Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc.klub- gpc GKS
tak2 Tactiek SSS OFF
47% Balbezit 53%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 49.5
adequate Schieten outstanding
average Passen excellent
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Świerk speelt de bal door. Dotsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Dotsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dotsch schiet op doel. Busse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.klub- gpc - GKS 0:1

4e minuut.
Chrzanowski passt de bal in één keer door. Dotsch rent richting de bal. Świerk rent richting de bal. Świerk haalt uit met een fantastische trap. Busse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.klub- gpc - GKS 0:2

5e minuut.
Sagan verovert de bal door een tackle van achteren. Chrzanowski rent richting de bal. Chrzanowski passt de bal in één keer door. Dotsch heeft problemen om de bal te vangen. Dotsch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Świerk maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Busse met een harde bal richting middenveld. Sima kopt de bal weg. Trynkiewicz rent richting de bal. Trynkiewicz geeft een hoge lob. Świerk krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Dotsch passt de bal met de wreef. Daar is Kałużyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dotsch verovert de bal door een tackle van achteren. Dotsch schiet op doel. Busse probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kubot met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sima geeft de bal voor. Świerk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Świerk kopt de bal weg. Dotsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałużyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kałużyński krijgt een gele kaart. Dotsch raakt geblesseerd tijdens het duel. Świerk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.klub- gpc - GKS 0:3

15e minuut.
Sarbiewski speelt de bal door. Dotsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dotsch passt de bal zonder na te denken. Świerk rent richting de bal. Świerk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Chrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrzanowski passt de bal in één keer door. Świerk rent richting de bal. Świerk schiet op doel. Słowiak probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Sima speelt de bal door. Trynkiewicz is nu in balbezit. Trynkiewicz passt de bal met de wreef. Dotsch is nu in balbezit. Dotsch schiet op doel. Busse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Świerk maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Chrzanowski geeft de bal voor. Kubot met een sublieme pass. Trynkiewicz met een sublieme pass. Świerk is nu in balbezit. Świerk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.klub- gpc - GKS 0:4

32e minuut.
Chrzanowski onderschept slim de pass. Chrzanowski passt de bal met de wreef. Sima met een sublieme pass. Świerk is nu in balbezit. Świerk haalt uit met een fantastische trap. Busse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.klub- gpc - GKS 0:5

33e minuut.
Dotsch is nu in balbezit. Dotsch passt de bal zonder na te denken. Sarbiewski geeft de bal voor. Dotsch rent richting de bal. Dotsch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Turczyński probeert naar een medespeler te passen. Świerk rent richting de bal. Świerk passt de bal in één keer door. Dotsch rent richting de bal. Dotsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.klub- gpc - GKS 0:6

39e minuut.
Chrzanowski met de inworp. Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima passt de bal met de wreef. Świerk rent richting de bal. Świerk schiet op doel. Busse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sima neemt de hoekschop. Dotsch maakt een snoekduik en kopt de bal. Busse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Leszek passt de bal zonder na te denken. Trynkiewicz rent richting de bal. Trynkiewicz passt de bal met de wreef. Dotsch rent richting de bal. Dotsch draait met de bal, schiet en ... Busse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Sagan geeft een lange en hoge pass. Bukowski heeft problemen om de bal te vangen. Sima geeft de bal voor. Świerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerk draait met de bal, schiet en ... Busse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.klub- gpc - GKS 0:7

43e minuut.
Klungelig pakt Sagan de bal. Sagan speelt de bal door. Chrzanowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dotsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dotsch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.klub- gpc 78%, GKS 22%.
fc.klub- gpc - GKS 0:7

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chrzanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima geeft een lange en hoge pass. Dotsch krijgt zijn hoofd ertegen. Busse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.klub- gpc - GKS 0:8

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Busse met een harde bal richting middenveld. Sima met een sublieme pass. Dotsch heeft problemen om de bal te vangen. Dotsch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kałużyński geeft een lange en hoge pass. Trynkiewicz geeft een hoge lob. Świerk kopt de bal weg. Dotsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dotsch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Dotsch rent richting de bal. Trynkiewicz is nu in balbezit. Trynkiewicz passt de bal zonder na te denken. Świerk rent richting de bal. Świerk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.klub- gpc - GKS 0:9

59e minuut.
Świerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawełczyk probeert naar een medespeler te passen. Trynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trynkiewicz geeft een lange en hoge pass. Dotsch springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Busse speelt de bal door. Sima kan de bal niet met de borst controleren. Sima probeert naar een medespeler te passen. Dotsch rent richting de bal. Dotsch geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Trynkiewicz speelt de bal door. Świerk is nu in balbezit. Słowiak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Świerk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Świerk neemt zijn aanloop. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kubot probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Turczyński de bal. Turczyński geeft een lange en hoge pass. Dotsch controleert de bal met de borst. Dotsch schiet op doel. Busse bokst de bal weg.

67e minuut.
Trynkiewicz is nu in balbezit. Trynkiewicz passt de bal zonder na te denken. Dotsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dotsch haalt uit met een fantastische trap. Busse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.klub- gpc - GKS 0:10

68e minuut.
Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima passt de bal in één keer door. Trynkiewicz is nu in balbezit. Trynkiewicz speelt de bal door. Dotsch bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.klub- gpc - GKS 0:11

73e minuut.
Chrzanowski geeft een hoge lob. Słowiak kopt de bal weg. Chrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrzanowski geeft een lange en hoge pass. Dotsch maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sagan met een sublieme pass. Klungelig pakt Chrzanowski de bal. Chrzanowski geeft een hoge lob. Dotsch heeft problemen om de bal te vangen. Dotsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.klub- gpc - GKS 0:12

79e minuut.
Sima geeft de bal voor. Trynkiewicz is nu in balbezit. Trynkiewicz passt de bal met de wreef. Dotsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dotsch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Świerk is nu in balbezit. Świerk passt de bal zonder na te denken. Dotsch rent richting de bal. Dotsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.klub- gpc - GKS 0:13

90e minuut.
Trynkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Trynkiewicz geeft de bal voor. Świerk kopt de bal weg. Klungelig pakt Dotsch de bal. Dotsch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.klub- gpc 80%, GKS 20%.
fc.klub- gpc - GKS 0:13