Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolo Zabrze G.T.S. Wisła Kraków
bol Tactiek G.T.S Squad
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 59
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


10e minuut.
Arciszewski rent richting de bal. Arciszewski passt de bal zonder na te denken. Mihai rent richting de bal. Mihai haalt uit met een fantastische trap. Juhos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - G.T.S. Wisła Kraków 0:1

11e minuut.
Mihai probeert naar een medespeler te passen. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki geeft de bal voor. Mihai springt en kopt de bal. Juhos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolo Zabrze 59%, G.T.S. Wisła Kraków 41%.
Bolo Zabrze - G.T.S. Wisła Kraków 0:1

46e minuut.
Herea komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Arciszewski probeert naar een medespeler te passen. Zjajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zjajić passt de bal met de wreef. Mihai rent richting de bal. Mihai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - G.T.S. Wisła Kraków 0:2

53e minuut.
Paziowski met een sublieme pass. Aranlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranlı met een sublieme pass. Mihai is nu in balbezit. Mihai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Zjajić de bal. Zjajić speelt de bal door. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki geeft de bal voor. Mihai maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - G.T.S. Wisła Kraków 0:3

57e minuut.
Bättig passt de bal in één keer door. Aranlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąk onderschept slim de pass. Bąk geeft een lange en hoge pass. Bättig is nu in balbezit. Onderka bokst de bal weg. Paziowski rent richting de bal. Paziowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - G.T.S. Wisła Kraków 1:3

62e minuut.
Juhos probeert naar een medespeler te passen. Aranlı is nu in balbezit. Aranlı passt de bal zonder na te denken. Lisiecki geeft een hoge lob. Mihai springt en kopt de bal. Juhos bokst de bal weg. Mihai is nu in balbezit. Mihai schiet op doel. Juhos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo Zabrze - G.T.S. Wisła Kraków 1:4

66e minuut.
Lineker rent richting de bal. Ambriz rent richting de bal. Ambriz passt de bal zonder na te denken. Paziowski rent richting de bal. Paziowski draait met de bal, schiet en ... Onderka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Bajzert geeft een hoge lob. Arciszewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Kadlčík de bal. Mihai rent richting de bal. Mihai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tymiński komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker geeft een lange en hoge pass. Paziowski kopt de bal weg. Lobanovsky geeft een lange en hoge pass. Bättig springt en kopt de bal. Onderka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolo Zabrze 61%, G.T.S. Wisła Kraków 39%.
Bolo Zabrze - G.T.S. Wisła Kraków 1:4