt de bal nog maar net als eerste. Buben haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Varoš rent richting de bal. Varoš passt de bal met de wreef. Buben bereikt de bal nog maar net als eerste. Buben haalt uit met een fantastische trap. Agorreta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wiki team - Energetyk ROW 1:4

31e minuut.
Fazilet haalt uit met een fantastische trap. Vehkasuo speelt de bal door. Pietrasiak kopt de bal weg. Varoš is nu in balbezit. Varoš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Arryn is nu in balbezit. Arryn geeft een hoge lob. Varoš kopt de bal weg. Buben bereikt de bal nog maar net als eerste. Buben haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wiki team - Energetyk ROW 1:5

41e minuut.
Arryn speelt de bal door. Şəmiyev rent richting de bal. Şəmiyev probeert naar een medespeler te passen. Buben rent richting de bal. Buben draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wiki team - Energetyk ROW 1:6

44e minuut.
Pietrasiak passt de bal in één keer door. Jasoň rent richting de bal. Jasoň draait met de bal, schiet en ... Agorreta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Končar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
wiki team - Energetyk ROW 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiki team 61%, Energetyk ROW 39%.
wiki team - Energetyk ROW 1:7

48e minuut.
Riesner geeft een lange en hoge pass. Kvelbl kopt de bal weg. Jasoň probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şəmiyev rent richting de bal. Şəmiyev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buben rent richting de bal. Buben draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wiki team - Energetyk ROW 1:8

53e minuut.
Chirmuş onderschept slim de pass. Chirmuş geeft de bal voor. Buben bereikt de bal nog maar net als eerste. Buben schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wiki team - Energetyk ROW 1:9

57e minuut.
Pietrasiak geeft een lange en hoge pass. Lancelowski kopt de bal weg. Pietrasiak met een sublieme pass. Varoš rent richting de bal. Varoš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Brykała komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Klungelig pakt Brykała de bal. Pietrasiak speelt de bal door. Varoš is nu in balbezit. Klungelig pakt Varoš de bal. Varoš schiet op doel. Paal! Agorreta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Jasoň met een sublieme pass. Madey heeft problemen om de bal te vangen. Fazilet rent richting de bal. Madey is nu in balbezit. Madey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wiki team - Energetyk ROW 2:9

77e minuut.
Jasoň passt de bal in één keer door. Varoš is nu in balbezit. Varoš haalt uit met een fantastische trap. Končar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buben is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rafalski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Končar verovert de bal door een tackle van achteren. Končar passt de bal in één keer door. Buben rent richting de bal. Buben draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Riesner de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
wiki team - Energetyk ROW 2:10

80e minuut.
Vehkasuo trapt de bal weg. Rafalski kopt de bal weg. Buben is nu in balbezit. Buben schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wiki team - Energetyk ROW 2:11

82e minuut.
Lancelowski onderschept slim de pass. Jasoň verovert de bal door een tackle van achteren. Jasoň geeft de bal voor. Varoš kan de bal niet met de borst controleren. Varoš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Vähk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vähk geeft de bal voor. Brykała kopt de bal weg. Fazilet heeft problemen om de bal te vangen. Fazilet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Chirmuş speelt de bal door. Klungelig pakt Pietrasiak de bal. Pietrasiak probeert naar een medespeler te passen. Varoš rent richting de bal. Varoš haalt uit met een fantastische trap. Agorreta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wiki team 59%, Energetyk ROW 41%.
wiki team - Energetyk ROW 2:11