Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kapica 1910 Black Swans
to je to Tactiek axello
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
48.1 gemiddelde waardering 52.9
good Schieten formidable
solid Passen solid
good Verdedigen very good


4e minuut.
Jahelka met een sublieme pass. Haisza rent richting de bal. bin Abdul Hamid rent richting de bal. bin Abdul Hamid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapica 1910 - Black Swans 0:1

6e minuut.
Daar is Antúnez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anfora bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfora geeft de bal voor. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez draait met de bal, schiet en ... Stefanello bokst de bal weg.

8e minuut.
Haisza geeft een lange en hoge pass. Wielgus heeft problemen om de bal te vangen. bin Abdul Hamid onderschept slim de pass. bin Abdul Hamid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapica 1910 - Black Swans 0:2

9e minuut.
Ðức Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Janecki is nu in balbezit. Ðức Toàn onderschept slim de pass. Ðức Toàn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapica 1910 - Black Swans 1:2

12e minuut.
Mago rent richting de bal. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus met een sublieme pass. bin Abdul Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Hamid schiet op doel. Stefanello bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Cameán geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terente met een snelle inworp. Darmovzal geeft een lange en hoge pass. Ðức Toàn maakt een snoekduik en kopt de bal. Abaeto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Kälin geeft een hoge lob. Inworp. Slory met een snelle inworp. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez draait met de bal, schiet en ... Stefanello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapica 1910 - Black Swans 1:3

39e minuut.
Jahelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahelka passt de bal zonder na te denken. Haisza bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Hamid rent richting de bal. bin Abdul Hamid schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doeltrap. Stefanello trapt de bal weg. Terente kopt de bal weg. Perez controleert de bal met de borst. Perez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapica 1910 - Black Swans 2:3

42e minuut.
Ambrosiewicz passt de bal zonder na te denken. Terente met een sublieme pass. Perez is nu in balbezit. Perez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kapica 1910 58%, Black Swans 42%.
FC Kapica 1910 - Black Swans 2:3

47e minuut.
Klungelig pakt bin Abdul Hamid de bal. Pannecoucke is nu in balbezit. Haisza geeft een hoge lob. Antúnez rent richting de bal. Antúnez draait met de bal, schiet en ... Stefanello bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Pápay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pápay geeft de bal voor. Antúnez kopt de bal weg. bin Abdul Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannecoucke onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapica 1910 - Black Swans 2:4

49e minuut.
Janecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Urbanowicz komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Slory geeft de bal voor. Darmovzal rent richting de bal. Darmovzal passt de bal zonder na te denken. Ðức Toàn is nu in balbezit. Ðức Toàn schiet op doel. Abaeto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Pápay passt de bal zonder na te denken. Pannecoucke geeft een hoge lob. Cameán is nu in balbezit. Perez verovert de bal door een tackle van achteren. Perez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ðức Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Toàn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapica 1910 - Black Swans 3:4

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ambrosiewicz met de inworp. Darmovzal is nu in balbezit. Darmovzal geeft de bal voor. Abaeto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kapica 1910 - Black Swans 4:4

62e minuut.
Pápay heeft problemen om de bal te vangen. Pápay passt de bal met de wreef. bin Abdul Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Hamid schiet op doel. Stefanello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapica 1910 - Black Swans 4:5

65e minuut.
Cameán is nu in balbezit. Cameán geeft een hoge lob. Antúnez kopt de bal weg. bin Abdul Hamid rent richting de bal. bin Abdul Hamid schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kälin de bal. Antúnez rent richting de bal. Anfora legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anfora krijgt een gele kaart. Antúnez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Poloczek komt het veld opgelopen. Ankov komt het veld opgelopen. bin Abdul Hamid neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapica 1910 - Black Swans 4:6

68e minuut.
Cameán passt de bal in één keer door. Pápay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pápay passt de bal in één keer door. bin Abdul Hamid is nu in balbezit. bin Abdul Hamid draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ankov rent richting de bal. Äär onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ankov met de inworp. Poloczek controleert de bal met de borst. Poloczek geeft een hoge lob. bin Abdul Hamid krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Terente speelt de bal door. Cameán is nu in balbezit. Cameán geeft een lange en hoge pass. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Haisza probeert naar een medespeler te passen. Wielgus onderschept slim de pass. bin Abdul Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Hamid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapica 1910 - Black Swans 4:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kapica 1910 56%, Black Swans 44%.
FC Kapica 1910 - Black Swans 4:7