Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Algarve MISIACZKI SZCZECIŃSKIE
NMAP Tactiek stra 2
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 58.5
matig Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Bzdak rent richting de bal. Bzdak passt de bal met de wreef. Presi rent richting de bal. Wawrzecki onderschept slim de pass. Wawrzecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Bzdak speelt de bal door. Pyś is nu in balbezit. Pyś passt de bal in één keer door. Maciąg rent richting de bal. Maciąg draait met de bal, schiet en ... Hatvani bokst de bal weg.

9e minuut.
Külbırakmaz geeft de bal voor. Wawrzecki kopt de bal weg. Maciąg rent richting de bal. Maciąg schiet op doel. Hatvani probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bzdak is nu in balbezit. Bzdak passt de bal zonder na te denken. Maciąg rent richting de bal. Maciąg schiet op doel. Hatvani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:1

15e minuut.
Bzdak probeert naar een medespeler te passen. Pyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyś geeft de bal voor. Wawrzecki rent richting de bal. Wawrzecki schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Chamagua Estrada heeft problemen om de bal te vangen. Maciąg rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chamagua Estrada. Chamagua Estrada krijgt een gele kaart. Maciąg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bzdak komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:2

17e minuut.
Kosobucki speelt de bal door. Klungelig pakt Kazalski de bal. Nesi rent richting de bal. Maciąg onderschept slim de pass. Maciąg geeft een hoge lob. Hatvani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wawrzecki is nu in balbezit. Wawrzecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:3

19e minuut.
Popiełuszko geeft een hoge lob. Wawrzecki kopt de bal weg. Maciąg heeft problemen om de bal te vangen. Maciąg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:4

22e minuut.
Weißbach rent richting de bal. Weißbach geeft een hoge lob. Maciąg rent richting de bal. Maciąg haalt uit met een fantastische trap. Hatvani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:5

25e minuut.
Purús probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wawrzecki de bal. Purús is nu in balbezit. Purús geeft de bal voor. Maciąg springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pyś speelt de bal door. Maciąg rent richting de bal. Maciąg passt de bal in één keer door. Wawrzecki rent richting de bal. Wawrzecki draait met de bal, schiet en ... Hatvani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Bzdak schiet op doel. Chamagua Estrada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:6

30e minuut.
Pyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyś passt de bal in één keer door. Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg draait met de bal, schiet en ... Hatvani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:7

33e minuut.
Popiełuszko geeft de bal voor. Pyś kopt de bal weg. Schwaneck heeft problemen om de bal te vangen. Maciąg is nu in balbezit. Maciąg draait met de bal, schiet en ... Hatvani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:8

36e minuut.
Purús met een sublieme pass. Šinor is nu in balbezit. Wawrzecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrzecki geeft een lange en hoge pass. Maciąg krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:9

39e minuut.
Külbırakmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Külbırakmaz speelt de bal door. Weißbach speelt de bal door. Wawrzecki is nu in balbezit. Wawrzecki schiet op doel. Hatvani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wawrzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamagua Estrada onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Purús zal de hoekschop nemen. Wawrzecki krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Purús heeft problemen om de bal te vangen. Purús passt de bal met de wreef. Bzdak probeert naar een medespeler te passen. Maciąg is nu in balbezit. Maciąg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:10

43e minuut.
Pyś verovert de bal door een tackle van achteren. Pyś passt de bal met de wreef. Wawrzecki heeft problemen om de bal te vangen. Wawrzecki schiet op doel. Hatvani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bzdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdak passt de bal met de wreef. Chamagua Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrzecki draait met de bal, schiet en ... Hatvani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Mikulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulski geeft een lange en hoge pass. Daar is Chamagua Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciąg is nu in balbezit. Maciąg draait met de bal, schiet en ... Hatvani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Algarve 85%, MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 15%.
F.C. Algarve - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:11

46e minuut.
Purús probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wawrzecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wawrzecki geeft een hoge lob. Maciąg is nu in balbezit. Maciąg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:12

47e minuut.
Persyn komt het veld opgelopen. Cofała komt het veld opgelopen. Szarniak komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Pyś met een sublieme pass. Šapinskas verovert de bal door een tackle van achteren. Purús speelt de bal door. Bzdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Wawrzecki kopt de bal weg. Purús rent richting de bal. Purús geeft de bal voor. Maciąg springt en kopt de bal. Hatvani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Wawrzecki is nu in balbezit. Wawrzecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:13

55e minuut.
Šapinskas geeft een lange en hoge pass. Pyś is nu in balbezit. Pyś passt de bal zonder na te denken. Wawrzecki is nu in balbezit. Wawrzecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bzdak onderschept slim de pass. Bzdak speelt de bal door. Pyś met een sublieme pass. Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Presi rent richting de bal. Presi geeft de bal voor. Inworp. Purús met de inworp. Weißbach geeft een lange en hoge pass. Hatvani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wawrzecki rent richting de bal. Wawrzecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:14

62e minuut.
Mikulski geeft een hoge lob. Wawrzecki is nu in balbezit. Maciąg rent richting de bal. Maciąg schiet op doel. Hatvani probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Purús met een sublieme pass. Bzdak is nu in balbezit. Bzdak passt de bal met de wreef. Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:15

67e minuut.
Maciąg is nu in balbezit. Bzdak rent richting de bal. Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg schiet op doel. Hatvani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:16

70e minuut.
Bzdak passt de bal zonder na te denken. Pyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyś met een sublieme pass. Klungelig pakt Wawrzecki de bal. Wawrzecki schiet op doel. Hatvani bokst de bal weg.

72e minuut.
Pyś probeert naar een medespeler te passen. Wawrzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzecki probeert naar een medespeler te passen. Maciąg is nu in balbezit. Maciąg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Algarve 71%, MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 29%.
F.C. Algarve - MISIACZKI SZCZECIŃSKIE 0:17