Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
coldfear KS OKS
mambałaga Tactiek 1
38% Balbezit 62%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.7 gemiddelde waardering 63.3
solide Schieten formidabel
redelijk Passen formidabel
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Quevedo passt de bal in één keer door. Málek geeft een hoge lob. Sabou probeert naar een medespeler te passen. Domide rent richting de bal. Domide haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Kałuski geeft de bal voor. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide rent richting de bal. Domide haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński passt de bal zonder na te denken. Zuncheddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuncheddu passt de bal in één keer door. Wędzyński geeft een lange en hoge pass. Polko bokst de bal weg.

12e minuut.
Folc kopt de bal weg. Spasojević kan de bal niet met de borst controleren. Quevedo rent richting de bal. Quevedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - KS OKS 0:1

14e minuut.
Wędzyński speelt de bal door. Zuncheddu is nu in balbezit. Zuncheddu probeert naar een medespeler te passen. Wrzecionkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzecionkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kałuski is nu in balbezit. Kałuski passt de bal zonder na te denken. Dakessyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stolarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide geeft een hoge lob. Dakessyan probeert de bal aan de voet te houden. Quevedo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - KS OKS 0:2

23e minuut.
Dal Porto verovert de bal door een tackle van achteren. Dal Porto met een sublieme pass. Sabou is nu in balbezit. Sabou geeft de bal voor. Quevedo maakt een snoekduik en kopt de bal. Jáuregui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Domide geeft een lange en hoge pass. Spasojević probeert de bal met de borst te controleren. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - KS OKS 0:3

27e minuut.
Kałuski geeft de bal voor. Dakessyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quevedo rent richting de bal. Quevedo haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - KS OKS 0:4

29e minuut.
Folc passt de bal in één keer door. Kałuski rent richting de bal. Kałuski passt de bal in één keer door. Domide geeft een hoge lob. Quevedo maakt een snoekduik en kopt de bal. Jáuregui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Málek probeert naar een medespeler te passen. Kałuski heeft problemen om de bal te vangen. Kałuski geeft een lange en hoge pass. Koźlarz heeft problemen om de bal te vangen. Koźlarz geeft de bal voor. Jáuregui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jáuregui met een sublieme pass. Málek kopt de bal weg. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Folc met een sublieme pass. Klungelig pakt Kałuski de bal. Kałuski geeft een lange en hoge pass. Quevedo rent richting de bal. Quevedo draait met de bal, schiet en ... Jáuregui bokst de bal weg.

42e minuut.
Sabou is nu in balbezit. Sabou geeft een hoge lob. Domide rent richting de bal. Domide geeft de bal voor. Quevedo maakt een snoekduik en kopt de bal. Jáuregui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Topo verovert de bal door een tackle van achteren. Topo geeft de bal voor. Broullon bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzecionkowski onderschept slim de pass. Wrzecionkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 60%, KS OKS 40%.
coldfear - KS OKS 0:4

46e minuut.
Folc is nu in balbezit. Koźlarz rent richting de bal. Wędzyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wędzyński krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Quevedo is nu in balbezit. Spasojević verovert de bal door een tackle van achteren. Spasojević probeert naar een medespeler te passen. Daar is Málek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Málek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Dal Porto passt de bal met de wreef. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide geeft een lange en hoge pass. Quevedo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - KS OKS 0:5

53e minuut.
Koźlarz probeert naar een medespeler te passen. Sabou rent richting de bal. Sabou met een sublieme pass. Quevedo rent richting de bal. Quevedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - KS OKS 0:6

58e minuut.
Sabou geeft een hoge lob. Domide kopt de bal weg. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo draait met de bal, schiet en ... Jáuregui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - KS OKS 0:7

59e minuut.
Topo met een snelle inworp. Dakessyan rent richting de bal. Dakessyan passt de bal met de wreef. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo schiet op doel. Jáuregui bokst de bal weg. Stolarz is nu in balbezit. Quevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Quevedo schiet op doel. Jáuregui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Domide geeft een lange en hoge pass. Quevedo springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Jáuregui bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jáuregui probeert naar een medespeler te passen. Zuncheddu kopt de bal weg. Buczek heeft problemen om de bal te vangen. Wrzecionkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzecionkowski schiet op doel. Polko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Málek speelt de bal door. Kałuski is nu in balbezit. Topo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Topo krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Topo verovert de bal door een tackle van achteren. Kałuski kopt de bal weg. Málek rent richting de bal. Málek geeft de bal voor. Quevedo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kałuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuski geeft een lange en hoge pass. Quevedo kopt de bal weg. Sabou rent richting de bal. Sabou draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stolarz rent richting de bal. Sabou verovert de bal door een tackle van achteren. Sabou geeft een lange en hoge pass. Quevedo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Dakessyan onderschept slim de pass. Málek verovert de bal door een tackle van achteren. Málek geeft een lange en hoge pass. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo draait met de bal, schiet en ... Jáuregui bokst de bal weg. Domide probeert naar een medespeler te passen. Quevedo rent richting de bal. Quevedo schiet op doel. Jáuregui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - KS OKS 0:8

74e minuut.
Sabou heeft problemen om de bal te vangen. Sabou probeert naar een medespeler te passen. Quevedo rent richting de bal. Quevedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - KS OKS 0:9

76e minuut.
Kałuski passt de bal in één keer door. Domide rent richting de bal. Domide passt de bal zonder na te denken. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui bokst de bal weg.

79e minuut.
Sabou is nu in balbezit. Sabou met een sublieme pass. Quevedo rent richting de bal. Quevedo schiet op doel. Jáuregui maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 52%, KS OKS 48%.
coldfear - KS OKS 0:9