Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iras Plon Garbatka Neveners
iras3 Tactiek taksa
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
29 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
62.1 gemiddelde waardering 45.3
formidable Schieten adequate
excellent Passen good
excellent Verdedigen adequate


3e minuut.
Klimowski onderschept slim de pass. Klimowski passt de bal zonder na te denken. Caloghiru met een sublieme pass. Achmistrowicz-Wachmistrowicz is nu in balbezit. Achmistrowicz-Wachmistrowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Muñoz met een harde bal richting middenveld. Muñoz kopt de bal weg. Klatt heeft problemen om de bal te vangen. Achmistrowicz-Wachmistrowicz rent richting de bal. Achmistrowicz-Wachmistrowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Muñoz passt de bal zonder na te denken. Daar is Caloghiru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caloghiru geeft de bal voor. Manzo is nu in balbezit. Manzo schiet op doel. Muñoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Groblewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Caloghiru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muñoz rent richting de bal. Muñoz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Muñoz geeft een hoge lob. Ciepły probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manzo is nu in balbezit. Manzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - Neveners 1:0

17e minuut.
Anh Hiệu passt de bal in één keer door. Šlapakauskas rent richting de bal. Šlapakauskas speelt de bal door. Pokora is nu in balbezit. Pokora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Achmistrowicz-Wachmistrowicz de bal. Achmistrowicz-Wachmistrowicz haalt uit met een fantastische trap. Muñoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - Neveners 2:0

26e minuut.
Karolek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šlapakauskas rent richting de bal. Adang maakt een afschuwelijke overtreding. Adang krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Manzo verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caloghiru met de inworp. Manzo rent richting de bal. Manzo geeft de bal voor. Muñoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Achmistrowicz-Wachmistrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmistrowicz-Wachmistrowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - Neveners 3:0

28e minuut.
Klungelig pakt Żelasko de bal. Manzo is nu in balbezit. Pokora begaat een overtreding. Pokora krijgt een gele kaart. Manzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muñoz met een snel genomen vrije trap. Manzo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Groblewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caloghiru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - Neveners 4:0

44e minuut.
Medáček rent richting de bal. Parys verovert de bal door een tackle van achteren. Manzo onderschept slim de pass. Manzo schiet op doel. Muñoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - Neveners 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iras Plon Garbatka 33%, Neveners 67%.
Iras Plon Garbatka - Neveners 5:0

46e minuut.
Decebal komt het veld opgelopen. Tronchin komt het veld opgelopen. Zuch komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Xepo geeft een hoge lob. Decebal kopt de bal weg. Klungelig pakt Parys de bal. Tronchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronchin draait met de bal, schiet en ... Muñoz bokst de bal weg. Achmistrowicz-Wachmistrowicz is nu in balbezit. Achmistrowicz-Wachmistrowicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñoz geeft een hoge lob. Achmistrowicz-Wachmistrowicz kopt de bal weg. Manzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzo draait met de bal, schiet en ... Muñoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Šlapakauskas is nu in balbezit. Šlapakauskas passt de bal zonder na te denken. Xepo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora verovert de bal door een tackle van achteren. Pokora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Parys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Hiệu rent richting de bal. Tronchin rent richting de bal. Manzo is nu in balbezit. Manzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Anh Hiệu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzo onderschept slim de pass. Manzo passt de bal zonder na te denken. Tronchin is nu in balbezit. Tronchin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mumford geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šlapakauskas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karolek is nu in balbezit. Karolek geeft een lange en hoge pass. Akifler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mumford is nu in balbezit. Mumford geeft een lange en hoge pass. Achmistrowicz-Wachmistrowicz speelt de bal door. Manzo rent richting de bal. Manzo draait met de bal, schiet en ... Muñoz bokst de bal weg.

81e minuut.
Klatt geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adang met een snelle inworp. Muñoz geeft een hoge lob. Tronchin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - Neveners 6:0

84e minuut.
Manzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hiệu rent richting de bal. Manzo verovert de bal door een tackle van achteren. Tronchin rent richting de bal. Tronchin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Adang is nu in balbezit. Adang passt de bal met de wreef. Muñoz met een sublieme pass. Tronchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronchin schiet op doel. Muñoz bokst de bal weg. Achmistrowicz-Wachmistrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Achmistrowicz-Wachmistrowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Decebal geeft een hoge lob. Muñoz met een sublieme pass. Xepo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Achmistrowicz-Wachmistrowicz de bal. Achmistrowicz-Wachmistrowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iras Plon Garbatka 35%, Neveners 65%.
Iras Plon Garbatka - Neveners 6:0