Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Potato Cyga Unia Oświęcim
Normal Tactiek fikusna
52% Balbezit 48%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 22
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 46.1
adequate Schieten excellent
adequate Passen good
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Kiepski is nu in balbezit. Radziwon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kiepski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Radziwon probeert naar een medespeler te passen. Kiepski neemt de penalty, wat een uithaal! Twarkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Potato - Cyga Unia Oświęcim 0:1

12e minuut.
Závodi heeft problemen om de bal te vangen. Radziwon bereikt de bal nog maar net als eerste. Závodi verovert de bal door een tackle van achteren. Kiepski rent richting de bal. Kiepski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Marshall rent richting de bal. Marshall geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Závodi de bal onder controle te krijgen. Kiepski is nu in balbezit. Kiepski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kiepski rent richting de bal. Kiepski met een sublieme pass. Závodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Závodi schiet op doel. Twarkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Potato - Cyga Unia Oświęcim 0:2

28e minuut.
Konecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miño. Konecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Borzyszkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Závodi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Font verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konecki met de inworp. Font is nu in balbezit. Font geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lupa probeert naar een medespeler te passen. Cãrbunaru kan de bal niet met de borst controleren. Font is nu in balbezit. Font geeft een hoge lob. Kiepski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski is nu in balbezit. Tengler begaat een overtreding. Tengler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Potato 77%, Cyga Unia Oświęcim 23%.
Club Potato - Cyga Unia Oświęcim 0:2

50e minuut.
Cãrbunaru met de inworp. da Silva speelt de bal door. Závodi rent richting de bal. Závodi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Potato - Cyga Unia Oświęcim 0:3

52e minuut.
Konecki probeert naar een medespeler te passen. Závodi is nu in balbezit. Závodi passt de bal in één keer door. Font bereikt de bal nog maar net als eerste. Font geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Cãrbunaru rent richting de bal. Závodi verovert de bal door een tackle van achteren. Závodi probeert naar een medespeler te passen. Kiepski is nu in balbezit. Kiepski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Borzyszkowski kopt de bal weg. Kiepski probeert naar een medespeler te passen. Závodi heeft problemen om de bal te vangen. Závodi schiet op doel. Twarkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Potato - Cyga Unia Oświęcim 0:4

59e minuut.
Gjasula is nu in balbezit. Kök onderschept slim de pass. Kök geeft een lange en hoge pass. Kiepski is nu in balbezit. Kiepski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tengler verovert de bal door een tackle van achteren. Tengler probeert naar een medespeler te passen. Kiepski is nu in balbezit. Závodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Závodi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Konecki de bal. Konecki geeft een lange en hoge pass. Kiepski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepski haalt uit met een fantastische trap. Twarkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Potato - Cyga Unia Oświęcim 0:5

77e minuut.
Klungelig pakt Cãrbunaru de bal. Miño bereikt de bal nog maar net als eerste. Miño passt de bal in één keer door. Kiepski is nu in balbezit. Kiepski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Konopiński met een snelle inworp. Konecki geeft een hoge lob. Cãrbunaru heeft problemen om de bal te vangen. Závodi rent richting de bal. Závodi geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Potato - Cyga Unia Oświęcim 0:6

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opacki met de inworp. Borzyszkowski met een sublieme pass. Kiepski is nu in balbezit. Kiepski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Potato 83%, Cyga Unia Oświęcim 17%.
Club Potato - Cyga Unia Oświęcim 0:6