Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:43
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: KAME HOUSE
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 20918
parszywa >11 The Evil`s
(4)(3)(3) Tactiek 5-3-2-ITA
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
54 gemiddelde waardering 51
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Corrias heeft problemen om de bal te vangen. Corrias geeft de bal voor. Klungelig pakt Pazzo de bal. Kraberidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraberidis draait met de bal, schiet en ... Ingesson bokst de bal weg.

6e minuut.
Corrias met een sublieme pass. Nagelmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagelmüller passt de bal in één keer door. Kraberidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraberidis schiet op doel. Ingesson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pazzo met een sublieme pass. Nagelmüller geeft een lange en hoge pass. Ruivo probeert de bal met de borst te controleren. Ruivo draait met de bal, schiet en ... Ingesson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
parszywa >11 - The Evil`s 0:1

10e minuut.
Orlygsson passt de bal in één keer door. Nagelmüller geeft de bal voor. Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruivo draait met de bal, schiet en ... Ingesson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
parszywa >11 - The Evil`s 0:2

11e minuut.
Pazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzo passt de bal in één keer door. Gogolos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraberidis onderschept slim de pass. Kraberidis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Zab bereikt de bal nog maar net als eerste. Zab geeft de bal voor. Pazzo kopt de bal weg. Ruivo is nu in balbezit. Ruivo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gogolos speelt de bal door. Orlygsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bodnár. Orlygsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lauricella neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Przewoźniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Dąbrowski met een snelle inworp. Orlygsson is nu in balbezit. Orlygsson passt de bal in één keer door. Martinchev is nu in balbezit. Martinchev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parszywa >11 52%, The Evil`s 48%.
parszywa >11 - The Evil`s 0:2

46e minuut.
Walker komt het veld opgelopen. Maftei komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Akkaya geeft een lange en hoge pass. Nagelmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagelmüller speelt de bal door. Kraberidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraberidis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nagelmüller controleert de bal met de borst. Dąbrowski is nu in balbezit. Nagelmüller verovert de bal door een tackle van achteren. Nagelmüller geeft een lange en hoge pass. Kraberidis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Bodnár neemt vlug de vrije trap. Nagelmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagelmüller speelt de bal door. Kraberidis is nu in balbezit. Kraberidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parszywa >11 42%, The Evil`s 58%.
parszywa >11 - The Evil`s 0:2