Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:43
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: śruba Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4960
Associazione Calcio Milan KS ALFA
co to jest Tactiek ckm
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
22 gemiddelde waardering 57
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Czibor onderschept slim de pass. Czibor geeft een lange en hoge pass. Sandí kopt de bal weg. Serao rent richting de bal. Serao schiet op doel. Hutai bokst de bal weg.

5e minuut.
Pinzani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czibor geeft een lange en hoge pass. Serao bereikt de bal nog maar net als eerste. Serao draait met de bal, schiet en ... Hutai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - KS ALFA 0:1

7e minuut.
Milesi kopt de bal weg. Pinzani is nu in balbezit. Czibor begaat een overtreding. Pinzani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Słonecznik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Dzwonek geeft de bal voor. Sandí kopt de bal weg. Serao bereikt de bal nog maar net als eerste. Serao draait met de bal, schiet en ... Hutai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - KS ALFA 0:2

9e minuut.
Klungelig pakt Sazon de bal. Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Serao onderschept slim de pass. Serao draait met de bal, schiet en ... Hutai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - KS ALFA 0:3

10e minuut.
Serao passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kaldre de bal. Kaldre speelt de bal door. Serao is nu in balbezit. Serao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Milesi de bal. Czibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czibor met een sublieme pass. Dzwonek rent richting de bal. Dzwonek passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Serao passt de bal zonder na te denken. Daar is Polczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serao rent richting de bal. Serao schiet op doel. Hutai probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dzwonek rent richting de bal. Dzwonek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Munzur de bal. Kaldre rent richting de bal. Kaldre geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Abramowski trapt de bal weg van het doel. Milne geeft een lange en hoge pass. Serao bereikt de bal nog maar net als eerste. Serao haalt uit met een fantastische trap. Hutai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - KS ALFA 0:4

16e minuut.
Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne geeft een lange en hoge pass. Sandí kopt de bal weg. Serao is nu in balbezit. Serao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hutai met een harde bal richting middenveld. Czibor is nu in balbezit. Czibor geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Munzur de bal. Serao is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Czibor kopt de bal weg. Dzwonek probeert naar een medespeler te passen. Kaldre rent richting de bal. Kaldre geeft een hoge lob. Serao maakt een snoekduik en kopt de bal. Hutai bokst de bal weg.

25e minuut.
Daar is Milne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słonecznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne verovert de bal door een tackle van achteren. Milne geeft een lange en hoge pass. Serao krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - KS ALFA 0:5

29e minuut.
Dzwonek met een sublieme pass. Kaldre is nu in balbezit. Kaldre passt de bal in één keer door. Serao rent richting de bal. Serao haalt uit met een fantastische trap. Hutai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Piekarski met een sublieme pass. Słonecznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonecznik met een sublieme pass. Sandí is nu in balbezit. Sandí haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Serao heeft problemen om de bal te vangen. Serao haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Serao is nu in balbezit. Serao geeft de bal voor. Daar is Baquero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandí bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandí draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sandí rent richting de bal. Milne rent richting de bal. Milne passt de bal zonder na te denken. Sandí bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandí schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - KS ALFA 0:6

43e minuut.
Sandí passt de bal met de wreef. Milne rent richting de bal. Milne geeft de bal voor. Serao bereikt de bal nog maar net als eerste. Serao geeft de bal voor. Hutai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Sandí geeft een lange en hoge pass. Kaldre kopt de bal weg. Klungelig pakt Polczyk de bal. Serao rent richting de bal. Serao haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Associazione Calcio Milan 80%, KS ALFA 20%.
Associazione Calcio Milan - KS ALFA 0:6

46e minuut.
Ewiak komt het veld opgelopen. Eliaszewicz komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Czibor speelt de bal door. Levent rent richting de bal. Inworp. Milesi met een snelle inworp. Piekarski geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Râpanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pinzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinzani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - KS ALFA 1:6

55e minuut.
Sandí heeft problemen om de bal te vangen. Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandí verovert de bal door een tackle van achteren. Sandí haalt uit met een fantastische trap. Abramowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hutai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Kaldre passt de bal zonder na te denken. Ewiak heeft problemen om de bal te vangen. Ewiak probeert naar een medespeler te passen. Sandí bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandí draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Ammaturo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sandí de bal onder controle te krijgen. Serao is nu in balbezit. Sandí rent richting de bal. Sandí schiet op doel. Hutai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Piekarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamyan passt de bal met de wreef. Pinzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinzani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Czibor geeft de bal voor. Serao probeert de bal met de borst te controleren. Serao passt de bal met de wreef. Kaldre bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaldre geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Pinzani de bal. Czibor begaat een overtreding. Pinzani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Polczyk met een snel genomen vrije trap. Pinzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinzani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Czibor is nu in balbezit. Czibor geeft een hoge lob. Serao is nu in balbezit. Serao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - KS ALFA 1:7

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milne met een snelle inworp. Sandí is nu in balbezit. Sandí schiet op doel. Abramowski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ammaturo verovert de bal door een tackle van achteren. Ammaturo passt de bal zonder na te denken. Abramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandí verovert de bal door een tackle van achteren. Sandí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - KS ALFA 1:8

89e minuut.
Klungelig pakt Sandí de bal. Sandí geeft een hoge lob. Serao is nu in balbezit. Serao draait met de bal, schiet en ... Hutai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Sandí bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandí schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan - KS ALFA 1:9

90e minuut.
Kaldre probeert naar een medespeler te passen. Eliaszewicz geeft een lange en hoge pass. Sandí kopt de bal weg. Serao rent richting de bal. Serao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Associazione Calcio Milan 59%, KS ALFA 41%.
Associazione Calcio Milan - KS ALFA 1:9