Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KorkiTczew Jezus żyje!
442 Tactiek bro 3
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 30
6 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 52.9
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Lundtoft speelt de bal door. Yokolmaz met een sublieme pass. Lehter speelt de bal door. Chytil is nu in balbezit. Chytil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Berrios rent richting de bal. Berrios geeft een hoge lob. Cueto heeft problemen om de bal te vangen. Tan is nu in balbezit. Tan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KorkiTczew - Jezus żyje! 0:1

15e minuut.
Kabella speelt de bal door. Berrios heeft problemen om de bal te vangen. Berrios met een sublieme pass. Chytil bereikt de bal nog maar net als eerste. Chytil draait met de bal, schiet en ... Meutstege probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Yokolmaz rent richting de bal. Yokolmaz passt de bal in één keer door. Giunti is nu in balbezit. Giunti haalt uit met een fantastische trap. Deschacht werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KorkiTczew - Jezus żyje! 1:1

25e minuut.
Chytil kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Ryłko zijn tegenspeler op de grond. Chytil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sałek met een snel genomen vrije trap. Chytil maakt een snoekduik en kopt de bal. Meutstege probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Carbone passt de bal zonder na te denken. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sałek komt bij de bal en schiet. Meutstege verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Covrig met de inworp. Kabella geeft een lange en hoge pass. Chytil bereikt de bal nog maar net als eerste. Chytil schiet op doel. Meutstege werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Malatyalı geeft een lange en hoge pass. Stoychev kopt de bal weg. Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios geeft de bal voor. Sałek springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chytil maakt een snoekduik en kopt de bal. Sałek is nu in balbezit. Sałek met een sublieme pass. Tan is nu in balbezit. Tan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KorkiTczew 78%, Jezus żyje! 22%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KorkiTczew - Jezus żyje! 1:1

46e minuut.
Marincea komt het veld opgelopen. Kalējs komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kalējs geeft een hoge lob. Tan kopt de bal weg. Daar is Chytil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chytil haalt uit met een fantastische trap. Meutstege werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KorkiTczew - Jezus żyje! 1:2

48e minuut.
Marincea kopt de bal weg. Chytil rent richting de bal. Chytil geeft een lange en hoge pass. Sałek krijgt zijn hoofd ertegen. Cueto verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Chytil kopt de bal weg. Tan heeft problemen om de bal te vangen. Cueto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sałek neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Meutstege werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Sałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałek schiet op doel. Meutstege probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KorkiTczew - Jezus żyje! 1:3

56e minuut.
Tupputi heeft problemen om de bal te vangen. Covrig is nu in balbezit. Covrig passt de bal in één keer door. Chytil is nu in balbezit. Chytil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Lundtoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalējs verovert de bal door een tackle van achteren. Kalējs probeert naar een medespeler te passen. Sałek is nu in balbezit. Sałek schiet op doel. Meutstege verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Stoychev neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Paulada de bal. Tan is nu in balbezit. Chytil bereikt de bal nog maar net als eerste. Chytil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Ryłko geeft een lange en hoge pass. Stoychev kopt de bal weg. Marincea rent richting de bal. Marincea geeft de bal voor. Sałek krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Cueto onderschept slim de pass. Cueto geeft een hoge lob. Yokolmaz heeft problemen om de bal te vangen. Chytil rent richting de bal. Chytil haalt uit met een fantastische trap. Meutstege bokst de bal weg.

82e minuut.
Tupputi kan de bal niet met de borst controleren. Covrig rent richting de bal. Covrig speelt de bal door. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ryłko heeft problemen om de bal te vangen. Marincea is nu in balbezit. Marincea passt de bal met de wreef. Chytil is nu in balbezit. Chytil haalt uit met een fantastische trap. Meutstege kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KorkiTczew 82%, Jezus żyje! 18%.
KorkiTczew - Jezus żyje! 1:3