Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TISSOTKI BC Van Graffs
Grays new oo1 Tactiek 5-3-2
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 47.2
good Schieten very good
adequate Passen very good
good Verdedigen adequate


10e minuut.
Inworp. Anjinho met een snelle inworp. Sgouridis geeft een hoge lob. Leinberger rent richting de bal. Leinberger haalt uit met een fantastische trap. Hollerbach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Furkó met een snelle inworp. Johnson rent richting de bal. Johnson geeft een lange en hoge pass. Daar is Jové, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jové haalt uit met een fantastische trap. Hollerbach bokst de bal weg. Kruczek kopt de bal weg. Jové is nu in balbezit. Jové schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Anjinho is nu in balbezit. Floarea onderschept slim de pass. Floarea met een sublieme pass. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TISSOTKI BC - Van Graffs 1:0

19e minuut.
Kruczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruczek geeft een hoge lob. Johnson kopt de bal weg. Jové is nu in balbezit. Jové haalt uit met een fantastische trap. Hollerbach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Jové passt de bal in één keer door. Leinberger rent richting de bal. Leinberger probeert naar een medespeler te passen. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové schiet op doel. Hollerbach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

31e minuut.
Jové passt de bal in één keer door. Mikołajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczyk schiet op doel. Kruczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hollerbach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TISSOTKI BC - Van Graffs 1:1

32e minuut.
Kruczek kopt de bal weg. Hollerbach probeert naar een medespeler te passen. Floarea probeert naar een medespeler te passen. Pawlusiak rent richting de bal. Pawlusiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Leinberger met een snelle inworp. Johnson rent richting de bal. Johnson passt de bal zonder na te denken. Jové rent richting de bal. Jové haalt uit met een fantastische trap. Hollerbach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Leinberger is nu in balbezit. Leinberger passt de bal zonder na te denken. Mikołajczyk is nu in balbezit. Mikołajczyk schiet op doel. Kruczek probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TISSOTKI BC 62%, Van Graffs 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TISSOTKI BC - Van Graffs 1:1

46e minuut.
Furkó met een sublieme pass. Leinberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Leinberger speelt de bal door. Mikołajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Johnson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johnson draait met de bal, schiet en ... Hollerbach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Leinberger geeft de bal voor. Kruczek kopt de bal weg. Floarea speelt de bal door. Powieczko rent richting de bal. Powieczko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Schweiger de bal. Pawlusiak is nu in balbezit. Pawlusiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TISSOTKI BC - Van Graffs 2:1

55e minuut.
Butković is nu in balbezit. Butković passt de bal in één keer door. Pawlusiak is nu in balbezit. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Plessner bokst de bal weg.

58e minuut.
Leinberger rent richting de bal. Leinberger speelt de bal door. Johnson probeert naar een medespeler te passen. Jové is nu in balbezit. Jové haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mikołajczyk draait met de bal, schiet en ... Hollerbach probeert naar een medespeler te passen. Floarea kopt de bal weg. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Plessner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pawlusiak controleert de bal met de borst. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TISSOTKI BC - Van Graffs 3:1

65e minuut.
Jové onderschept slim de pass. Jové passt de bal met de wreef. Leinberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Leinberger geeft de bal voor. Mikołajczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Butković kopt de bal weg. Panou heeft problemen om de bal te vangen. Leinberger begaat een overtreding. Leinberger krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Leinberger met de inworp. Johnson is nu in balbezit. Johnson passt de bal zonder na te denken. Jové is nu in balbezit. Jové haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mikołajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruczek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mikołajczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mikołajczyk neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Jové kopt de bal weg. Johnson rent richting de bal. Johnson passt de bal met de wreef. Mikołajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Johnson speelt de bal door. Jové is nu in balbezit. Balabán bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové onderschept slim de pass. Jové schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TISSOTKI BC - Van Graffs 3:2

88e minuut.
Butković rent richting de bal. Butković geeft een lange en hoge pass. Schweiger is nu in balbezit. Pawlusiak onderschept slim de pass. Pawlusiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TISSOTKI BC 50%, Van Graffs 50%.
TISSOTKI BC - Van Graffs 3:2