Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BractwoPiwne OKS Zatorze Olsztyn
442 Tactiek Atak!
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 57.1
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Galanomatis probeert naar een medespeler te passen. Peres is nu in balbezit. Valdéz verovert de bal door een tackle van achteren. Valdéz draait met de bal, schiet en ... bin Abu Jaafar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - OKS Zatorze Olsztyn 0:1

6e minuut.
Galanomatis verovert de bal door een tackle van achteren. Galanomatis passt de bal met de wreef. Valdéz rent richting de bal. Valdéz haalt uit met een fantastische trap. bin Abu Jaafar probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ağabalayev kopt de bal weg. Galanomatis speelt de bal door. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdéz schiet op doel. bin Abu Jaafar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - OKS Zatorze Olsztyn 0:2

9e minuut.
Peres onderschept slim de pass. Peres met een sublieme pass. Kirsaar geeft een lange en hoge pass. Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel schiet op doel. bin Abu Jaafar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peres verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - OKS Zatorze Olsztyn 0:3

11e minuut.
Bochenek met een sublieme pass. Valdéz rent richting de bal. Mladenov is nu in balbezit. Mladenov geeft een hoge lob. Wetzel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - OKS Zatorze Olsztyn 0:4

13e minuut.
Schwarzer is nu in balbezit. Schwarzer geeft een lange en hoge pass. Galanomatis is nu in balbezit. Galanomatis geeft de bal voor. Valdéz is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Wetzel heeft problemen om de bal te vangen. Wetzel passt de bal zonder na te denken. Peres rent richting de bal. Valdéz verovert de bal door een tackle van achteren. Valdéz draait met de bal, schiet en ... bin Abu Jaafar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schwarzer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wetzel krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Matuszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abu Jaafar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Kirsaar is nu in balbezit. Egressy onderschept slim de pass. Ağabalayev begaat een overtreding. Ağabalayev krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Mladenov rent richting de bal. Mladenov passt de bal in één keer door. Daar is Valdéz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdéz draait met de bal, schiet en ... Peres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Abu Jaafar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Mauger kan de bal niet met de borst controleren. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Galanomatis speelt de bal door. Valdéz is nu in balbezit. Valdéz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - OKS Zatorze Olsztyn 0:5

36e minuut.
Galanomatis probeert naar een medespeler te passen. Mladenov is nu in balbezit. Mladenov passt de bal in één keer door. Valdéz rent richting de bal. Valdéz haalt uit met een fantastische trap. bin Abu Jaafar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Garcés geeft een lange en hoge pass. Galanomatis met een sublieme pass. Daar is Matuszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wetzel rent richting de bal. Wetzel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - OKS Zatorze Olsztyn 0:6

40e minuut.
Mauger verovert de bal door een tackle van achteren. Mauger passt de bal in één keer door. Ryjek rent richting de bal. Mladenov verovert de bal door een tackle van achteren. Mladenov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BractwoPiwne 83%, OKS Zatorze Olsztyn 17%.
BractwoPiwne - OKS Zatorze Olsztyn 0:6

49e minuut.
Valdéz heeft problemen om de bal te vangen. Spal rent richting de bal. Galanomatis begaat een overtreding. Galanomatis krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Mladenov verovert de bal door een tackle van achteren. Mladenov probeert naar een medespeler te passen. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdéz schiet op doel. bin Abu Jaafar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - OKS Zatorze Olsztyn 0:7

54e minuut.
Schwarzer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mladenov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mladenov met een sublieme pass. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdéz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Peres rent richting de bal. Valdéz onderschept slim de pass. Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel schiet op doel. bin Abu Jaafar probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Utibirgenovas de bal. Ağabalayev met een sublieme pass. Valdéz is nu in balbezit. Valdéz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Mladenov rent richting de bal. Mladenov geeft een lange en hoge pass. Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel draait met de bal, schiet en ... bin Abu Jaafar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - OKS Zatorze Olsztyn 0:8

64e minuut.
Schwarzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarzer geeft een hoge lob. Mladenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mladenov geeft een lange en hoge pass. Wetzel maakt een snoekduik en kopt de bal. bin Abu Jaafar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pastoriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastoriza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - OKS Zatorze Olsztyn 0:9

66e minuut.
Utibirgenovas rent richting de bal. Utibirgenovas speelt de bal door. Ryjek probeert naar een medespeler te passen. Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - OKS Zatorze Olsztyn 0:10

72e minuut.
Spal passt de bal zonder na te denken. Wetzel heeft problemen om de bal te vangen. Pastoriza rent richting de bal. Pastoriza geeft een hoge lob. Valdéz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - OKS Zatorze Olsztyn 0:11

76e minuut.
Ağabalayev verovert de bal door een tackle van achteren. Ağabalayev probeert naar een medespeler te passen. Valdéz is nu in balbezit. Valdéz schiet op doel. bin Abu Jaafar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - OKS Zatorze Olsztyn 0:12

77e minuut.
Ağabalayev probeert naar een medespeler te passen. Galanomatis is nu in balbezit. Galanomatis passt de bal met de wreef. Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel haalt uit met een fantastische trap. bin Abu Jaafar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pastoriza is nu in balbezit. Pastoriza draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
bin Abu Jaafar met een sublieme pass. Klungelig pakt Kirsaar de bal. Ağabalayev met een sublieme pass. Klungelig pakt Wetzel de bal. Wetzel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Galanomatis passt de bal met de wreef. Ağabalayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabalayev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wetzel de bal. Wetzel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Schwarzer met de inworp. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés geeft een lange en hoge pass. Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BractwoPiwne 81%, OKS Zatorze Olsztyn 19%.
BractwoPiwne - OKS Zatorze Olsztyn 0:12