Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE Hopsztosy Poznań
433 Tactiek 5-3-2.6
52% Balbezit 48%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.6 gemiddelde waardering 59.5
solide Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski passt de bal met de wreef. Lisov rent richting de bal. Lisov haalt uit met een fantastische trap. Lévy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Hopsztosy Poznań 0:1

3e minuut.
Szuprytowski passt de bal in één keer door. Remanso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reiziger krijgt een gele kaart. Remanso wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lisov neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Hopsztosy Poznań 0:2

12e minuut.
Lisov rent richting de bal. Lisov passt de bal zonder na te denken. Remanso is nu in balbezit. Remanso haalt uit met een fantastische trap. Lévy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Hopsztosy Poznań 0:3

17e minuut.
Palichleb bereikt de bal nog maar net als eerste. Palichleb geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Delap de bal. Remanso bereikt de bal nog maar net als eerste. Remanso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Hopsztosy Poznań 0:4

21e minuut.
Cetnar is nu in balbezit. Macedo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cetnar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cetnar met een snel genomen vrije trap. Remanso maakt een snoekduik en kopt de bal. Lévy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Lisov geeft een lange en hoge pass. Palichleb is nu in balbezit. Palichleb geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Remanso de bal. Remanso haalt uit met een fantastische trap. Lévy bokst de bal weg.

35e minuut.
Remanso rent richting de bal. Zieliński rent richting de bal. Remanso onderschept slim de pass. Remanso haalt uit met een fantastische trap. Lévy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Hopsztosy Poznań 0:5

37e minuut.
Lisov onderschept slim de pass. Lisov met een sublieme pass. Remanso is nu in balbezit. Remanso schiet op doel. Lévy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Szuprytowski probeert naar een medespeler te passen. Lisov rent richting de bal. Delap bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisov verovert de bal door een tackle van achteren. Lisov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Małyszka komt het veld opgelopen. Palichleb neemt de hoekschop. Lisov rent richting de bal. Lisov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 67%, Hopsztosy Poznań 33%.
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Hopsztosy Poznań 0:5

49e minuut.
Remanso is nu in balbezit. Remanso passt de bal zonder na te denken. Lisov rent richting de bal. Lisov schiet op doel. Lévy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Hopsztosy Poznań 0:6

51e minuut.
Dinka geeft een lange en hoge pass. Remanso rent richting de bal. Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski geeft een lange en hoge pass. Lisov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Hopsztosy Poznań 0:7

53e minuut.
Davis probeert naar een medespeler te passen. Mendes rent richting de bal. Mendes geeft een lange en hoge pass. Lisov is nu in balbezit. Lisov draait met de bal, schiet en ... Lévy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Zieliński geeft de bal voor. Urioste heeft problemen om de bal te vangen. Palichleb met een sublieme pass. Remanso bereikt de bal nog maar net als eerste. Remanso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Zümrüt rent richting de bal. Lampka verovert de bal door een tackle van achteren. Lampka probeert naar een medespeler te passen. Remanso rent richting de bal. Remanso haalt uit met een fantastische trap. Lévy bokst de bal weg. Lisov rent richting de bal. Lisov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Hopsztosy Poznań 0:8

66e minuut.
Remanso haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Lévy trapt de bal weg. Macedo kopt de bal weg. Udreanu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Klungelig pakt Lincz de bal. Lisov is nu in balbezit. Zieliński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lisov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lisov neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lisov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Udreanu is nu in balbezit. Udreanu geeft de bal voor. Lisov is nu in balbezit. Lisov schiet op doel. Lévy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Hopsztosy Poznań 0:9

83e minuut.
Davis is nu in balbezit. Palichleb verovert de bal door een tackle van achteren. Palichleb geeft een hoge lob. Remanso krijgt zijn hoofd ertegen. Lévy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Hopsztosy Poznań 0:10

90e minuut.
Lévy speelt de bal door. Dinka kopt de bal weg. Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski passt de bal zonder na te denken. Lévy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 64%, Hopsztosy Poznań 36%.
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Hopsztosy Poznań 0:10