Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Blachownia Legion
n Tactiek yyyy
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 59.5
goed Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Tallo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chuta. Tallo raakt geblesseerd tijdens het duel. Sanz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nănescu kopt de bal weg. Łyżwiński is nu in balbezit. Łyżwiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Alemdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdar geeft een lange en hoge pass. Łyżwiński rent richting de bal. Łyżwiński haalt uit met een fantastische trap. Cieciera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Alemdar heeft problemen om de bal te vangen. Mikołajczuk begaat een overtreding. Alemdar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alemdar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Łyżwiński springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sanz passt de bal in één keer door. Alemdar rent richting de bal. Alemdar speelt de bal door. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu draait met de bal, schiet en ... Cieciera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Alemdar kopt de bal weg. van Deinsen heeft problemen om de bal te vangen. Nănescu met een sublieme pass. Łyżwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyżwiński draait met de bal, schiet en ... Cieciera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Petroulas passt de bal zonder na te denken. Łyżwiński is nu in balbezit. Łyżwiński passt de bal zonder na te denken. Alemdar rent richting de bal. Alemdar geeft een hoge lob. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Blachownia 63%, Legion 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pogoń Blachownia - Legion 0:0

57e minuut.
Sanz met een sublieme pass. Klungelig pakt Alemdar de bal. Alemdar passt de bal in één keer door. Nănescu is nu in balbezit. Nănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Sanz is nu in balbezit. Sanz met een sublieme pass. Alemdar rent richting de bal. Alemdar geeft een hoge lob. Nănescu krijgt zijn hoofd ertegen. Cieciera bokst de bal weg.

68e minuut.
Chuta is nu in balbezit. Wenta is nu in balbezit. López Marcos kopt de bal weg. bin Mohd Fuad rent richting de bal. bin Mohd Fuad draait met de bal, schiet en ... Noa bokst de bal weg.

69e minuut.
Pasiak geeft een hoge lob. Daar is State, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mohd Fuad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Fuad geeft een lange en hoge pass. Maliszewski onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Blachownia - Legion 1:0

90e minuut.
Petroulas met een sublieme pass. Alemdar rent richting de bal. Alemdar met een sublieme pass. Nănescu rent richting de bal. Nănescu draait met de bal, schiet en ... Cieciera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Blachownia 67%, Legion 33%.
Pogoń Blachownia - Legion 1:0