Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brzeg Opolskie B.A.R.C.A.
nowa Tactiek po wpierdal
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 23
8 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 55.6
good Schieten formidable
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Byrgiel passt de bal met de wreef. Alegría rent richting de bal. Mäntyniemi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alegría is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rueda zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Truuväärt probeert naar een medespeler te passen. Alegría rent richting de bal. Alegría passt de bal met de wreef. Rueda is nu in balbezit. Rueda draait met de bal, schiet en ... Konovalov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Byrgiel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żuczek. Byrgiel raakt geblesseerd tijdens het duel. Byrgiel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rueda rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rueda is nu in balbezit. Campigotto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rueda raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rueda neemt zijn aanloop. Konovalov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzeg Opolskie - B.A.R.C.A. 0:1

20e minuut.
Rančev probeert naar een medespeler te passen. Meigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzadra onderschept slim de pass. Mezzadra draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brzeg Opolskie - B.A.R.C.A. 1:1

24e minuut.
Rueda is nu in balbezit. Varela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rueda raakt geblesseerd tijdens het duel. Byrgiel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rueda is nu in balbezit. Rueda schiet op doel. Konovalov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzeg Opolskie - B.A.R.C.A. 1:2

26e minuut.
Klimek kopt de bal weg. Mezzadra bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gabbiadini. Gabbiadini krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Byrgiel speelt de bal door. Laanemaa is nu in balbezit. Żuczek maakt een afschuwelijke overtreding. Żuczek krijgt een gele kaart. Laanemaa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Truuväärt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rančev rent richting de bal. Rančev geeft de bal voor. Rueda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rueda passt de bal in één keer door. Rančev is nu in balbezit. Rančev passt de bal in één keer door. Alegría rent richting de bal. Alegría haalt uit met een fantastische trap. Konovalov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mezei heeft problemen om de bal te vangen. Rančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rančev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzeg Opolskie - B.A.R.C.A. 1:3

43e minuut.
Folchini met een sublieme pass. Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegría met een sublieme pass. Rueda is nu in balbezit. Rueda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda draait met de bal, schiet en ... Konovalov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzeg Opolskie - B.A.R.C.A. 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brzeg Opolskie 63%, B.A.R.C.A. 37%.
Brzeg Opolskie - B.A.R.C.A. 1:4

48e minuut.
Alegría rent richting de bal. Varela legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alegría raakt geblesseerd tijdens het duel. Rueda legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Konovalov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzeg Opolskie - B.A.R.C.A. 1:5

50e minuut.
Truuväärt neemt vlug de vrije trap. Rančev kopt de bal weg. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda draait met de bal, schiet en ... Konovalov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzeg Opolskie - B.A.R.C.A. 1:6

53e minuut.
Truuväärt passt de bal met de wreef. Byrgiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrgiel geeft een lange en hoge pass. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Brzeg Opolskie - B.A.R.C.A. 1:7

57e minuut.
Byrgiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrgiel passt de bal zonder na te denken. Daar is Mäntyniemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rueda is nu in balbezit. Rueda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pinomäki onderschept slim de pass. Byrgiel verovert de bal door een tackle van achteren. Byrgiel passt de bal zonder na te denken. Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegría draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Byrgiel met een snelle inworp. Truuväärt rent richting de bal. Truuväärt met een sublieme pass. Rančev is nu in balbezit. Rančev draait met de bal, schiet en ... Konovalov bokst de bal weg.

64e minuut.
Laanemaa passt de bal in één keer door. Byrgiel speelt de bal door. Rueda rent richting de bal. Rueda schiet op doel. Konovalov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzeg Opolskie - B.A.R.C.A. 1:8

64e minuut.
Klimek rent richting de bal. Mezzadra met een sublieme pass. Klungelig pakt Tsolakos de bal. Laanemaa verovert de bal door een tackle van achteren. Laanemaa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Truuväärt rent richting de bal. Truuväärt passt de bal zonder na te denken. Rančev rent richting de bal. Rančev geeft een lange en hoge pass. Rueda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzeg Opolskie - B.A.R.C.A. 1:9

68e minuut.
Inworp. Byrgiel met een snelle inworp. Truuväärt probeert naar een medespeler te passen. Rančev is nu in balbezit. Rančev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rueda kopt de bal weg. Rančev heeft problemen om de bal te vangen. Mezei begaat een overtreding. Mezei krijgt een gele kaart. Rančev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stróżyk komt het veld opgelopen. Galetti komt het veld opgelopen. Bujnowski komt het veld opgelopen. Czyżykowski komt het veld opgelopen. Sandilands komt het veld opgelopen. Wissink komt het veld opgelopen. McGinty komt het veld opgelopen. Czyżykowski wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Paterna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stróżyk de bal. Stróżyk passt de bal in één keer door. McGinty rent richting de bal. McGinty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brzeg Opolskie 70%, B.A.R.C.A. 30%.
Brzeg Opolskie - B.A.R.C.A. 1:9