Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FS Southport FC Sao Paulo
433 Tactiek nowa
49% Balbezit 51%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 59.8
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Mallı probeert naar een medespeler te passen. Deprez met een sublieme pass. Klungelig pakt Mallı de bal. Chilwell onderschept slim de pass. Chilwell schiet op doel. Gancarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Benkowski met een harde bal richting middenveld. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka passt de bal zonder na te denken. Daar is Chilwell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chilwell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Southport - FC Sao Paulo 0:1

4e minuut.
Ambroziak geeft een hoge lob. Bistrický probeert de bal met de borst te controleren. Bistrický met een sublieme pass. Janowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janowski schiet op doel. Gancarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Bistrický rent richting de bal. Bistrický geeft een lange en hoge pass. Cocoloş rent richting de bal. Chilwell onderschept slim de pass. Chilwell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Dimofte geeft een hoge lob. Janowski kopt de bal weg. Chilwell is nu in balbezit. Chilwell draait met de bal, schiet en ... Gancarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Southport - FC Sao Paulo 0:2

11e minuut.
Zubal met een sublieme pass. Bułka probeert naar een medespeler te passen. Chilwell is nu in balbezit. Chilwell geeft een lange en hoge pass. Janowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Southport - FC Sao Paulo 0:3

15e minuut.
Duberg kopt de bal weg. Piroscia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte onderschept slim de pass. Dimofte geeft een lange en hoge pass. Janowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Benkowski is nu in balbezit. Bułka verovert de bal door een tackle van achteren. Bułka met een sublieme pass. Janowski is nu in balbezit. Janowski schiet op doel. Gancarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bułka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zubal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubal geeft een lange en hoge pass. Chilwell springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Southport - FC Sao Paulo 0:4

21e minuut.
Janowski draait met de bal, schiet en ... Gancarczyk speelt de bal door. Duberg rent richting de bal. Bistrický geeft een hoge lob. Chilwell kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Bułka onderschept slim de pass. Bułka probeert naar een medespeler te passen. Dimofte geeft de bal voor. Chilwell rent richting de bal. Chilwell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Lelewik met een snelle inworp. Linda is nu in balbezit. Bułka begaat een overtreding. Bułka krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Mallı kopt de bal weg. Wrzesiński speelt de bal door. Deprez heeft problemen om de bal te vangen. Bistrický geeft de bal voor. Janowski springt en kopt de bal. Gancarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Bułka rent richting de bal. Bułka passt de bal met de wreef. Daar is Janowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janowski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Southport - FC Sao Paulo 0:5

42e minuut.
Benkowski geeft een hoge lob. Mallı kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Koprowski de bal onder controle te krijgen. Piroscia is nu in balbezit. Piroscia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bułka verovert de bal door een tackle van achteren. Bułka geeft een lange en hoge pass. Chilwell krijgt zijn hoofd ertegen. Janowski is nu in balbezit. Janowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Southport - FC Sao Paulo 0:6

45e minuut.
Zubal geeft een lange en hoge pass. Chilwell heeft problemen om de bal te vangen. Janowski rent richting de bal. Janowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Southport - FC Sao Paulo 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FS Southport 83%, FC Sao Paulo 17%.
FS Southport - FC Sao Paulo 0:7

49e minuut.
Benkowski geeft de bal voor. Dimofte kopt de bal weg. Daar is Zubal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubal geeft een lange en hoge pass. Chilwell krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Capelle passt de bal zonder na te denken. Bistrický rent richting de bal. Bistrický passt de bal zonder na te denken. Chilwell is nu in balbezit. Chilwell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Southport - FC Sao Paulo 0:8

53e minuut.
Janowski rent richting de bal. Janowski passt de bal zonder na te denken. Chilwell is nu in balbezit. Chilwell haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bistrický onderschept slim de pass. Bistrický geeft een lange en hoge pass. Janowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FS Southport - FC Sao Paulo 0:9

56e minuut.
Bistrický raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arolat komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Zubal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubal geeft een hoge lob. Benkowski heeft problemen om de bal te vangen. Janowski rent richting de bal. Janowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FS Southport - FC Sao Paulo 0:10

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arolat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zubal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubal geeft een lange en hoge pass. Janowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Dimofte kopt de bal weg. Deprez kan de bal niet met de borst controleren. Zubal speelt de bal door. Arolat geeft een hoge lob. Chilwell maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zubal passt de bal in één keer door. Daar is Arolat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arolat met een sublieme pass. Janowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Benkowski rent richting de bal. Benkowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dimofte met een snelle inworp. Zubal geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lelewik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bułka. Lelewik raakt geblesseerd tijdens het duel. Lelewik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piroscia maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Southport - FC Sao Paulo 1:10

79e minuut.
Klungelig pakt Janowski de bal. Benkowski rent richting de bal. Janowski onderschept slim de pass. Janowski haalt uit met een fantastische trap. Gancarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FS Southport - FC Sao Paulo 1:11

86e minuut.
Gancarczyk trapt de bal weg van het doel. Bułka kopt de bal weg. Zubal probeert naar een medespeler te passen. Chilwell rent richting de bal. Chilwell schiet op doel. Gancarczyk bokst de bal weg.

87e minuut.
Arolat geeft een hoge lob. Oruclu speelt de bal door. Ambroziak heeft problemen om de bal te vangen. Janowski rent richting de bal. Janowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FS Southport 79%, FC Sao Paulo 21%.
FS Southport - FC Sao Paulo 1:11