Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Peklacz LECHIA GDAŃSK
Pająk Tactiek BKS DO BOJU !!!!
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 50.3
very good Schieten formidable
good Passen adequate
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Pichler geeft een lange en hoge pass. Duarte kopt de bal weg. Kahrimanović rent richting de bal. Tabata verovert de bal door een tackle van achteren. Tabata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Klungelig pakt Pichler de bal. Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Lâm passt de bal zonder na te denken. Świercz heeft problemen om de bal te vangen. Świercz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Duarte is nu in balbezit. Kahrimanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarmäe rent richting de bal. Tabata onderschept slim de pass. Tabata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - LECHIA GDAŃSK 0:1

10e minuut.
Duarte is nu in balbezit. Ibănescu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pichler. Pichler krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Kahrimanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata verovert de bal door een tackle van achteren. Masztalski rent richting de bal. Tabata rent richting de bal. Tabata draait met de bal, schiet en ... Saarmäe bokst de bal weg.

22e minuut.
Jałkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałkiewicz passt de bal in één keer door. Tabata is nu in balbezit. Tabata haalt uit met een fantastische trap. Saarmäe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - LECHIA GDAŃSK 0:2

24e minuut.
Mommens geeft de bal voor. Lâm kopt de bal weg. Mądrzejewski rent richting de bal. Świercz verovert de bal door een tackle van achteren. Świercz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Szpakowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tabata de bal. Masztalski rent richting de bal. Tabata is nu in balbezit. Tabata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mommens geeft een hoge lob. Lâm rent richting de bal. Met opzet legt Grzegórzecki zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Grzegórzecki naar de kleedkamers voor een vroege douche. Lâm roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lâm kan niet meer verder spelen. Poclitori komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Peklacz 46%, LECHIA GDAŃSK 54%.
FC Peklacz - LECHIA GDAŃSK 0:2

46e minuut.
Kozłowski komt het veld opgelopen. Ginuis komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Masztalski rent richting de bal. Masztalski passt de bal zonder na te denken. Tabata rent richting de bal. Tabata draait met de bal, schiet en ... Saarmäe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - LECHIA GDAŃSK 0:3

59e minuut.
Tabata probeert naar een medespeler te passen. Duarte met een sublieme pass. Kahrimanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztalski verovert de bal door een tackle van achteren. Masztalski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Duarte is nu in balbezit. Duarte geeft een lange en hoge pass. Daar is Bodini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Duarte rent richting de bal. Duarte met een sublieme pass. Masztalski is nu in balbezit. Masztalski haalt uit met een fantastische trap. Saarmäe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Trato met de inworp. Klungelig pakt Szpakowski de bal. Szpakowski geeft de bal voor. Tabata is nu in balbezit. Tabata haalt uit met een fantastische trap. Saarmäe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Ibănescu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kozłowski de bal onder controle te krijgen. Mommens is nu in balbezit. Mommens speelt de bal door. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mommens neemt de hoekschop. Mądrzejewski probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ibănescu neemt de hoekschop. Poclitori controleert de bal met de borst. Poclitori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - LECHIA GDAŃSK 1:3

79e minuut.
Ibănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibănescu passt de bal met de wreef. Özışık speelt de bal door. Poclitori bereikt de bal nog maar net als eerste. Poclitori schiet op doel. Paal!

86e minuut.
Ibănescu onderschept slim de pass. Ibănescu passt de bal zonder na te denken. Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - LECHIA GDAŃSK 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Peklacz 43%, LECHIA GDAŃSK 57%.
FC Peklacz - LECHIA GDAŃSK 2:3