Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Warsaw Bródno biało*zieloni
BYB Tactiek bob
39% Balbezit 61%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
34.2 gemiddelde waardering 54.5
average Schieten excellent
weak Passen excellent
average Verdedigen solid


2e minuut.
Roggero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Demirian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demirian geeft een lange en hoge pass. Minh Khôi springt en kopt de bal. Klungelig pakt Quispe de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Gencebay met een sublieme pass. Roquim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gascoigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi onderschept slim de pass. Minh Khôi schiet op doel. El-Padiari bokst de bal weg. Minh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - biało*zieloni 0:1

5e minuut.
Roggero is nu in balbezit. Roggero met een sublieme pass. Feliksiak probeert naar een medespeler te passen. Minh Khôi is nu in balbezit. Minh Khôi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Roggero kopt de bal weg. Feliksiak probeert naar een medespeler te passen. Ros González bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros González geeft een hoge lob. Roquim springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Roggero bereikt de bal nog maar net als eerste. Roggero passt de bal in één keer door. Minh Khôi is nu in balbezit. Minh Khôi draait met de bal, schiet en ... El-Padiari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - biało*zieloni 0:2

15e minuut.
Demirian kopt de bal weg. Roquim bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascoigne legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Roquim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Minh Khôi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. El-Padiari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan speelt de bal door. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - biało*zieloni 1:2

17e minuut.
Minh Khôi is nu in balbezit. Minh Khôi met een sublieme pass. Pol rent richting de bal. Pol geeft een hoge lob. Minh Khôi kopt de bal weg. El-Padiari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Roggero probeert naar een medespeler te passen. Demirian is nu in balbezit. Demirian geeft een hoge lob. Minh Khôi maakt een snoekduik en kopt de bal. El-Padiari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Roquim verovert de bal door een tackle van achteren. Roquim passt de bal in één keer door. Minh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi schiet op doel. Trică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. El-Padiari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Feliksiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliksiak passt de bal met de wreef. Ros González bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros González geeft de bal voor. Roquim krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Osores is nu in balbezit. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz passt de bal met de wreef. Gencebay rent richting de bal. Gencebay geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Gascoigne verovert de bal door een tackle van achteren. Roggero verovert de bal door een tackle van achteren. Roggero geeft een lange en hoge pass. Minh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ros González kopt de bal weg. Roquim heeft problemen om de bal te vangen. Gascoigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Khôi schiet op doel. El-Padiari bokst de bal weg.

43e minuut.
Demirian probeert naar een medespeler te passen. Feliksiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliksiak passt de bal in één keer door. Daar is Roquim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roquim draait met de bal, schiet en ... El-Padiari bokst de bal weg. Klungelig pakt Minh Khôi de bal. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi onderschept slim de pass. Minh Khôi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - biało*zieloni 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Warsaw Bródno 72%, biało*zieloni 28%.
F.C. Warsaw Bródno - biało*zieloni 1:3

48e minuut.
Demirian is nu in balbezit. Demirian speelt de bal door. Minh Khôi is nu in balbezit. Minh Khôi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - biało*zieloni 1:4

54e minuut.
Daar is Minh Khôi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Khôi passt de bal met de wreef. Ros González is nu in balbezit. Ros González geeft een hoge lob. Roquim krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ros González geeft een hoge lob. Roldan onderschept slim de pass. Demirian geeft de bal voor. Minh Khôi is nu in balbezit. Minh Khôi schiet op doel. El-Padiari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

63e minuut.
Demirian bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirian passt de bal zonder na te denken. Ros González bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros González draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Trică de bal onder controle te krijgen. El-Padiari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Minh Khôi is nu in balbezit. Minh Khôi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - biało*zieloni 1:5

74e minuut.
Demirian rent richting de bal. Roldan verovert de bal door een tackle van achteren. Roldan speelt de bal door. Roggero is nu in balbezit. Roggero geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gascoigne geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demirian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roquim is nu in balbezit. Roquim geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Osores verovert de bal door een tackle van achteren. Osores geeft een lange en hoge pass. Roquim kopt de bal weg. Demirian rent richting de bal. Demirian draait met de bal, schiet en ... El-Padiari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Minh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - biało*zieloni 1:6

84e minuut.
Gascoigne rent richting de bal. Gascoigne geeft de bal voor. Roggero is nu in balbezit. Roggero geeft een lange en hoge pass. Minh Khôi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ros González passt de bal met de wreef. Roggero is nu in balbezit. Roggero passt de bal met de wreef. Roquim rent richting de bal. Roquim schiet op doel. El-Padiari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Warsaw Bródno 62%, biało*zieloni 38%.
F.C. Warsaw Bródno - biało*zieloni 1:6