Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz F.c Lambada Team
choinka1 Tactiek III liga 23
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.1 gemiddelde waardering 47.4
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Boschker probeert naar een medespeler te passen. Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândreanu begaat een overtreding. Mândreanu krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Ayman probeert naar een medespeler te passen. Molinarie probeert naar een medespeler te passen. Luxemburgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luxemburgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - F.c Lambada Team 0:1

10e minuut.
Boschker is nu in balbezit. Molinarie rent richting de bal. Boschker rent richting de bal. Molinarie rent richting de bal. Molinarie draait met de bal, schiet en ... Rajtar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - F.c Lambada Team 0:2

14e minuut.
Jabillo met een harde bal richting middenveld. Ayman kopt de bal weg. Bencsik heeft problemen om de bal te vangen. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Boschker onderschept slim de pass. Boschker met een sublieme pass. Gutiérrez speelt de bal door. Luxemburgo is nu in balbezit. Luxemburgo draait met de bal, schiet en ... Rajtar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Molinarie maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luxemburgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luxemburgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - F.c Lambada Team 0:3

33e minuut.
Novarese met een sublieme pass. Stavrakakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wyrwa is nu in balbezit. Ayman verovert de bal door een tackle van achteren. Ayman haalt uit met een fantastische trap. Pierson bokst de bal weg.

43e minuut.
Stavrakakis onderschept slim de pass. Stavrakakis geeft een lange en hoge pass. Luxemburgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luxemburgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - F.c Lambada Team 0:4

45e minuut.
Boschker speelt de bal door. Molinarie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jabillo. Jabillo krijgt een gele kaart. Molinarie raakt geblesseerd tijdens het duel. Molinarie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Luxemburgo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Raduń Wałcz 57%, F.c Lambada Team 43%.
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - F.c Lambada Team 0:4

46e minuut.
Torrealba komt het veld opgelopen. Kamil komt het veld opgelopen. Štrok komt het veld opgelopen. Cisowski komt het veld opgelopen. Türkata komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Park onderschept slim de pass. Park geeft een hoge lob. Kamil probeert de bal aan de voet te houden. Molinarie bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinarie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Inworp. Łapka met een snelle inworp. Pawlaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Luxemburgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luxemburgo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Perić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Türkata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Štrok rent richting de bal. Štrok haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Wyrwa probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gutiérrez speelt de bal door. Boschker rent richting de bal. Boschker probeert naar een medespeler te passen. Daar is Molinarie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molinarie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Łapka heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Luxemburgo is nu in balbezit. Luxemburgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - F.c Lambada Team 0:5

73e minuut.
Boschker rent richting de bal. Boschker met een sublieme pass. Molinarie bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinarie draait met de bal, schiet en ... Rajtar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - F.c Lambada Team 0:6

76e minuut.
Molinarie rent richting de bal. Molinarie geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kamil de bal onder controle te krijgen. Luxemburgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luxemburgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - F.c Lambada Team 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Raduń Wałcz 62%, F.c Lambada Team 38%.
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - F.c Lambada Team 0:7