Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Concordia Knurów 1923 Jezioro Bochlin
Początek Tactiek Ofensywa
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
40.9 gemiddelde waardering 57.7
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen outstanding


1e minuut.
Gămălie onderschept slim de pass. Gămălie geeft een lange en hoge pass. Chałabada bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacchi is nu in balbezit. Bernacchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Verstraete geeft een hoge lob. Gămălie rent richting de bal. Gămălie passt de bal in één keer door. Bernacchi rent richting de bal. Bernacchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Concordia Knurów 1923 - Jezioro Bochlin 0:1

6e minuut.
Shyschenko geeft een hoge lob. Bernacchi rent richting de bal. García Díaz onderschept slim de pass. Boillat rent richting de bal. Boillat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Shyschenko is nu in balbezit. Shyschenko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Caldas de bal. Bernacchi rent richting de bal. Bernacchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Martínez Alonso speelt de bal door. Shyschenko is nu in balbezit. Shyschenko passt de bal in één keer door. Daar is Gămălie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gămălie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Jurča bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacchi verovert de bal door een tackle van achteren. Bernacchi passt de bal met de wreef. Chałabada is nu in balbezit. Chałabada geeft een lange en hoge pass. Saravia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Jurča bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałabada onderschept slim de pass. Chałabada speelt de bal door. Bernacchi is nu in balbezit. Bernacchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Caldas is nu in balbezit. Martínez Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Alonso passt de bal met de wreef. Bernacchi rent richting de bal. Bernacchi schiet op doel. Saravia bokst de bal weg.

27e minuut.
Chałabada onderschept slim de pass. Chałabada passt de bal met de wreef. Bernacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacchi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Corrochano passt de bal in één keer door. Rek geeft een lange en hoge pass. Caldas rent richting de bal. Gămălie onderschept slim de pass. Gămălie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Boillat kopt de bal weg. Caldas is nu in balbezit. Verstraete geeft een lange en hoge pass. Bernacchi is nu in balbezit. Bernacchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Concordia Knurów 1923 - Jezioro Bochlin 0:2

37e minuut.
Verstraete rent richting de bal. Verstraete geeft een hoge lob. Gămălie kopt de bal weg. Daar is Bernacchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernacchi haalt uit met een fantastische trap. Saravia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Bernacchi rent richting de bal. Chałabada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałabada passt de bal met de wreef. Gămălie is nu in balbezit. Gămălie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Concordia Knurów 1923 73%, Jezioro Bochlin 27%.
GKS Concordia Knurów 1923 - Jezioro Bochlin 0:2

50e minuut.
Klungelig pakt Boillat de bal. Shyschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shyschenko passt de bal met de wreef. Daar is Gămălie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gămălie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skonieczny komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Jurča verovert de bal door een tackle van achteren. Jurča geeft de bal voor. Vehkaranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkaranta draait met de bal, schiet en ... Vuletin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Concordia Knurów 1923 - Jezioro Bochlin 1:2

61e minuut.
Inworp. Obrochta komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Shyschenko onderschept slim de pass. Shyschenko passt de bal met de wreef. Chałabada heeft problemen om de bal te vangen. Chałabada draait met de bal, schiet en ... Saravia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Concordia Knurów 1923 - Jezioro Bochlin 1:3

65e minuut.
Szibalski passt de bal zonder na te denken. Caldas is nu in balbezit. Caldas probeert naar een medespeler te passen. Bernacchi rent richting de bal. Bernacchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Boillat kopt de bal weg. Klungelig pakt Gămălie de bal. Bernacchi is nu in balbezit. Bernacchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Concordia Knurów 1923 - Jezioro Bochlin 1:4

72e minuut.
Szibalski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zubieta komt het veld opgelopen.

81e minuut.
García Díaz geeft een lange en hoge pass. Martínez Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Szibalski speelt de bal door. Vehkaranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkaranta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Boillat geeft de bal voor. Caldas bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldas geeft een hoge lob. Gămălie is nu in balbezit. Gămălie schiet op doel. Saravia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Concordia Knurów 1923 52%, Jezioro Bochlin 48%.
GKS Concordia Knurów 1923 - Jezioro Bochlin 1:4