Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gramy na Max Victoria Zabrze
Attack Tactiek over8000 +2def
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
25.2 gemiddelde waardering 61.5
poor Schieten excellent
average Passen formidable
poor Verdedigen formidable


1e minuut.
Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak geeft de bal voor. Klungelig pakt Kotnis de bal. Tosi is nu in balbezit. Tosi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap. Kotnis probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ościak zal de hoekschop nemen. Tosi springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Pais geeft een lange en hoge pass. Krasuski kan de bal niet met de borst controleren. Krasuski speelt de bal door. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ościak geeft een lange en hoge pass. Kucarov heeft problemen om de bal te vangen. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz schiet op doel. Głód werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kuryło met de inworp. Krasuski rent richting de bal. Krasuski passt de bal zonder na te denken. Tosi rent richting de bal. Tosi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

14e minuut.
Kotnis geeft een hoge lob. Inworp. Krasuski met de inworp. Tosi rent richting de bal. Tosi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Krasuski heeft problemen om de bal te vangen. Krasuski speelt de bal door. Tosi rent richting de bal. Tosi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Świst geeft een hoge lob. Tomella speelt de bal door. Tosi is nu in balbezit. Tosi draait met de bal, schiet en ... Głód probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gramy na Max - Victoria Zabrze 0:1

18e minuut.
Tosi rent richting de bal. Pais verovert de bal door een tackle van achteren. Tomella verovert de bal door een tackle van achteren. Tomella geeft een lange en hoge pass. Hajdamowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Krasuski is nu in balbezit. Krasuski probeert naar een medespeler te passen. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi is nu in balbezit. Tosi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gramy na Max - Victoria Zabrze 0:2

21e minuut.
Ościak met een sublieme pass. Krasuski met een sublieme pass. Tomella rent richting de bal. Tomella geeft de bal voor. Hajdamowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Krasuski is nu in balbezit. Krasuski geeft een hoge lob. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... Głód maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ościak met een snelle inworp. Tomella geeft de bal voor. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz schiet op doel. Głód maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Krasuski passt de bal in één keer door. Ościak rent richting de bal. Ościak speelt de bal door. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Głód met een harde bal richting middenveld. Tomella kopt de bal weg. Ościak geeft een lange en hoge pass. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Tosi is nu in balbezit. Tosi geeft de bal voor. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... Głód werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gramy na Max - Victoria Zabrze 0:3

34e minuut.
Tosi rent richting de bal. Hajdamowicz is nu in balbezit. Pinon rent richting de bal. Hajdamowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdamowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap. Głód maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gramy na Max - Victoria Zabrze 0:4

35e minuut.
Ościak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Uznański komt het veld opgelopen.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuryło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasuski geeft een hoge lob. Hajdamowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pinon geeft een hoge lob. Kuryło kan de bal niet met de borst controleren. Kuryło probeert naar een medespeler te passen. Tosi kan de bal niet met de borst controleren. Tosi haalt uit met een fantastische trap. Głód probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gramy na Max - Victoria Zabrze 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gramy na Max 84%, Victoria Zabrze 16%.
Gramy na Max - Victoria Zabrze 0:5

46e minuut.
Krasuski passt de bal met de wreef. Uznański speelt de bal door. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... Głód probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gramy na Max - Victoria Zabrze 0:6

49e minuut.
Kotnis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krasuski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomella is nu in balbezit. Tomella geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Daar is Tomella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomella passt de bal in één keer door. Krasuski speelt de bal door. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi draait met de bal, schiet en ... Głód verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gramy na Max - Victoria Zabrze 0:7

52e minuut.
Krasuski passt de bal met de wreef. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz passt de bal met de wreef. Tosi is nu in balbezit. Tosi haalt uit met een fantastische trap. Głód kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Uznański onderschept slim de pass. Uznański geeft de bal voor. Daar is Tosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kuryło kopt de bal weg. Krasuski heeft problemen om de bal te vangen. Tomella geeft de bal voor. Hajdamowicz rent richting de bal. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... Głód bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Świst rent richting de bal. Tomella onderschept slim de pass. Tomella geeft de bal voor. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... Głód kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gramy na Max - Victoria Zabrze 0:8

63e minuut.
Cişmaşu speelt de bal door. Uznański geeft een hoge lob. Hajdamowicz kopt de bal weg. Tosi is nu in balbezit. Tosi draait met de bal, schiet en ... Głód kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Tosi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hajdamowicz de bal. Świst rent richting de bal. Hajdamowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tomella verovert de bal door een tackle van achteren. Tomella speelt de bal door. Tosi is nu in balbezit. Tosi schiet op doel. Głód werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gramy na Max - Victoria Zabrze 0:9

69e minuut.
Dzieniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi verovert de bal door een tackle van achteren. Tosi passt de bal in één keer door. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gramy na Max - Victoria Zabrze 0:10

70e minuut.
Wyrwas heeft problemen om de bal te vangen. Pais is nu in balbezit. Tosi onderschept slim de pass. Tosi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gramy na Max - Victoria Zabrze 0:11

74e minuut.
Krasuski is nu in balbezit. Krasuski passt de bal zonder na te denken. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi haalt uit met een fantastische trap. Głód maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gramy na Max - Victoria Zabrze 0:12

78e minuut.
Świst bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomella verovert de bal door een tackle van achteren. Tomella speelt de bal door. Tosi rent richting de bal. Tosi schiet op doel. Głód probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasuski geeft een lange en hoge pass. Pinon geeft de bal voor. Tomella rent richting de bal. Tomella geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kulikowski geeft een lange en hoge pass. Pinon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hajdamowicz. Hajdamowicz krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Pinon geeft een hoge lob. Dzieniszewski kopt de bal weg. Tomella is nu in balbezit. Tomella geeft een hoge lob. Tosi krijgt zijn hoofd ertegen. Głód probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Gędziorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki onderschept slim de pass. Tomella speelt de bal door. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gramy na Max - Victoria Zabrze 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gramy na Max 86%, Victoria Zabrze 14%.
Gramy na Max - Victoria Zabrze 0:13