Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Ścinawa ye(L)onky
352 Tactiek tabor
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 40.2
solid Schieten solid
good Passen average
good Verdedigen average


4e minuut.
Viik bereikt de bal nog maar net als eerste. Viik passt de bal zonder na te denken. Kończewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadžić verovert de bal door een tackle van achteren. Gadžić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Kidd speelt de bal door. Viik bereikt de bal nog maar net als eerste. Egri rent richting de bal. Egri geeft een hoge lob. Gadžić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Viik schiet op doel. Ciu probeert naar een medespeler te passen. del Val probeert naar een medespeler te passen. Viik rent richting de bal. Viik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ciu met een harde bal richting middenveld. Emenalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Emenalo met een sublieme pass. Farris heeft problemen om de bal te vangen. Farris geeft de bal voor. Ciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Viik passt de bal in één keer door. Egri is nu in balbezit. Egri passt de bal zonder na te denken. Gadžić rent richting de bal. Gadžić haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Farris geeft een lange en hoge pass. Ciu met een sublieme pass. Aronyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Ferente de bal. Ferente haalt uit met een fantastische trap. Škleris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ţiclău heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Farris verovert de bal door een tackle van achteren. Farris heeft problemen om de bal te vangen. Farris probeert naar een medespeler te passen. Egri geeft de bal voor. Viik springt en kopt de bal. Ciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Wojno kopt de bal weg. Aronyan rent richting de bal. Germanakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronyan onderschept slim de pass. Aronyan haalt uit met een fantastische trap. Škleris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Germanakos onderschept slim de pass. Kidd is nu in balbezit. Wojno met een sublieme pass. Viik bereikt de bal nog maar net als eerste. Viik schiet op doel. Ciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Krech probeert naar een medespeler te passen. Wojno is nu in balbezit. Wojno geeft een lange en hoge pass. Ferente is nu in balbezit. Ferente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ścinawa 35%, ye(L)onky 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Ścinawa - ye(L)onky 0:0

50e minuut.
Egri probeert de bal met de borst te controleren. Frączak bereikt de bal nog maar net als eerste. Egri onderschept slim de pass. Egri geeft een lange en hoge pass. Viik springt en kopt de bal. Ciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Egri heeft problemen om de bal te vangen. Kosider rent richting de bal. Kosider geeft een lange en hoge pass. Aronyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Emenalo kopt de bal weg. Egri speelt de bal door. Farris is nu in balbezit. Farris geeft een lange en hoge pass. Viik springt en kopt de bal. Ciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Emenalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Farris bereikt de bal nog maar net als eerste. Farris geeft de bal voor. Viik krijgt zijn hoofd ertegen. Ciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Gadžić is nu in balbezit. Gadžić draait met de bal, schiet en ... Fraczek probeert de bal aan de voet te houden. Farris geeft een lange en hoge pass. Viik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ścinawa - ye(L)onky 1:0

77e minuut.
Kończewski onderschept slim de pass. Kończewski geeft een hoge lob. Wojno kopt de bal weg. Aronyan rent richting de bal. Aronyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gadžić geeft een hoge lob. Krech probeert de bal aan de voet te houden. Viik bereikt de bal nog maar net als eerste. Viik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Ţiclău onderschept slim de pass. Ţiclău geeft een lange en hoge pass. Bangis bereikt de bal nog maar net als eerste. Viik verovert de bal door een tackle van achteren. Viik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kidd passt de bal zonder na te denken. del Val is nu in balbezit. del Val passt de bal met de wreef. Gadžić rent richting de bal. Gadžić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ścinawa 22%, ye(L)onky 78%.
Real Ścinawa - ye(L)onky 1:0