Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szczecinskie Cietrzewie MKS Poręba
T4 Tactiek 4-1-2-1-2
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
38.6 gemiddelde waardering 60.5
adequate Schieten formidable
average Passen excellent
good Verdedigen very good


2e minuut.
Lindner speelt de bal door. Kuciel kopt de bal weg. Israël rent richting de bal. Israël schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczecinskie Cietrzewie - MKS Poręba 0:1

6e minuut.
Isle is nu in balbezit. Israël speelt de bal door. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczecinskie Cietrzewie - MKS Poręba 0:2

17e minuut.
Kuciel probeert naar een medespeler te passen. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda geeft een hoge lob. Israël bereikt de bal nog maar net als eerste. Israël haalt uit met een fantastische trap. Lindner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Rákosi rent richting de bal. Rákosi passt de bal zonder na te denken. Acanda speelt de bal door. Isle rent richting de bal. Isle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Kalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Isle onderschept slim de pass. Isle met een sublieme pass. Bucur is nu in balbezit. Bucur schiet op doel. Lindner bokst de bal weg.

19e minuut.
Acanda met een snelle inworp. Isle controleert de bal met de borst. Isle passt de bal met de wreef. Bucur is nu in balbezit. Bucur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kuciel speelt de bal door. Isle rent richting de bal. Nothing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Isle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bucur neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Trieloff kopt de bal weg. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda geeft een hoge lob. Bucur rent richting de bal. Bucur schiet op doel. Lindner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bucur is nu in balbezit. Bucur schiet op doel. Lindner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bucur rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczecinskie Cietrzewie - MKS Poręba 0:3

40e minuut.
Akkaya geeft de bal voor. Soncini is nu in balbezit. Soncini geeft de bal voor. Israël bereikt de bal nog maar net als eerste. Israël haalt uit met een fantastische trap. Lindner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur haalt uit met een fantastische trap. Lindner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczecinskie Cietrzewie - MKS Poręba 0:4

43e minuut.
Rákosi rent richting de bal. Isle verovert de bal door een tackle van achteren. Isle probeert naar een medespeler te passen. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szczecinskie Cietrzewie 73%, MKS Poręba 27%.
Szczecinskie Cietrzewie - MKS Poręba 0:4

46e minuut.
Giustiniano komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Acanda is nu in balbezit. Acanda geeft de bal voor. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur schiet op doel. Lindner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczecinskie Cietrzewie - MKS Poręba 0:5

53e minuut.
Acanda rent richting de bal. Acanda probeert naar een medespeler te passen. Kuciel speelt de bal door. Isle is nu in balbezit. Isle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczecinskie Cietrzewie - MKS Poręba 0:6

56e minuut.
Isle passt de bal in één keer door. Acanda heeft problemen om de bal te vangen. Acanda met een sublieme pass. Bucur rent richting de bal. Bucur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Paz kopt de bal weg. Klungelig pakt Nothing de bal. Bucur is nu in balbezit. Bucur draait met de bal, schiet en ... Lindner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczecinskie Cietrzewie - MKS Poręba 0:7

65e minuut.
Isle rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akkaya. Isle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuciel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bucur rent richting de bal. Bucur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rivas komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas onderschept slim de pass. Rivas speelt de bal door. Daar is Israël, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Israël schiet op doel. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Daar is Rivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kalina de bal. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Trieloff kopt de bal weg. Ligocki heeft problemen om de bal te vangen. Ligocki geeft een hoge lob. Israël rent richting de bal. Israël schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Acanda passt de bal zonder na te denken. Rivas rent richting de bal. Rivas geeft een hoge lob. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur haalt uit met een fantastische trap. Lindner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas passt de bal zonder na te denken. Israël is nu in balbezit. Israël haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczecinskie Cietrzewie - MKS Poręba 0:8

89e minuut.
Acanda is nu in balbezit. Acanda geeft de bal voor. Bucur rent richting de bal. Bucur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szczecinskie Cietrzewie - MKS Poręba 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szczecinskie Cietrzewie 74%, MKS Poręba 26%.
Szczecinskie Cietrzewie - MKS Poręba 0:9