Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hardcorowe Vitaminki LKS Bronki Lolki
Sweep Tactiek u21
48% Balbezit 52%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 47.3
zwak Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


7e minuut.
Kiermasz kopt de bal weg. Buitrago is nu in balbezit. Buitrago passt de bal in één keer door. Daar is Nawrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawrot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Nawrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawrot passt de bal zonder na te denken. Barber bereikt de bal nog maar net als eerste. Barber draait met de bal, schiet en ... Gordon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcorowe Vitaminki - LKS Bronki Lolki 0:1

11e minuut.
Řehoř geeft de bal voor. Barber rent richting de bal. Barber met een sublieme pass. Nawrot is nu in balbezit. Nawrot draait met de bal, schiet en ... Gordon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nawrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Barber verovert de bal door een tackle van achteren. Barber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcorowe Vitaminki - LKS Bronki Lolki 0:2

15e minuut.
Barber bereikt de bal nog maar net als eerste. Barber speelt de bal door. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap. Trosiński probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcorowe Vitaminki - LKS Bronki Lolki 0:3

17e minuut.
Buitrago passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nonchev de bal. Nonchev passt de bal zonder na te denken. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Buitrago geeft een hoge lob. Barber heeft problemen om de bal te vangen. Nawrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawrot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcorowe Vitaminki - LKS Bronki Lolki 0:4

32e minuut.
Barber verovert de bal door een tackle van achteren. Barber speelt de bal door. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap. Gordon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcorowe Vitaminki - LKS Bronki Lolki 0:5

32e minuut.
Pavlović komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Crăcilă kopt de bal weg. Daar is Nawrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barber rent richting de bal. Nawrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawrot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Schwarcz is nu in balbezit. Schwarcz geeft de bal voor. Herbski probeert de bal aan de voet te houden. Nawrot rent richting de bal. Nawrot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Barber bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcorowe Vitaminki - LKS Bronki Lolki 0:6

39e minuut.
Buitrago is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buitrago met een snelle inworp. Schwarcz geeft de bal voor. Crăcilă krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardcorowe Vitaminki 75%, LKS Bronki Lolki 25%.
Hardcorowe Vitaminki - LKS Bronki Lolki 0:6

47e minuut.
Nonchev rent richting de bal. Nonchev passt de bal zonder na te denken. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcorowe Vitaminki - LKS Bronki Lolki 0:7

48e minuut.
Nawrot geeft de bal voor. Trosiński probeert naar een medespeler te passen. Bita heeft problemen om de bal te vangen. Barber bereikt de bal nog maar net als eerste. Barber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcorowe Vitaminki - LKS Bronki Lolki 0:8

50e minuut.
Nonchev rent richting de bal. Nonchev passt de bal zonder na te denken. Nawrot rent richting de bal. Nawrot schiet op doel. Gordon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcorowe Vitaminki - LKS Bronki Lolki 0:9

59e minuut.
Schwarcz probeert naar een medespeler te passen. Barber bereikt de bal nog maar net als eerste. Barber geeft een hoge lob. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gyurkovits komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kułakowski geeft een hoge lob. Buitrago kan de bal niet met de borst controleren. Buitrago met een sublieme pass. Nawrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawrot draait met de bal, schiet en ... Gordon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Brylski passt de bal met de wreef. Gyurkovits is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herbski. Herbski krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Barber rent richting de bal. Barber passt de bal met de wreef. Nawrot is nu in balbezit. Nawrot draait met de bal, schiet en ... Gordon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bita passt de bal in één keer door. Nonchev rent richting de bal. Nonchev met een sublieme pass. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nawrot springt en kopt de bal. Gordon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcorowe Vitaminki - LKS Bronki Lolki 0:10

79e minuut.
Nonchev probeert naar een medespeler te passen. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago speelt de bal door. Crăcilă heeft problemen om de bal te vangen. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barber rent richting de bal. Barber schiet op doel. Gordon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcorowe Vitaminki - LKS Bronki Lolki 0:11

82e minuut.
Klungelig pakt Bibisidis de bal. Nonchev verovert de bal door een tackle van achteren. Nonchev probeert naar een medespeler te passen. Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Buitrago passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Trosiński de bal. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă haalt uit met een fantastische trap. Gordon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcorowe Vitaminki - LKS Bronki Lolki 0:12

90e minuut.
Querzola geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buitrago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schwarcz rent richting de bal. Schwarcz geeft een hoge lob. Gordon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcorowe Vitaminki - LKS Bronki Lolki 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardcorowe Vitaminki 77%, LKS Bronki Lolki 23%.
Hardcorowe Vitaminki - LKS Bronki Lolki 0:13