Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PromilGierczyce MaliniakTeam
Normal Tactiek 4-3-3
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 40.4
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


4e minuut.
Klungelig pakt McGhee de bal. Wojtczak rent richting de bal. McGhee verovert de bal door een tackle van achteren. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Maliniak met een sublieme pass. McGhee is nu in balbezit. McGhee passt de bal in één keer door. Miodek rent richting de bal. Miodek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PromilGierczyce - MaliniakTeam 0:1

13e minuut.
Murdoch rent richting de bal. Murdoch geeft de bal voor. Maliniak geeft de bal voor. Maliniak kan de bal niet met de borst controleren. Maliniak schiet op doel. Dominikowski bokst de bal weg.

16e minuut.
McGhee haalt uit met een fantastische trap. Tutka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maliniak zal de hoekschop nemen. Maliniak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PromilGierczyce - MaliniakTeam 0:2

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maliniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Begbie is nu in balbezit. Begbie geeft de bal voor. Maliniak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Maliniak de bal onder controle te krijgen. Maliniak probeert naar een medespeler te passen. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek schiet op doel. Dominikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PromilGierczyce - MaliniakTeam 0:3

24e minuut.
Maliniak rent richting de bal. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek geeft een lange en hoge pass. Maliniak heeft problemen om de bal te vangen. Maliniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Miodek passt de bal in één keer door. McGhee rent richting de bal. McGhee passt de bal zonder na te denken. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Maliniak rent richting de bal. Kryszałowicz is nu in balbezit. Maliniak verovert de bal door een tackle van achteren. Maliniak geeft een hoge lob. Miodek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Murdoch is nu in balbezit. Murdoch geeft een lange en hoge pass. McGhee is nu in balbezit. McGhee haalt uit met een fantastische trap. Dominikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PromilGierczyce - MaliniakTeam 0:4

33e minuut.
Maliniak passt de bal in één keer door. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek heeft problemen om de bal te vangen. Miodek schiet op doel. Dominikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PromilGierczyce - MaliniakTeam 0:5

35e minuut.
Maliniak verovert de bal door een tackle van achteren. Maliniak passt de bal in één keer door. Murdoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak geeft een lange en hoge pass. Maliniak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Maliniak onderschept slim de pass. Maliniak geeft een hoge lob. McGhee rent richting de bal. Daar is McGhee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGhee haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Maliniak met een snelle inworp. McGhee rent richting de bal. Wojtczak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! McGhee is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. McGhee neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
PromilGierczyce - MaliniakTeam 0:6

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Gralewski de bal onder controle te krijgen. McGhee bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek is nu in balbezit. Miodek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PromilGierczyce - MaliniakTeam 0:7

44e minuut.
Klungelig pakt Gralewski de bal. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak passt de bal met de wreef. Miodek rent richting de bal. Miodek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PromilGierczyce - MaliniakTeam 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PromilGierczyce 82%, MaliniakTeam 18%.
PromilGierczyce - MaliniakTeam 0:8

46e minuut.
Maliniak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Miodek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGhee rent richting de bal. Miodek rent richting de bal. Miodek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PromilGierczyce - MaliniakTeam 0:9

47e minuut.
Begbie rent richting de bal. Begbie probeert naar een medespeler te passen. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak geeft een lange en hoge pass. Maliniak springt en kopt de bal. Dominikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miodek rent richting de bal. Miodek draait met de bal, schiet en ... Dominikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. McGhee bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek is nu in balbezit. Miodek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PromilGierczyce - MaliniakTeam 0:10

49e minuut.
Miodek verovert de bal door een tackle van achteren. Begbie speelt de bal door. McGhee is nu in balbezit. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. McGhee bereikt de bal nog maar net als eerste. McGhee schiet op doel. Dominikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PromilGierczyce - MaliniakTeam 0:11

56e minuut.
Daar is Miodek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bachleda rent richting de bal. Tutka bereikt de bal nog maar net als eerste. McGhee verovert de bal door een tackle van achteren. McGhee draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PromilGierczyce - MaliniakTeam 0:12

59e minuut.
Begbie rent richting de bal. Begbie geeft een lange en hoge pass. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek haalt uit met een fantastische trap. Dominikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PromilGierczyce - MaliniakTeam 0:13

60e minuut.
Begbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Begbie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begbie passt de bal met de wreef. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. Dominikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. McGhee is nu in balbezit. McGhee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PromilGierczyce - MaliniakTeam 0:14

61e minuut.
Bachleda probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Maliniak met een snelle inworp. Begbie is nu in balbezit. Begbie passt de bal zonder na te denken. Dominikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maliniak rent richting de bal. Maliniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PromilGierczyce - MaliniakTeam 0:15

62e minuut.
Maliniak met de inworp. Begbie met een sublieme pass. McGhee bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek rent richting de bal. Miodek haalt uit met een fantastische trap. Dominikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maliniak neemt de hoekschop. Miodek is nu in balbezit. Miodek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bachleda de bal onder controle te krijgen. Dominikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Cooper geeft een hoge lob. Begbie rent richting de bal. Begbie passt de bal met de wreef. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Dominikowski trapt de bal weg. Kryszałowicz kopt de bal weg. Miodek rent richting de bal. Miodek schiet op doel. Dominikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PromilGierczyce - MaliniakTeam 0:16

67e minuut.
Lelka passt de bal in één keer door. Daar is Wojtczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGhee speelt de bal door. Miodek is nu in balbezit. Miodek schiet op doel. Dominikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Maliniak speelt de bal door. Maliniak rent richting de bal. McGhee bereikt de bal nog maar net als eerste. McGhee draait met de bal, schiet en ... Dominikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak geeft de bal voor. Miodek rent richting de bal. McGhee rent richting de bal. McGhee schiet op doel. Paal! Miodek rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maliniak neemt de hoekschop. Miodek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Maliniak is nu in balbezit. Maliniak passt de bal zonder na te denken. Tutka rent richting de bal. Miodek verovert de bal door een tackle van achteren. Miodek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PromilGierczyce - MaliniakTeam 0:17

79e minuut.
Dominikowski trapt de bal weg. Wojtczak heeft problemen om de bal te vangen. Maliniak kopt de bal weg. McGhee controleert de bal met de borst. McGhee haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dominikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PromilGierczyce - MaliniakTeam 0:18

81e minuut.
Begbie speelt de bal door. Maliniak is nu in balbezit. Miodek rent richting de bal. McGhee bereikt de bal nog maar net als eerste. McGhee schiet op doel. De bal raakt de paal.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojtczak met een snelle inworp. Begbie speelt de bal door. Miodek rent richting de bal. Miodek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Miodek is nu in balbezit. McGhee bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Miodek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGhee rent richting de bal. McGhee schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PromilGierczyce 81%, MaliniakTeam 19%.
PromilGierczyce - MaliniakTeam 0:18