Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Mińsk Maz. Mlks Sparta KW
nowa Tactiek copa
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
63.3 gemiddelde waardering 59.2
formidable Schieten excellent
very good Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


5e minuut.
Laserre is nu in balbezit. Mesa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laserre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Smolarow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santander is nu in balbezit. Santander haalt uit met een fantastische trap. Maddix probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Mlks Sparta KW 0:1

7e minuut.
Strzałka verovert de bal door een tackle van achteren. Ramabaja is nu in balbezit. Ramabaja geeft een lange en hoge pass. Rosendo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Mlks Sparta KW 0:2

9e minuut.
Creţu met een sublieme pass. Smolarow rent richting de bal. Smolarow passt de bal met de wreef. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada schiet op doel. Lemus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Inworp. Stefańczyk met de inworp. Laserre is nu in balbezit. Laserre geeft een hoge lob. Santander maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Selymes passt de bal zonder na te denken. Strzałka rent richting de bal. Strzałka geeft een lange en hoge pass. Santander bereikt de bal nog maar net als eerste. Santander draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Strzałka verovert de bal door een tackle van achteren. Strzałka geeft een lange en hoge pass. Santander bereikt de bal nog maar net als eerste. Santander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Mlks Sparta KW 0:3

34e minuut.
Creţu geeft een lange en hoge pass. Račkauskis kopt de bal weg. Espada is nu in balbezit. Espada haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Puhakainen geeft de bal voor. Mesa kan de bal niet met de borst controleren. Laserre speelt de bal door. Rosendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Santander heeft problemen om de bal te vangen. Kulas verovert de bal door een tackle van achteren. Kulas geeft een lange en hoge pass. Espada rent richting de bal. Espada haalt uit met een fantastische trap. Lemus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Serebrianikov rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Mińsk Maz. 52%, Mlks Sparta KW 48%.
Lokomotiv Mińsk Maz. - Mlks Sparta KW 0:3

46e minuut.
Gligić komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Selymes is nu in balbezit. Al Awar verovert de bal door een tackle van achteren. Al Awar passt de bal met de wreef. Serebrianikov rent richting de bal. Serebrianikov draait met de bal, schiet en ... Gligić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Espada is nu in balbezit. Espada schiet op doel. Gligić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Mlks Sparta KW 1:3

59e minuut.
Strzałka onderschept slim de pass. Jagodics is nu in balbezit. Santander bereikt de bal nog maar net als eerste. Santander haalt uit met een fantastische trap. Maddix werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Mlks Sparta KW 1:4

60e minuut.
Puhakainen onderschept slim de pass. Puhakainen probeert naar een medespeler te passen. Morel probeert naar een medespeler te passen. Rosendo rent richting de bal. Rosendo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Mesa rent richting de bal. Mesa geeft de bal voor. Riisenberg is nu in balbezit. Riisenberg geeft een hoge lob. Serebrianikov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Puhakainen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Račkauskis de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stefańczyk. Račkauskis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Račkauskis kan niet meer verder spelen. Broeckx komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Mińsk Maz. 52%, Mlks Sparta KW 48%.
Lokomotiv Mińsk Maz. - Mlks Sparta KW 1:4