Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wróblewo City jechanka
liga Tactiek 532to442
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 46.5
good Schieten adequate
good Passen good
solid Verdedigen good


11e minuut.
Varnavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varnavas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bazzan de bal onder controle te krijgen. Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rutecki is nu in balbezit. Varnavas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rutecki. Rutecki krijgt een gele kaart. Varnavas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Varnavas kan niet meer verder spelen. Gwadera komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Tenorio rent richting de bal. Rutecki is nu in balbezit. Tenorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenorio geeft de bal voor. Krynicki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Emenalo geeft een lange en hoge pass. Voda is nu in balbezit. Voda passt de bal in één keer door. Křivka rent richting de bal. Křivka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 44%, jechanka 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wróblewo City - jechanka 0:0

72e minuut.
Myśliszewski passt de bal met de wreef. Tenorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenorio speelt de bal door. Krynicki rent richting de bal. Krynicki geeft een lange en hoge pass. Metin bokst de bal weg.

78e minuut.
Munier met een sublieme pass. Rutecki is nu in balbezit. Özyalçın legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rutecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krynicki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Metin bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Metin speelt de bal door. Tenorio kopt de bal weg. Myśliszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santarém Leite rent richting de bal. Santarém Leite haalt uit met een fantastische trap. Candelato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite passt de bal in één keer door. Křivka bereikt de bal nog maar net als eerste. Voda is nu in balbezit. Voda draait met de bal, schiet en ... Candelato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 43%, jechanka 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wróblewo City - jechanka 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 62%, jechanka 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wróblewo City - jechanka 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 37%, jechanka 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wróblewo City - jechanka 0:0


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rutecki neemt zijn aanloop. Metin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Voda neemt de penalty, wat een uithaal! Candelato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - jechanka 1:0
---
Krynicki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wróblewo City - jechanka 1:1
---
Santarém Leite legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Candelato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Tenorio zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Křivka neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Rybszleger zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Metin bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bazzan neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel! Doeltrap.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Munier neemt zijn aanloop.
---
dos Ramones neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Candelato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Brękus legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Gwadera legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Candelato werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - jechanka 2:1
---