Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Piła Pingwiny Łódź
Normal Tactiek pingwin433_2
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 41.9
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Podkański passt de bal in één keer door. Naliwajko is nu in balbezit. Naliwajko speelt de bal door. Filipczak probeert de bal met de borst te controleren. Filipczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Piła - Pingwiny Łódź 0:1

8e minuut.
Daar is Ruszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorożyński passt de bal met de wreef. Podkański is nu in balbezit. Podkański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Piła - Pingwiny Łódź 0:2

15e minuut.
Paliński rent richting de bal. Daar is Podkański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podkański passt de bal zonder na te denken. Naliwajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Naliwajko draait met de bal, schiet en ... Ćwiąkała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Fałat is nu in balbezit. Podkański onderschept slim de pass. Podkański passt de bal met de wreef. Naliwajko is nu in balbezit. Naliwajko schiet op doel. Ćwiąkała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Kotla geeft de bal voor. Filipczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mięśniak kopt de bal weg. Beksa geeft de bal voor. Naliwajko krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Beksa verovert de bal door een tackle van achteren. Beksa geeft een lange en hoge pass. Podkański bereikt de bal nog maar net als eerste. Podkański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Beksa passt de bal in één keer door. Naliwajko rent richting de bal. Naliwajko speelt de bal door. Podkański bereikt de bal nog maar net als eerste. Podkański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Blacha geeft de bal voor. Beksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Beksa geeft een hoge lob. Podkański rent richting de bal. Podkański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Piła - Pingwiny Łódź 0:3

35e minuut.
Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorożyński geeft een hoge lob. Naliwajko rent richting de bal. Naliwajko schiet op doel. Ćwiąkała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Piwowar trapt de bal weg van het doel. Matuszek rent richting de bal. Matuszek probeert naar een medespeler te passen. Podkański rent richting de bal. Podkański schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ćwiąkała probeert wanhopig de bal te grijpen. Ćwiąkała speelt de bal door. Dorożyński probeert naar een medespeler te passen. Naliwajko is nu in balbezit. Naliwajko geeft een lange en hoge pass. Paal! Podkański bereikt de bal nog maar net als eerste. Podkański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Piła - Pingwiny Łódź 0:4

40e minuut.
Dorożyński speelt de bal door. Podkański bereikt de bal nog maar net als eerste. Podkański passt de bal in één keer door. Filipczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Piła - Pingwiny Łódź 0:5

41e minuut.
Ruszczyński rent richting de bal. Naliwajko verovert de bal door een tackle van achteren. Naliwajko passt de bal in één keer door. Podkański rent richting de bal. Podkański schiet op doel. Ćwiąkała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Podkański rent richting de bal. Podkański draait met de bal, schiet en ... Kotla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Filipczak rent richting de bal. Filipczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kotla rent richting de bal. Podkański verovert de bal door een tackle van achteren. Podkański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Piła - Pingwiny Łódź 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Piła 65%, Pingwiny Łódź 35%.
KP Piła - Pingwiny Łódź 0:6

56e minuut.
Naliwajko haalt uit met een fantastische trap. Fałat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Podkański bereikt de bal nog maar net als eerste. Podkański haalt uit met een fantastische trap. Ćwiąkała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Górski verovert de bal door een tackle van achteren. Podkański onderschept slim de pass. Podkański probeert naar een medespeler te passen. Filipczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Beksa met een sublieme pass. Naliwajko rent richting de bal. Naliwajko passt de bal in één keer door. Podkański bereikt de bal nog maar net als eerste. Podkański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Piła - Pingwiny Łódź 0:7

70e minuut.
Fałat geeft de bal voor. Beksa is nu in balbezit. Beksa met een sublieme pass. Podkański bereikt de bal nog maar net als eerste. Podkański schiet op doel. Ćwiąkała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Naliwajko rent richting de bal. Naliwajko schiet op doel. Ćwiąkała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Piła - Pingwiny Łódź 0:8

73e minuut.
Naliwajko kopt de bal weg. Fałat heeft problemen om de bal te vangen. Podkański is nu in balbezit. Podkański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Piła - Pingwiny Łódź 0:9

74e minuut.
Naliwajko geeft een hoge lob. Filipczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczak passt de bal met de wreef. Podkański rent richting de bal. Podkański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Piła - Pingwiny Łódź 0:10

77e minuut.
Beksa geeft een hoge lob. Filipczak probeert naar een medespeler te passen. Podkański is nu in balbezit. Podkański haalt uit met een fantastische trap. Ćwiąkała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Piła - Pingwiny Łódź 0:11

80e minuut.
Sputnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sputnik geeft de bal voor. Podkański bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczak is nu in balbezit. Filipczak haalt uit met een fantastische trap. Ćwiąkała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Podkański is nu in balbezit. Podkański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Piła - Pingwiny Łódź 0:12

83e minuut.
Beksa probeert naar een medespeler te passen. Filipczak rent richting de bal. Klungelig pakt Filipczak de bal. Filipczak geeft een hoge lob. Naliwajko springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorożyński passt de bal in één keer door. Naliwajko is nu in balbezit. Naliwajko draait met de bal, schiet en ... Ćwiąkała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Piła - Pingwiny Łódź 0:13

89e minuut.
Podkański passt de bal met de wreef. Filipczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczak passt de bal in één keer door. Podkański bereikt de bal nog maar net als eerste. Podkański schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Naliwajko maakt een snoekduik en kopt de bal. Ćwiąkała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Piła 62%, Pingwiny Łódź 38%.
KP Piła - Pingwiny Łódź 0:13