Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drink Team Modliborzyce Lufa!
Normal Tactiek 5-2-3 NeW
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 43.9
average Schieten good
weak Passen good
weak Verdedigen good


13e minuut.
Parandyk kan de bal niet met de borst controleren. Ávila rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Metcalfe. Ávila is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calandriello wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gäßler trapt de bal weg van het doel. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Arndt is nu in balbezit. Ávila is nu in balbezit. Ávila met een sublieme pass. Chałas is nu in balbezit. Chałas draait met de bal, schiet en ... Paal! Gäßler probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Chałas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chałas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Varalli verovert de bal door een tackle van achteren. Varalli passt de bal zonder na te denken. Carnabuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnabuci probeert naar een medespeler te passen. Metcalfe speelt de bal door. Langvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Modliborzyce - Lufa! 1:0

22e minuut.
Parandyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Metcalfe de bal. Chałas rent richting de bal. Chałas schiet op doel. Gäßler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Metcalfe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ávila rent richting de bal. Ávila speelt de bal door. Chałas rent richting de bal. Chałas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Calandriello passt de bal zonder na te denken. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila passt de bal met de wreef. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Calandriello probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ávila probeert naar een medespeler te passen. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas haalt uit met een fantastische trap. Gäßler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Strzykalski speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Parandyk de bal onder controle te krijgen. Ávila is nu in balbezit. Ávila schiet op doel. Gäßler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Drink Team Modliborzyce - Lufa! 1:1

33e minuut.
Varalli is nu in balbezit. Ávila met een sublieme pass. Hataylılar probeert naar een medespeler te passen. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas haalt uit met een fantastische trap. Gäßler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Parandyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ávila met een snelle inworp. Chałas rent richting de bal. Chałas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Modliborzyce - Lufa! 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team Modliborzyce 60%, Lufa! 40%.
Drink Team Modliborzyce - Lufa! 1:2

47e minuut.
Ener met een sublieme pass. Metcalfe rent richting de bal. Metcalfe passt de bal zonder na te denken. Chałas rent richting de bal. Chałas haalt uit met een fantastische trap. Gäßler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Hataylılar is nu in balbezit. Hataylılar passt de bal in één keer door. Chałas rent richting de bal. Chałas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Modliborzyce - Lufa! 1:3

55e minuut.
Ellerman onderschept slim de pass. Ellerman heeft problemen om de bal te vangen. Ellerman passt de bal zonder na te denken. Chałas is nu in balbezit. Chałas draait met de bal, schiet en ... Gäßler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Strzykalski is nu in balbezit. Strzykalski geeft een lange en hoge pass. Calandriello rent richting de bal. Calandriello passt de bal met de wreef. Chałas rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Villoldo geeft een lange en hoge pass. Chałas kopt de bal weg. Metcalfe met een sublieme pass. Bedra is nu in balbezit. Bedra schiet op doel. Langvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Calandriello passt de bal zonder na te denken. Ávila rent richting de bal. Ávila probeert naar een medespeler te passen. Chałas heeft problemen om de bal te vangen. Chałas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Ellerman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Varalli. Ellerman raakt geblesseerd tijdens het duel. Ellerman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chałas krijgt zijn hoofd ertegen. Gäßler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Parandyk speelt de bal door. Klungelig pakt Calandriello de bal. Calandriello geeft de bal voor. Klungelig pakt Chałas de bal. Chałas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Modliborzyce - Lufa! 1:4

76e minuut.
Calandriello passt de bal in één keer door. Ávila is nu in balbezit. Ávila passt de bal in één keer door. Chałas is nu in balbezit. Chałas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Ellerman passt de bal zonder na te denken. Ávila rent richting de bal. Ávila met een sublieme pass. Chałas rent richting de bal. Chałas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Daar is Metcalfe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ávila speelt de bal door. Klungelig pakt Chałas de bal. Ávila is nu in balbezit. Ávila schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Hataylılar rent richting de bal. Hataylılar passt de bal met de wreef. Daar is Strzykalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chałas rent richting de bal. Chałas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Drink Team Modliborzyce - Lufa! 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drink Team Modliborzyce 66%, Lufa! 34%.
Drink Team Modliborzyce - Lufa! 1:5