Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M Z K S Arka Gdynia Orion Koszary
yyyyyyy bagno Tactiek zbyszek
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
29.7 gemiddelde waardering 58.7
hopeloos Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Gual met een sublieme pass. Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lászlai onderschept slim de pass. Lászlai haalt uit met een fantastische trap. Noce werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

6e minuut.
Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Elgaard is nu in balbezit. Elgaard geeft een lange en hoge pass. Lászlai rent richting de bal. Lászlai draait met de bal, schiet en ... Noce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Inworp. Luengas met de inworp. Suurjärv geeft de bal voor. Vijums kopt de bal weg. Szmek bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vijums geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Soler maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Refikoğlu neemt vlug de vrije trap. Bitāns kan de bal niet met de borst controleren. Lászlai is nu in balbezit. Lászlai schiet op doel. Noce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M Z K S Arka Gdynia - Orion Koszary 0:1

14e minuut.
Suurjärv rent richting de bal. Suurjärv probeert naar een medespeler te passen. Lászlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lászlai haalt uit met een fantastische trap. Noce probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Păcălici rent richting de bal. Păcălici probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lászlai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lászlai draait met de bal, schiet en ... Noce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M Z K S Arka Gdynia - Orion Koszary 0:2

25e minuut.
Klungelig pakt Soler de bal. Erstad is nu in balbezit. Soler verovert de bal door een tackle van achteren. Soler draait met de bal, schiet en ... Noce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M Z K S Arka Gdynia - Orion Koszary 0:3

27e minuut.
Szmek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lászlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lászlai heeft problemen om de bal te vangen. Lászlai schiet op doel. Noce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M Z K S Arka Gdynia - Orion Koszary 0:4

32e minuut.
Vijums bereikt de bal nog maar net als eerste. Vijums geeft de bal voor. Soler heeft problemen om de bal te vangen. Soler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M Z K S Arka Gdynia - Orion Koszary 0:5

32e minuut.
Gual passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bitāns de bal. Soler is nu in balbezit. Soler schiet op doel. Noce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
M Z K S Arka Gdynia - Orion Koszary 0:6

37e minuut.
Gual is nu in balbezit. Gual met een sublieme pass. Elgaard geeft een hoge lob. Lászlai rent richting de bal. Lászlai draait met de bal, schiet en ... Noce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
M Z K S Arka Gdynia - Orion Koszary 0:7

39e minuut.
Păcălici speelt de bal door. Klungelig pakt Vijums de bal. Vijums met een sublieme pass. Lászlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lászlai schiet op doel. Noce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Vijums met een snelle inworp. Păcălici rent richting de bal. Păcălici geeft de bal voor. Klungelig pakt Lászlai de bal. Lászlai schiet op doel. Noce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Luengas is nu in balbezit. Luengas passt de bal met de wreef. Soler is nu in balbezit. Soler schiet op doel. Bernardes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Noce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Soler is nu in balbezit. Erstad verovert de bal door een tackle van achteren. Erstad geeft een lange en hoge pass. Krzymowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M Z K S Arka Gdynia 82%, Orion Koszary 18%.
M Z K S Arka Gdynia - Orion Koszary 0:7

47e minuut.
Păcălici is nu in balbezit. Păcălici probeert naar een medespeler te passen. Vijums speelt de bal door. Lászlai rent richting de bal. Lászlai draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Szmek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Botezatu komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Luengas probeert naar een medespeler te passen. Pohl heeft problemen om de bal te vangen. Păcălici verovert de bal door een tackle van achteren. Soler is nu in balbezit. Soler draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Botezatu is nu in balbezit. Vijums verovert de bal door een tackle van achteren. Vijums passt de bal in één keer door. Lászlai rent richting de bal. Lászlai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Suurjärv met een sublieme pass. Luengas rent richting de bal. Luengas probeert naar een medespeler te passen. Soler is nu in balbezit. Soler draait met de bal, schiet en ... Noce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Krzymowski probeert naar een medespeler te passen. Bernardes rent richting de bal. Soler verovert de bal door een tackle van achteren. Soler draait met de bal, schiet en ... Noce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M Z K S Arka Gdynia - Orion Koszary 0:8

82e minuut.
Botezatu onderschept slim de pass. Vijums rent richting de bal. Vijums met een sublieme pass. Lászlai is nu in balbezit. Lászlai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Păcălici passt de bal zonder na te denken. Suurjärv rent richting de bal. Suurjärv probeert naar een medespeler te passen. Lászlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lászlai draait met de bal, schiet en ... Noce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Elgaard raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Losapio komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Luengas zal de hoekschop nemen. Soler is nu in balbezit. Bernardes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bernardes krijgt een gele kaart. Soler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lászlai neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
M Z K S Arka Gdynia - Orion Koszary 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M Z K S Arka Gdynia 67%, Orion Koszary 33%.
M Z K S Arka Gdynia - Orion Koszary 0:9