Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gregor Rybnik Mikoos Team
433 Tactiek 541 normal
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 51.8
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Jędrzejak passt de bal zonder na te denken. Valença bereikt de bal nog maar net als eerste. Valença passt de bal met de wreef. Collet is nu in balbezit. Collet draait met de bal, schiet en ... Dwójak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Mikoos Team 0:1

2e minuut.
Collet verovert de bal door een tackle van achteren. Sulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Collet onderschept slim de pass. Collet draait met de bal, schiet en ... Dwójak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Mikoos Team 0:2

7e minuut.
Collet heeft problemen om de bal te vangen. Sulikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Valença onderschept slim de pass. Valença haalt uit met een fantastische trap. Janus probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Collet rent richting de bal. Jędrzejak bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jędrzejak zal de hoekschop nemen. Collet maakt een snoekduik en kopt de bal. Dwójak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Śruba is nu in balbezit. Jędrzejak verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrzejak speelt de bal door. Collet is nu in balbezit. Collet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Valença bereikt de bal nog maar net als eerste. Valença speelt de bal door. Collet rent richting de bal. Collet draait met de bal, schiet en ... Dwójak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Mikoos Team 0:3

23e minuut.
Namdar is nu in balbezit. Namdar passt de bal zonder na te denken. Collet rent richting de bal. Collet haalt uit met een fantastische trap. Dwójak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ziomkowski rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Namdar zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Collet de bal. Collet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Romankiewicz geeft een hoge lob. Namdar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Namdar met een sublieme pass. Collet bereikt de bal nog maar net als eerste. Collet schiet op doel. Dwójak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Mikoos Team 0:4

31e minuut.
Valença rent richting de bal. Valença passt de bal met de wreef. Namdar met een sublieme pass. Collet bereikt de bal nog maar net als eerste. Collet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Mikoos Team 0:5

32e minuut.
Valença is nu in balbezit. Valença probeert naar een medespeler te passen. Collet is nu in balbezit. Collet haalt uit met een fantastische trap. Dwójak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Mikoos Team 0:6

35e minuut.
Sulikowski geeft een lange en hoge pass. Kondrat kopt de bal weg. Ziomkowski controleert de bal met de borst. Namdar rent richting de bal. Namdar geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Collet springt en kopt de bal. Paal!

39e minuut.
Poelemans probeert naar een medespeler te passen. Valença kopt de bal weg. Janus is nu in balbezit. Collet onderschept slim de pass. Collet haalt uit met een fantastische trap. Dwójak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jędrzejak neemt de hoekschop. Daar is Collet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collet schiet op doel. Dwójak probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Jędrzejak passt de bal met de wreef. Namdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Namdar passt de bal zonder na te denken. Collet is nu in balbezit. Collet haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Mikoos Team 0:7

43e minuut.
Śruba geeft de bal voor. Klungelig pakt Moszek de bal. Valença speelt de bal door. Collet bereikt de bal nog maar net als eerste. Collet schiet op doel. Dwójak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Mikoos Team 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gregor Rybnik 83%, Mikoos Team 17%.
Gregor Rybnik - Mikoos Team 0:8

46e minuut.
Jędrzejak is nu in balbezit. Jędrzejak geeft de bal voor. Janus heeft problemen om de bal te vangen. Collet bereikt de bal nog maar net als eerste. Collet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Valença is nu in balbezit. Valença passt de bal zonder na te denken. Jędrzejak met een sublieme pass. Collet is nu in balbezit. Collet haalt uit met een fantastische trap. Dwójak bokst de bal weg.

51e minuut.
Jędrzejak met de inworp. Valença is nu in balbezit. Valença passt de bal in één keer door. Collet is nu in balbezit. Collet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Jędrzejak onderschept slim de pass. Jędrzejak geeft een hoge lob. Janus heeft problemen om de bal te vangen. Collet is nu in balbezit. Collet haalt uit met een fantastische trap. Dwójak bokst de bal weg.

63e minuut.
Moszek rent richting de bal. Valença verovert de bal door een tackle van achteren. Valença passt de bal met de wreef. Collet bereikt de bal nog maar net als eerste. Collet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Mikoos Team 0:9

66e minuut.
Romankiewicz passt de bal met de wreef. Jędrzejak rent richting de bal. Nykiś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nykiś krijgt een gele kaart. Jędrzejak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Savić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Collet probeert de bal met de borst te controleren. Collet draait met de bal, schiet en ... Dwójak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Mikoos Team 0:10

70e minuut.
Namdar is nu in balbezit. Namdar geeft de bal voor. Collet is nu in balbezit. Collet haalt uit met een fantastische trap. Dwójak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Mikoos Team 0:11

75e minuut.
Namdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Namdar geeft een lange en hoge pass. Collet is nu in balbezit. Collet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - Mikoos Team 0:12

80e minuut.
Romankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryszewski onderschept slim de pass. Szweda verovert de bal door een tackle van achteren. Szweda met een sublieme pass. Jędrzejak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Jędrzejak speelt de bal door. Valença is nu in balbezit. Valença speelt de bal door. Collet is nu in balbezit. Collet schiet op doel. Dwójak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gregor Rybnik 62%, Mikoos Team 38%.
Gregor Rybnik - Mikoos Team 0:12