Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liść Dębu KS Mostki 2007
LD Tactiek 4123
43% Balbezit 57%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 57
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 61.5
weak Schieten incredible
poor Passen formidable
weak Verdedigen average


1e minuut.
Daar is Giordano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giordano speelt de bal door. Cesarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liść Dębu - KS Mostki 2007 0:1

2e minuut.
Kuryluk met een snelle inworp. Junco rent richting de bal. Junco geeft een hoge lob. Valdizán springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liść Dębu - KS Mostki 2007 0:2

5e minuut.
Diamandopol draait met de bal, schiet en ... Bratosławski met een sublieme pass. Geißler kopt de bal weg. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán draait met de bal, schiet en ... Bratosławski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Junco verovert de bal door een tackle van achteren. Junco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kuryluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Junco is nu in balbezit. Junco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valdizán is nu in balbezit. Valdizán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liść Dębu - KS Mostki 2007 0:3

13e minuut.
Curuchet verovert de bal door een tackle van achteren. Akçal rent richting de bal. Curuchet onderschept slim de pass. Valdizán rent richting de bal. Valdizán geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Curuchet kopt de bal weg. Daar is Diamandopol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diamandopol met een sublieme pass. Junco rent richting de bal. Junco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Arambašić begaat een overtreding. Valdizán raakt geblesseerd tijdens het duel. Curuchet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Junco krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Liść Dębu - KS Mostki 2007 0:4

18e minuut.
Kuryluk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Akçal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol haalt uit met een fantastische trap. Alvarado probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Liść Dębu - KS Mostki 2007 0:5

21e minuut.
Armada met een sublieme pass. Klungelig pakt Curuchet de bal. Curuchet probeert naar een medespeler te passen. Junco is nu in balbezit. Junco draait met de bal, schiet en ... Bratosławski bokst de bal weg. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán haalt uit met een fantastische trap. Bratosławski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Blomqvist kopt de bal weg. Arambašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán begaat een overtreding. Arambašić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Arambašić kan niet meer verder spelen. Żurkiewicz komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Armada probeert naar een medespeler te passen. Diamandopol rent richting de bal. Diamandopol speelt de bal door. Junco is nu in balbezit. Junco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liść Dębu - KS Mostki 2007 0:6

28e minuut.
Diamandopol passt de bal in één keer door. Daar is Junco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Junco probeert naar een medespeler te passen. Valdizán is nu in balbezit. Valdizán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Junco is nu in balbezit. Sykut bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco verovert de bal door een tackle van achteren. Junco geeft een lange en hoge pass. Valdizán krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Liść Dębu - KS Mostki 2007 0:7

33e minuut.
Sykut rent richting de bal. Sykut geeft een hoge lob. Curuchet kopt de bal weg. Valdizán rent richting de bal. Valdizán schiet op doel. Bratosławski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Curuchet met een sublieme pass. Diamandopol is nu in balbezit. Kuryluk is nu in balbezit. Kuryluk geeft de bal voor. Valdizán maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kuryluk kopt de bal weg. Junco is nu in balbezit. Sykut geeft een lange en hoge pass. Junco is nu in balbezit. Junco draait met de bal, schiet en ... Bratosławski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Cozeniuc geeft de bal voor. Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Curuchet is nu in balbezit. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán draait met de bal, schiet en ... Bratosławski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Liść Dębu - KS Mostki 2007 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liść Dębu 93%, KS Mostki 2007 7%.
Liść Dębu - KS Mostki 2007 0:8

47e minuut.
Blomqvist geeft een hoge lob. Kuryluk geeft een lange en hoge pass. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol haalt uit met een fantastische trap. Bratosławski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liść Dębu - KS Mostki 2007 0:9

49e minuut.
Diamandopol rent richting de bal. Diamandopol passt de bal met de wreef. Curuchet rent richting de bal. Valdizán is nu in balbezit. Valdizán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kuryluk met de inworp. Junco is nu in balbezit. Junco geeft een hoge lob. Valdizán maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liść Dębu - KS Mostki 2007 0:10

52e minuut.
Klungelig pakt Curuchet de bal. Curuchet geeft een hoge lob. Diamandopol rent richting de bal. Diamandopol draait met de bal, schiet en ... Bratosławski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liść Dębu - KS Mostki 2007 0:11

53e minuut.
Raszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Armada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armada passt de bal in één keer door. Daar is Valdizán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdizán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Bratosławski trapt de bal weg. Curuchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Curuchet probeert naar een medespeler te passen. Junco rent richting de bal. Junco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Curuchet is nu in balbezit. Curuchet passt de bal in één keer door. Armada met een sublieme pass. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol draait met de bal, schiet en ... Bratosławski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cozeniuc is nu in balbezit. Kuryluk rent richting de bal. Kuryluk geeft een hoge lob. Valdizán probeert de bal met de borst te controleren. Valdizán draait met de bal, schiet en ... Bratosławski bokst de bal weg. Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Valdizán kopt de bal weg. Junco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liść Dębu - KS Mostki 2007 0:12

64e minuut.
Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Curuchet rent richting de bal. Curuchet passt de bal met de wreef. Valdizán is nu in balbezit. Valdizán schiet op doel. Bratosławski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Geißler probeert naar een medespeler te passen. Curuchet is nu in balbezit. Curuchet met een sublieme pass. Valdizán kan de bal niet met de borst controleren. Valdizán draait met de bal, schiet en ... Bratosławski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Junco rent richting de bal. Junco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liść Dębu - KS Mostki 2007 0:13

70e minuut.
Curuchet met een snelle inworp. Klungelig pakt Kuryluk de bal. Kuryluk geeft een lange en hoge pass. Junco springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Bratosławski trapt de bal weg. Raszkiewicz kopt de bal weg. Daar is Diamandopol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diamandopol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kuryluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryluk passt de bal met de wreef. Curuchet speelt de bal door. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Geißler probeert naar een medespeler te passen. Kuryluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryluk passt de bal in één keer door. Valdizán is nu in balbezit. Valdizán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liść Dębu - KS Mostki 2007 0:14

74e minuut.
Junco passt de bal zonder na te denken. Diamandopol rent richting de bal. Diamandopol probeert naar een medespeler te passen. Valdizán heeft problemen om de bal te vangen. Valdizán draait met de bal, schiet en ... Bratosławski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sykut bereikt de bal nog maar net als eerste. Sykut geeft een hoge lob. Armada kopt de bal weg. Diamandopol rent richting de bal. Diamandopol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Giordano passt de bal met de wreef. Curuchet met een sublieme pass. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco draait met de bal, schiet en ... Bobiński probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Liść Dębu - KS Mostki 2007 0:15

83e minuut.
Sykut geeft de bal voor. Inworp. Kuryluk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Bobiński de bal onder controle te krijgen. Junco is nu in balbezit. Junco draait met de bal, schiet en ... Bratosławski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Valdizán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratosławski probeert naar een medespeler te passen. Kuryluk kopt de bal weg. Junco heeft problemen om de bal te vangen. Junco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kuryluk probeert naar een medespeler te passen. Junco heeft problemen om de bal te vangen. Junco geeft een lange en hoge pass. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liść Dębu - KS Mostki 2007 0:16

87e minuut.
Curuchet is nu in balbezit. Diamandopol rent richting de bal. Diamandopol geeft de bal voor. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán geeft een hoge lob. Bratosławski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liść Dębu 90%, KS Mostki 2007 10%.
Liść Dębu - KS Mostki 2007 0:16