Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
legiaremik Anioły Zemsty
remik Tactiek MID+WING
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 38
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.6 gemiddelde waardering 49.6
weak Schieten formidable
average Passen excellent
average Verdedigen average


2e minuut.
Abo Treka is nu in balbezit. Abo Treka speelt de bal door. Hinz rent richting de bal. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Baltariu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - Anioły Zemsty 0:1

4e minuut.
Inworp. Powiecko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoàng Hiếu rent richting de bal. Hoàng Hiếu geeft de bal voor. Hinz krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

9e minuut.
Abo Treka onderschept slim de pass. Abo Treka speelt de bal door. Hinz is nu in balbezit. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Baltariu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - Anioły Zemsty 0:2

11e minuut.
Silva geeft de bal voor. Bonaccorso kopt de bal weg. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Goldberg de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Hinz speelt de bal door. Daar is Abo Treka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abo Treka met een sublieme pass. Goldberg is nu in balbezit. Goldberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sigurpállsson kan de bal niet met de borst controleren. Baltariu probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Hiếu kan de bal niet met de borst controleren. Hoàng Hiếu geeft de bal voor. Hinz rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Powiecko geeft een hoge lob. Hinz is nu in balbezit. Goldberg is nu in balbezit. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz schiet op doel. Baltariu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hoàng Hiếu geeft een lange en hoge pass. Hinz kopt de bal weg. Goldberg is nu in balbezit. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz schiet op doel. Baltariu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Prinanto rent richting de bal. Powiecko onderschept slim de pass. Powiecko met een sublieme pass. Goldberg is nu in balbezit. Goldberg draait met de bal, schiet en ... Baltariu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz schiet op doel. Baltariu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - Anioły Zemsty 0:3

27e minuut.
Hoàng Hiếu probeert naar een medespeler te passen. Dziamdzioła is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goldberg. Dziamdzioła raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Dachille geeft een lange en hoge pass. Abo Treka probeert de bal met de borst te controleren. Abo Treka speelt de bal door. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Powiecko geeft een lange en hoge pass. Goldberg kopt de bal weg. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz draait met de bal, schiet en ... Baltariu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - Anioły Zemsty 0:4

35e minuut.
Hinz kopt de bal weg. Hoàng Hiếu is nu in balbezit. Prinanto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoàng Hiếu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Powiecko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hinz rent richting de bal. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Baltariu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Abo Treka geeft een hoge lob. Hinz kopt de bal weg. Klungelig pakt Sigurpállsson de bal. Goldberg rent richting de bal. Goldberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hinz speelt de bal door. Abo Treka speelt de bal door. Klungelig pakt Goldberg de bal. Goldberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - Anioły Zemsty 0:5

44e minuut.
Hoàng Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hiếu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Abo Treka de bal. Abo Treka geeft de bal voor. Hinz springt en kopt de bal. Baltariu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legiaremik 68%, Anioły Zemsty 32%.
legiaremik - Anioły Zemsty 0:5

47e minuut.
Orvik geeft een hoge lob. Sigurpállsson heeft problemen om de bal te vangen. Goldberg rent richting de bal. Goldberg haalt uit met een fantastische trap. Baltariu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - Anioły Zemsty 0:6

49e minuut.
Baltariu trapt de bal weg van het doel. Hoàng Hiếu kopt de bal weg. Goldberg rent richting de bal. Goldberg draait met de bal, schiet en ... Baltariu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - Anioły Zemsty 0:7

52e minuut.
Hoàng Hiếu onderschept slim de pass. Hoàng Hiếu speelt de bal door. Goldberg rent richting de bal. Goldberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - Anioły Zemsty 0:8

55e minuut.
Powiecko met de inworp. Klungelig pakt Hoàng Hiếu de bal. Hoàng Hiếu geeft de bal voor. Hinz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - Anioły Zemsty 0:9

57e minuut.
Goldberg passt de bal in één keer door. Hoàng Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hiếu met een sublieme pass. Goldberg rent richting de bal. Goldberg schiet op doel. Baltariu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Kocsis is nu in balbezit. Mureşanu probeert naar een medespeler te passen. Abo Treka bereikt de bal nog maar net als eerste. Abo Treka geeft een hoge lob. Goldberg maakt een snoekduik en kopt de bal. Baltariu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Hinz de bal. Hinz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - Anioły Zemsty 0:10

65e minuut.
Abo Treka speelt de bal door. Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - Anioły Zemsty 0:11

69e minuut.
Klungelig pakt Sigurpállsson de bal. Hoàng Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hiếu met een sublieme pass. Goldberg is nu in balbezit. Goldberg schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Powiecko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powiecko probeert naar een medespeler te passen. Abo Treka bereikt de bal nog maar net als eerste. Abo Treka geeft een lange en hoge pass. Goldberg springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hinz rent richting de bal. Hinz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - Anioły Zemsty 0:12

79e minuut.
Hoàng Hiếu met de inworp. Powiecko heeft problemen om de bal te vangen. Powiecko geeft een hoge lob. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Trepto de bal. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz probeert naar een medespeler te passen. Goldberg rent richting de bal. Goldberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Goldberg rent richting de bal. Goldberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - Anioły Zemsty 0:13

82e minuut.
Hinz kopt de bal weg. Goldberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prinanto. Goldberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Goldberg komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hinz is nu in balbezit. Hinz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - Anioły Zemsty 0:14

83e minuut.
Silva rent richting de bal. Silva passt de bal met de wreef. Hoàng Hiếu met een sublieme pass. Daar is Goldberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldberg schiet op doel. Baltariu bokst de bal weg. Hinz rent richting de bal. Hinz draait met de bal, schiet en ... Baltariu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - Anioły Zemsty 0:15

87e minuut.
Goldberg kopt de bal weg. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prinanto. Prinanto krijgt een gele kaart. Hinz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hinz wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legiaremik 76%, Anioły Zemsty 24%.
legiaremik - Anioły Zemsty 0:15