Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krokus Łapsze Niżne Mikule Power
W442 Tactiek koks 442
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.6 gemiddelde waardering 61.5
solide Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Barbarossa geeft de bal voor. Inworp. Wnukowski met de inworp. Sorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Porsche verovert de bal door een tackle van achteren. Porsche met een sublieme pass. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić haalt uit met een fantastische trap. Jaque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Mikule Power 1:0

3e minuut.
Xhaferi rent richting de bal. Bajić verovert de bal door een tackle van achteren. Bajić passt de bal zonder na te denken. Mamduh is nu in balbezit. Mamduh draait met de bal, schiet en ... Kalaka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krokus Łapsze Niżne - Mikule Power 1:1

6e minuut.
Daar is Sorić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorić passt de bal zonder na te denken. Mamduh is nu in balbezit. Mamduh haalt uit met een fantastische trap. Kalaka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Mikule Power 1:2

7e minuut.
Chiricheş rent richting de bal. Chiricheş geeft een hoge lob. Batarilo kopt de bal weg. Xhaferi rent richting de bal. Xhaferi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Sorić passt de bal zonder na te denken. Xhaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi speelt de bal door. Mamduh rent richting de bal. Mamduh draait met de bal, schiet en ... Kalaka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Kalaka probeert naar een medespeler te passen. Batarilo rent richting de bal. Porsche begaat een overtreding. Porsche krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Kalaka met een sublieme pass. Mesaroş kopt de bal weg. Daar is Porsche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajić rent richting de bal. Bajić draait met de bal, schiet en ... Jaque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Mamduh rent richting de bal. Mamduh passt de bal met de wreef. Xhaferi rent richting de bal. Xhaferi draait met de bal, schiet en ... Kalaka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan met een sublieme pass. Kopczyk probeert naar een medespeler te passen. Xhaferi is nu in balbezit. Xhaferi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
de la Peña geeft een hoge lob. Raicu is nu in balbezit. Sorić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raicu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Raicu kan niet meer verder spelen. MacPetrie komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Batarilo met een sublieme pass. Mamduh heeft problemen om de bal te vangen. Mamduh probeert naar een medespeler te passen. Xhaferi is nu in balbezit. Xhaferi schiet op doel. Kalaka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Xhaferi rent richting de bal. Villegas is nu in balbezit. Xhaferi verovert de bal door een tackle van achteren. Xhaferi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Mikule Power 1:3

38e minuut.
Hasan onderschept slim de pass. Hasan geeft een hoge lob. Xhaferi kopt de bal weg. Mamduh kan de bal niet met de borst controleren. Mamduh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Sorić geeft een hoge lob. de la Peña kopt de bal weg. Klungelig pakt Porsche de bal. Batarilo geeft de bal voor. Mamduh krijgt zijn hoofd ertegen. Kalaka bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Xhaferi kopt de bal weg. Daar is Barbarossa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamduh rent richting de bal. Mamduh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Mikule Power 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krokus Łapsze Niżne 67%, Mikule Power 33%.
Krokus Łapsze Niżne - Mikule Power 1:4

51e minuut.
de la Peña onderschept slim de pass. Mamduh bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Peña onderschept slim de pass. Xhaferi rent richting de bal. Xhaferi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. Pudełko komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Xhaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi probeert naar een medespeler te passen. Barbarossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudełko onderschept slim de pass. Pudełko schiet op doel. Kalaka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kopczyk kopt de bal weg. Xhaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Sorić met een sublieme pass. Cubillo probeert naar een medespeler te passen. Pudełko is nu in balbezit. Pudełko draait met de bal, schiet en ... Kalaka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Mikule Power 1:5

63e minuut.
Pudełko onderschept slim de pass. Xhaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudełko is nu in balbezit. Pudełko haalt uit met een fantastische trap. Kalaka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Mikule Power 1:6

66e minuut.
Kopczyk met een sublieme pass. Sorić is nu in balbezit. Sorić met een sublieme pass. Xhaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi haalt uit met een fantastische trap. Kalaka bokst de bal weg.

68e minuut.
Inworp. Kurucz komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Villegas passt de bal zonder na te denken. de la Peña heeft problemen om de bal te vangen. Xhaferi is nu in balbezit. Xhaferi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Mikule Power 1:7

72e minuut.
Xhaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi geeft een lange en hoge pass. Daar is Chiricheş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pudełko verovert de bal door een tackle van achteren. Pudełko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Barbarossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarossa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurucz met een snelle inworp. Pudełko geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Villegas de bal onder controle te krijgen. Xhaferi is nu in balbezit. Xhaferi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Hasan is nu in balbezit. Hasan probeert naar een medespeler te passen. Kurucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucz geeft een lange en hoge pass. Xhaferi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Batarilo rent richting de bal. Batarilo passt de bal met de wreef. Hasan is nu in balbezit. Hasan geeft een lange en hoge pass. Xhaferi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mesaroş rent richting de bal. Kopczyk begaat een overtreding. Mesaroş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cubillo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bajić is nu in balbezit. Eseryiğit legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bajić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bajić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Jaque bokst de bal weg.

82e minuut.
Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi onderschept slim de pass. Xhaferi met een sublieme pass. Pudełko heeft problemen om de bal te vangen. Pudełko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Xhaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi schiet op doel. Kalaka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pudełko is nu in balbezit. Pudełko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Mikule Power 1:8

84e minuut.
Villegas probeert de bal met de borst te controleren. Xhaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas begaat een overtreding. Villegas krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Kopczyk rent richting de bal. Kopczyk geeft een lange en hoge pass. Pudełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudełko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Mikule Power 1:9

90e minuut.
Kurucz is nu in balbezit. Kurucz passt de bal in één keer door. Kopczyk rent richting de bal. Kopczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krokus Łapsze Niżne - Mikule Power 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krokus Łapsze Niżne 74%, Mikule Power 26%.
Krokus Łapsze Niżne - Mikule Power 1:10