Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pacyfic rym Akademia Lucka
thc Tactiek Na baraż
49% Balbezit 51%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 67.4
good Schieten formidable
average Passen formidable
good Verdedigen formidable


2e minuut.
Jepsen verovert de bal door een tackle van achteren. Jepsen passt de bal in één keer door. Sierotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski onderschept slim de pass. Gąsiewski draait met de bal, schiet en ... Sodalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
French onderschept slim de pass. French met een sublieme pass. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski schiet op doel. Sodalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pacyfic rym - Akademia Lucka 0:1

7e minuut.
French met de inworp. Magiun rent richting de bal. Magiun geeft een hoge lob. Klungelig pakt Miłkowski de bal. Miłkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gąsiewski rent richting de bal. Gąsiewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

17e minuut.
French zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magiun bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiun geeft de bal voor. Karpów probeert de bal aan de voet te houden. Miłkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Sodalski bokst de bal weg. Pohůdek kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Magiun zal de hoekschop nemen. Miłkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

20e minuut.
French geeft een lange en hoge pass. Pohůdek heeft problemen om de bal te vangen. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pacyfic rym - Akademia Lucka 0:2

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Gąsiewski de bal onder controle te krijgen. Magiun is nu in balbezit. Magiun passt de bal met de wreef. Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski onderschept slim de pass. Miłkowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gąsiewski de bal. Gąsiewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Karpów rent richting de bal. Karpów geeft een lange en hoge pass. Magiun probeert naar een medespeler te passen. Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap. Sodalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gąsiewski is nu in balbezit. Gąsiewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pacyfic rym - Akademia Lucka 0:3

26e minuut.
Klungelig pakt de Bruyn de bal. Sopârlă is nu in balbezit. de Bruyn verovert de bal door een tackle van achteren. de Bruyn geeft de bal voor. Gąsiewski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Višnjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołąb speelt de bal door. Miłkowski rent richting de bal. Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pacyfic rym - Akademia Lucka 0:4

32e minuut.
Magiun passt de bal met de wreef. de Bruyn bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bruyn passt de bal met de wreef. Daar is Miłkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miłkowski schiet op doel. Sodalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Villa de bal onder controle te krijgen. Magiun is nu in balbezit. Magiun passt de bal in één keer door. Gąsiewski heeft problemen om de bal te vangen. Gąsiewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Villa probeert naar een medespeler te passen. Sierotnik probeert naar een medespeler te passen. Karpów bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsiewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Magiun speelt de bal door. de Bruyn bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bruyn probeert naar een medespeler te passen. Gąsiewski is nu in balbezit. Gąsiewski geeft de bal voor. Sodalski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Pohůdek probeert naar een medespeler te passen. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pacyfic rym - Akademia Lucka 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pacyfic rym 77%, Akademia Lucka 23%.
pacyfic rym - Akademia Lucka 0:5

49e minuut.
Gąsiewski passt de bal in één keer door. de Bruyn bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bruyn met een sublieme pass. Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap. Sodalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
French geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gąsiewski de bal. Karpów rent richting de bal. Gąsiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsiewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
de Bruyn speelt de bal door. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski probeert naar een medespeler te passen. Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
French probeert naar een medespeler te passen. de Bruyn is nu in balbezit. de Bruyn speelt de bal door. Gąsiewski is nu in balbezit. Gąsiewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
French rent richting de bal. French geeft een lange en hoge pass. Froment heeft problemen om de bal te vangen. Gąsiewski is nu in balbezit. Gąsiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pacyfic rym - Akademia Lucka 0:6

65e minuut.
de Bruyn rent richting de bal. de Bruyn geeft een lange en hoge pass. Gąsiewski heeft problemen om de bal te vangen. Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Jepsen rent richting de bal. Tomečak onderschept slim de pass. Tomečak passt de bal met de wreef. Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Jepsen de bal. Tomečak rent richting de bal. Tomečak passt de bal zonder na te denken. Gąsiewski is nu in balbezit. Gąsiewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Magiun is nu in balbezit. Magiun passt de bal in één keer door. de Bruyn bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bruyn geeft een hoge lob. Gąsiewski springt en kopt de bal. Sodalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Magiun zal de hoekschop nemen. Miłkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Sodalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pacyfic rym - Akademia Lucka 0:7

70e minuut.
Klungelig pakt Karpów de bal. Magiun met een sublieme pass. de Bruyn bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bruyn geeft een lange en hoge pass. Miłkowski springt en kopt de bal. Sodalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski schiet op doel. Sodalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłkowski passt de bal met de wreef. de Bruyn rent richting de bal. de Bruyn geeft een hoge lob. Gąsiewski springt en kopt de bal. Sodalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Klungelig pakt Moraes de bal. Magiun onderschept slim de pass. Magiun probeert naar een medespeler te passen. Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pacyfic rym - Akademia Lucka 0:8

74e minuut.
Gąsiewski is nu in balbezit. Sopârlă is nu in balbezit. Miłkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pacyfic rym - Akademia Lucka 0:9

79e minuut.
Daar is de Bruyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Bruyn probeert naar een medespeler te passen. Gąsiewski is nu in balbezit. Gąsiewski draait met de bal, schiet en ... Sodalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski passt de bal met de wreef. Gąsiewski rent richting de bal. Gąsiewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
de Bruyn is nu in balbezit. de Bruyn passt de bal in één keer door. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pacyfic rym - Akademia Lucka 0:10

85e minuut.
Mesa passt de bal zonder na te denken. Miłkowski rent richting de bal. Pohůdek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pohůdek krijgt een gele kaart. Miłkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. de Bruyn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Miłkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Sodalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
de Bruyn met een sublieme pass. Pohůdek heeft problemen om de bal te vangen. Gąsiewski is nu in balbezit. Gąsiewski draait met de bal, schiet en ... Sodalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pacyfic rym - Akademia Lucka 0:11

89e minuut.
Perea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jepsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miłkowski rent richting de bal. Miłkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Villa kopt de bal weg. Stalmach is nu in balbezit. Stalmach geeft een lange en hoge pass. Gąsiewski kan de bal niet met de borst controleren. Gąsiewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pacyfic rym 74%, Akademia Lucka 26%.
pacyfic rym - Akademia Lucka 0:11