Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ForLajfDajrekt TS Ruda Slaska
442 Tactiek 4-2-4
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.4 gemiddelde waardering 43.3
weak Schieten solid
weak Passen good
weak Verdedigen good


8e minuut.
Bajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajda passt de bal zonder na te denken. Śnieżek rent richting de bal. Macierewicz is nu in balbezit. Macierewicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Delijewski verovert de bal door een tackle van achteren. Delijewski met een sublieme pass. Śnieżek probeert naar een medespeler te passen. Macierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Macierewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Tuczapski geeft een lange en hoge pass. Bakkati is nu in balbezit. Brokuła verovert de bal door een tackle van achteren. Brokuła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mruczek trapt de bal weg van het doel. Delijewski kopt de bal weg. Śnieżek probeert naar een medespeler te passen. Macierewicz is nu in balbezit. Macierewicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Śnieżek rent richting de bal. Śnieżek geeft de bal voor. Klungelig pakt Wilkosz de bal. Macierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Macierewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bakkati de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Śnieżek passt de bal in één keer door. Bajda heeft problemen om de bal te vangen. Bajda speelt de bal door. Brokuła is nu in balbezit. Brokuła haalt uit met een fantastische trap. Mruczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Śnieżek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bajda de bal. Bajda speelt de bal door. Brokuła is nu in balbezit. Brokuła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bakkati probeert de bal aan de voet te houden. Janecki bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Śnieżek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pomianowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Śnieżek is nu in balbezit. Śnieżek speelt de bal door. Macierewicz probeert de bal aan de voet te houden. Brokuła rent richting de bal. Brokuła haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ForLajfDajrekt 76%, TS Ruda Slaska 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ForLajfDajrekt - TS Ruda Slaska 0:0

47e minuut.
Janecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Śnieżek onderschept slim de pass. Śnieżek geeft de bal voor. Brokuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokuła schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Pomianowski heeft problemen om de bal te vangen. Bajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajda met een sublieme pass. Macierewicz is nu in balbezit. Macierewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mruczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mruczek speelt de bal door. Yaben is nu in balbezit. Yaben geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Delijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajda is nu in balbezit. Bajda probeert naar een medespeler te passen. Brokuła rent richting de bal. Brokuła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Macierewicz passt de bal met de wreef. Śnieżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śnieżek geeft de bal voor. Brokuła krijgt zijn hoofd ertegen. Wilkosz heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
ForLajfDajrekt - TS Ruda Slaska 0:1

54e minuut.
Macierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Durczok geeft een lange en hoge pass. Pomianowski kopt de bal weg. Brokuła is nu in balbezit. Brokuła schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Śnieżek is nu in balbezit. Śnieżek passt de bal met de wreef. Macierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Macierewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mruczek trapt de bal weg van het doel. Delijewski kopt de bal weg. Kukla heeft problemen om de bal te vangen. Brokuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokuła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ForLajfDajrekt - TS Ruda Slaska 0:2

59e minuut.
Delijewski probeert naar een medespeler te passen. Pomianowski is nu in balbezit. Pomianowski probeert naar een medespeler te passen. Brokuła rent richting de bal. Brokuła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Trybiński kopt de bal weg. Fiut is nu in balbezit. Hýbner begaat een overtreding. Hýbner krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Śnieżek passt de bal zonder na te denken. Macierewicz is nu in balbezit. Macierewicz passt de bal zonder na te denken. Brokuła rent richting de bal. Brokuła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Macierewicz is nu in balbezit. Kukla begaat een overtreding. Macierewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Śnieżek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mruczek probeert naar een medespeler te passen. Bajda kopt de bal weg. Daar is Brokuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brokuła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mruczek met een harde bal richting middenveld. Bajda kopt de bal weg. Bakkati heeft problemen om de bal te vangen. Brokuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokuła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ForLajfDajrekt 81%, TS Ruda Slaska 19%.
ForLajfDajrekt - TS Ruda Slaska 0:2