Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:45
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Ergo Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 10000
KS Aluminium Konin Moherowe Berety
Kerson2 Tactiek The Special One
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 39
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
38.3 gemiddelde waardering 61.9
matig Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Coroianu verovert de bal door een tackle van achteren. Coroianu geeft de bal voor. Arınç rent richting de bal. Arınç draait met de bal, schiet en ... Klepacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arınç kan de bal niet met de borst controleren. Arınç haalt uit met een fantastische trap. Klepacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Stegeman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoichiţă is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - Moherowe Berety 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Rouault de bal. Bućko verovert de bal door een tackle van achteren. Bućko met een sublieme pass. Arınç rent richting de bal. Arınç schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stoichiţă rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Stoichiţă passt de bal met de wreef. Galuska probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ... Klepacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - Moherowe Berety 0:2

14e minuut.
Arınç is nu in balbezit. Arınç passt de bal met de wreef. Kapucha is nu in balbezit. Stoichiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Stoichiţă schiet op doel. Klepacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arınç is nu in balbezit. Arınç haalt uit met een fantastische trap. Klepacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kotuniak probeert de bal aan de voet te houden. Arınç is nu in balbezit. Arınç schiet op doel. Klepacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - Moherowe Berety 0:3

17e minuut.
Coroianu is nu in balbezit. Coroianu passt de bal zonder na te denken. Galuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă rent richting de bal. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ... Klepacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

18e minuut.
Kapucha is nu in balbezit. Kapucha passt de bal zonder na te denken. Bućko rent richting de bal. Bućko geeft een lange en hoge pass. Arınç krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Arınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotuniak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arınç raakt geblesseerd tijdens het duel. Arınç neemt de penalty, wat een uithaal! Klepacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - Moherowe Berety 0:4

26e minuut.
Bućko probeert de bal met de borst te controleren. Bućko passt de bal zonder na te denken. Saidon met een sublieme pass. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă schiet op doel. Klepacki bokst de bal weg. Coroianu rent richting de bal. Coroianu geeft een lange en hoge pass. Arınç krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - Moherowe Berety 0:5

28e minuut.
Saidon speelt de bal door. Klungelig pakt Galuska de bal. Galuska probeert naar een medespeler te passen. Stoichiţă rent richting de bal. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Łobos geeft de bal voor. Stoichiţă kopt de bal weg. Arınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - Moherowe Berety 0:6

31e minuut.
Bućko onderschept slim de pass. Bućko geeft een lange en hoge pass. Arınç kopt de bal weg. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă schiet op doel. Klepacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Klungelig pakt Stegeman de bal. Arınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç geeft een hoge lob. Daar is Coroianu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coroianu geeft de bal voor. Klepacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stegeman kopt de bal weg. Grzelak probeert naar een medespeler te passen. Pruśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Bućko is nu in balbezit. Bućko geeft een hoge lob. Klepacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - Moherowe Berety 0:7

36e minuut.
Klungelig pakt Pruśniewski de bal. Kryszak is nu in balbezit. Rouault maakt een afschuwelijke overtreding. Rouault krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Arınç is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Potrzebny ... Strafschop! Arınç raakt geblesseerd tijdens het duel. Arınç neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - Moherowe Berety 0:8

40e minuut.
Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă speelt de bal door. Galuska is nu in balbezit. Galuska schiet op doel. Klepacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - Moherowe Berety 0:9

42e minuut.
Coroianu passt de bal zonder na te denken. Kentvonen met een sublieme pass. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ... Klepacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - Moherowe Berety 0:10

43e minuut.
Saidon geeft een hoge lob. Coroianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coroianu passt de bal zonder na te denken. Arınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Aluminium Konin 71%, Moherowe Berety 29%.
KS Aluminium Konin - Moherowe Berety 0:10

46e minuut.
Bućko verovert de bal door een tackle van achteren. Bućko geeft een hoge lob. Stoichiţă kopt de bal weg. Arınç is nu in balbezit. Arınç haalt uit met een fantastische trap. Klepacki bokst de bal weg. Coroianu is nu in balbezit. Coroianu haalt uit met een fantastische trap. Klepacki bokst de bal weg. Arınç is nu in balbezit. Arınç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - Moherowe Berety 0:11

56e minuut.
Łobos onderschept slim de pass. Łobos passt de bal zonder na te denken. Stoichiţă rent richting de bal. Stoichiţă schiet op doel. Klepacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - Moherowe Berety 0:12

64e minuut.
Inworp. Coroianu met een snelle inworp. Bućko speelt de bal door. Arınç is nu in balbezit. Arınç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - Moherowe Berety 0:13

66e minuut.
Potrzebny rent richting de bal. Bućko onderschept slim de pass. Bućko passt de bal met de wreef. Arınç is nu in balbezit. Arınç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - Moherowe Berety 0:14

67e minuut.
Saidon speelt de bal door. Arınç rent richting de bal. Galuska is nu in balbezit. Daar is Arınç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arınç draait met de bal, schiet en ... Klepacki bokst de bal weg.

70e minuut.
Bućko kopt de bal weg. Galuska rent richting de bal. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ... Klepacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Stoichiţă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kurański komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Arınç passt de bal in één keer door. Coroianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coroianu met een sublieme pass. Kurański is nu in balbezit. Kurański haalt uit met een fantastische trap. Klepacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arınç is nu in balbezit. Arınç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - Moherowe Berety 0:15

72e minuut.
Kurański verovert de bal door een tackle van achteren. Kurański geeft een hoge lob. Arınç is nu in balbezit. Arınç schiet op doel. Klepacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Semrau rent richting de bal. Kryszak onderschept slim de pass. Kryszak geeft de bal voor. Kurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Coroianu onderschept slim de pass. Coroianu speelt de bal door. Arınç is nu in balbezit. Arınç haalt uit met een fantastische trap. Klepacki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tetiker passt de bal zonder na te denken. Kurański heeft problemen om de bal te vangen. Arınç is nu in balbezit. Arınç draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Aluminium Konin 70%, Moherowe Berety 30%.
KS Aluminium Konin - Moherowe Berety 0:15