Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:43
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: KsUO Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3100
KsUO POLONIA GRYFINO
451 Tactiek laga
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 45
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Ćwiąkała passt de bal zonder na te denken. Ferdinand heeft problemen om de bal te vangen. Ferdinand passt de bal in één keer door. Ćwiąkała is nu in balbezit. Ćwiąkała haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Szałachowski passt de bal zonder na te denken. Sirias heeft problemen om de bal te vangen. Ćwiąkała rent richting de bal. Sirias rent richting de bal. Sirias draait met de bal, schiet en ... Cwyl bokst de bal weg. Ćwiąkała krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sirias rent richting de bal. Sirias haalt uit met een fantastische trap. Bloch heeft problemen om de bal te vangen. Ćwiąkała geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Jóźwiak kan de bal niet met de borst controleren. Szałachowski probeert naar een medespeler te passen. Jakubczyk rent richting de bal. Sirias verovert de bal door een tackle van achteren. Sirias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Szałachowski probeert naar een medespeler te passen. Ćwiąkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóźwiak is nu in balbezit. Ćwiąkała onderschept slim de pass. Ćwiąkała draait met de bal, schiet en ... Cwyl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Ferdinand geeft een lange en hoge pass. Ćwiąkała rent richting de bal. Ćwiąkała geeft een lange en hoge pass. Sirias bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KsUO - POLONIA GRYFINO 0:1

22e minuut.
Szałachowski kopt de bal weg. Daar is Jóźwiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakubczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirias verovert de bal door een tackle van achteren. Sirias haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Jakubczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirias onderschept slim de pass. Sirias passt de bal in één keer door. Ćwiąkała heeft problemen om de bal te vangen. Ćwiąkała schiet op doel. Cwyl bokst de bal weg.

27e minuut.
Ferdinand passt de bal zonder na te denken. Grenda is nu in balbezit. Grenda probeert naar een medespeler te passen. Ćwiąkała is nu in balbezit. Ćwiąkała geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cwyl trapt de bal weg van het doel. Szałachowski kopt de bal weg. Ćwiąkała rent richting de bal. Ćwiąkała draait met de bal, schiet en ... Cwyl bokst de bal weg.

32e minuut.
Ćwiąkała is nu in balbezit. Sirias bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała rent richting de bal. Sirias bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KsUO - POLONIA GRYFINO 0:2

33e minuut.
Lutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek met een sublieme pass. Sirias probeert naar een medespeler te passen. Ćwiąkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sirias rent richting de bal. Sirias geeft een hoge lob. Daar is Szczupak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćwiąkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Struś bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidojković geeft een lange en hoge pass. Grenda kopt de bal weg. Ćwiąkała is nu in balbezit. Ćwiąkała haalt uit met een fantastische trap. Cwyl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KsUO 84%, POLONIA GRYFINO 16%.
KsUO - POLONIA GRYFINO 0:2

48e minuut.
Szałachowski probeert naar een medespeler te passen. Sirias heeft problemen om de bal te vangen. Bloch rent richting de bal. Sirias onderschept slim de pass. Sirias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Waśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwiąkała met een sublieme pass. Sirias is nu in balbezit. Sirias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Vidojković rent richting de bal. Vidojković geeft een hoge lob. Sirias controleert de bal met de borst. Ćwiąkała is nu in balbezit. Ćwiąkała haalt uit met een fantastische trap. Cwyl bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KsUO - POLONIA GRYFINO 0:3

52e minuut.
Grenda speelt de bal door. Pulkrt rent richting de bal. Pulkrt geeft een lange en hoge pass. Ćwiąkała rent richting de bal. Ćwiąkała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ćwiąkała is nu in balbezit. Ćwiąkała passt de bal in één keer door. Sirias bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirias haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ćwiąkała is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KsUO - POLONIA GRYFINO 0:4

55e minuut.
Ćwiąkała probeert naar een medespeler te passen. Sirias bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczupak is nu in balbezit. Sirias verovert de bal door een tackle van achteren. Sirias haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Jakubczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Szałachowski de bal. Szałachowski geeft een hoge lob. Ćwiąkała rent richting de bal. Ćwiąkała draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwiąkała draait met de bal, schiet en ... Cwyl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KsUO - POLONIA GRYFINO 0:5

57e minuut.
Ćwiąkała rent richting de bal. Ćwiąkała passt de bal in één keer door. Niedziela rent richting de bal. Sirias verovert de bal door een tackle van achteren. Sirias schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand verovert de bal door een tackle van achteren. Ferdinand passt de bal in één keer door. Sirias rent richting de bal. Sirias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Szałachowski probeert de bal met de borst te controleren. Szałachowski passt de bal zonder na te denken. Sirias rent richting de bal. Sirias haalt uit met een fantastische trap. Szczupak probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ferdinand neemt de hoekschop. Cwyl met een sublieme pass. Szałachowski kopt de bal weg. Sirias is nu in balbezit. Sirias haalt uit met een fantastische trap. Cwyl bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KsUO - POLONIA GRYFINO 0:6

70e minuut.
Sirias heeft problemen om de bal te vangen. Szczupak rent richting de bal. Ferdinand verovert de bal door een tackle van achteren. Sirias rent richting de bal. Sirias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KsUO - POLONIA GRYFINO 0:7

71e minuut.
Jakubczyk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jóźwiak de bal. Jakubczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwiąkała schiet op doel. Cwyl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Gzowski met een snelle inworp. Pulkrt rent richting de bal. Pulkrt geeft de bal voor. Ćwiąkała rent richting de bal. Ćwiąkała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sirias bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KsUO - POLONIA GRYFINO 0:8

77e minuut.
Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałachowski onderschept slim de pass. Szałachowski probeert naar een medespeler te passen. Sirias rent richting de bal. Sirias schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ćwiąkała rent richting de bal. Ćwiąkała haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Grenda probeert naar een medespeler te passen. Ćwiąkała is nu in balbezit. Ćwiąkała passt de bal in één keer door. Sirias bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cwyl trapt de bal weg van het doel. Szałachowski kopt de bal weg. Lutek heeft problemen om de bal te vangen. Sirias rent richting de bal. Sirias draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ćwiąkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Szałachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałachowski passt de bal met de wreef. Grenda geeft een lange en hoge pass. Sirias rent richting de bal. Sirias schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Sirias met een sublieme pass. Ćwiąkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała haalt uit met een fantastische trap. Szczupak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cwyl maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KsUO - POLONIA GRYFINO 0:9

89e minuut.
Grenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała rent richting de bal. Sirias bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KsUO - POLONIA GRYFINO 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KsUO 81%, POLONIA GRYFINO 19%.
KsUO - POLONIA GRYFINO 0:10