Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dżasta Team Łask Panthers
wlasna Tactiek b
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 52.4
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
solide Verdedigen matig


6e minuut.
Kuźba met een sublieme pass. Toporny rent richting de bal. Toporny passt de bal met de wreef. Gajowy is nu in balbezit. Gajowy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dżasta Team - Łask Panthers 0:1

8e minuut.
Hueico bereikt de bal nog maar net als eerste. Hueico passt de bal in één keer door. Gajowy rent richting de bal. Daar is Gajowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajowy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Van Tornhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Tornhout speelt de bal door. Gajowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajowy draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kuźba de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bieczyński kopt de bal weg. Kłusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Gehuchte begaat een overtreding. Van de Gehuchte krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Phúc Duy met een sublieme pass. Stec is nu in balbezit. Hueico tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hueico krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kęska met een snelle inworp. Ráthonyi is nu in balbezit. Ráthonyi passt de bal met de wreef. Gajowy rent richting de bal. Gajowy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Toporny kopt de bal weg. Daar is Górny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajowy schiet op doel. Wdowczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Kubiak speelt de bal door. Gajowy is nu in balbezit. Met opzet legt Phúc Duy zijn tegenspeler op de grond. Phúc Duy krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Hueico kopt de bal weg. Toporny is nu in balbezit. Toporny passt de bal met de wreef. Gajowy rent richting de bal. Gajowy schiet op doel. Wdowczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dżasta Team 68%, Łask Panthers 32%.
Dżasta Team - Łask Panthers 0:1

52e minuut.
Toporny bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kubiak zijn tegenspeler op de grond. Toporny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Toporny zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gajowy springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Toporny passt de bal zonder na te denken. Ráthonyi rent richting de bal. Ráthonyi geeft een lange en hoge pass. Gajowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajowy schiet op doel. Wdowczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Gajowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajowy geeft een lange en hoge pass. Turski rent richting de bal. Turski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Gajowy passt de bal in één keer door. Turski rent richting de bal. Kubiak onderschept slim de pass. Gajowy rent richting de bal. Gajowy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dżasta Team 63%, Łask Panthers 37%.
Dżasta Team - Łask Panthers 0:1